Dureri de san
Scris 03 November 2005 - 06:29 PM
Scris 03 November 2005 - 06:44 PM
Sotiei mele de ex,i-au spus ca nu va putea avea copii,...
Pana atunci...MULTA SANATATE!
Scris 03 November 2005 - 09:32 PM
Scris 03 November 2005 - 10:00 PM
Daca te-a vazut un oncolog fii sigura ca nu e cancer, nu-ti face singura rau...stresul e inamicul nr. 1 pt organismul omului.
Mastoza fibrochistica nu e cancer. Alimenteaza-te corespunzator adica mai multe fructe, legume fara carne in exces, doar carne de pui, peste si renunta la cafea si tigari. Nu-ti amari zilele singura.
Iti doresc multa sanatate
Ameli
Scris 03 November 2005 - 10:48 PM
Am o prietena ce a avut aceleasi probleme ca si tine.Stiu ca ea a luat Danazol(pastilele erau straine)si un sirop Macmiror(era scump,dar merita).Tinea comprese cu frunze de varza sau comprese cu bitter suedez. Incearca sa mananci carne putina(doar carne alba) si cat mai multe fructe,salate si sucuri din legume(patrunjel ,telina ,morcov).Elimina stresul si gindeste pozitiv.Multa sanatate.
Scris 04 November 2005 - 07:30 AM
Medicii spun ca riscul ca o femeie cu mastoza sa se imbolnaveasca de cancer e la fel de mare sau de mic ca la oricare alta.
O mamografie ai facut? Mamografia (examenul radiologic al sanului) permite depistarea unei tumori. Ecografia aduce informatii complementare, legate de natura acestei tumori. Ea se poate asocia cu prelevarea catorva celule din leziune (citopunctie), care confirma sau infirma prezenta de celule canceroase.
Mai poti incerca un tratament de reflexoterapie si tratament homeopat.
Se pare ca exista o legatura intre starea de oboseala / stres si metabolizarea eronata a estrogenului.
Intreaba medicul despre sfaturile pe care ti le-am dat. Numai bine si fi optimista.
Scris 04 November 2005 - 06:13 PM
Scris 09 November 2005 - 12:49 PM
gaseste un medic cu care sa vorbesti si altfel decat in retete medicale (unii parca ar fi farmacisti sau proprietari de farmacii!) - cam greu, dar nu imposibil
cautand, eu am ajuns la un medic naturist, dar poate ca nu trebuie neaparat sa fie medic naturist
foloseste orice sfat prin care nu actionezi violent asupra organismului: plante, uleiuri, creme...
interventia chirurgicala trebuie sa fie ultima solutie si undeva foarte aproape de aceasta solutie ultima sunt medicamentele...
Scris 10 November 2005 - 09:50 AM
http://www.aafp.org/...00415/2371.html
Scris 23 November 2005 - 09:06 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
moralul femeii insarcinate
nervi si somnolenta |
LucaLuca | 59 | 11.817 |
|