Stiam dansul asta pe de rost.
Greseala a fost a mea ca am acceptat sa dansez acest dans,cu tine

.
Desigur,daca nu as fi facut-o nu mi-as fi dat seama de persoana ta,deci o numesc in mod eronat "greseala",acum ca stau sa ma gandesc mai bine.Mai potrivit spus ar fi ca 'm-am lasat prins in cursa',cu o oarecare curiozitate,recunosc.
Un lucru este cert:ori esti elev ori esti student (tind sa cred in mare parte ca esti student).Oricum ar fi...maturizeaza-te.Ceea ce ai facut tu pe topic-ul asta spune foarte multe despre cine esti.Te bazezi prea mult pe intuitie si banuieli,pentru a judeca oamenii ; Ai dat dovada de o imaturitate dusa la absurd (spun "dusa la absurd" deoarece aceasta imaturite se ascunde in spatele ironiei,ironia este masca pe care tu o folosesti (cu mandrie),dar ai grija ca se vede cu usurinta ce-i in spatele acesteia de catre oricine care poate vedea mai in adancime decat majoritatea).M-am decis sa pun capat acestui dans,caci deja mi-am dat seama cu cine dansez.Asta este ULTIMUL msg pt tine (chiar e ultimul,de aceea-i asa lung): Maturizeaza-te,dupa care incearca sa te cunosti mai bine pe tine insuti,pentru a incerca sa intelegi unde ai gresit.Restul vor veni de la sine.
Ti-o spun din inima,deoarece potential am impresia ca ai.Cu putina seriozitate (atentie:Cand spun seriozitate,ma refer seriozitate in gandire,nu seriozitate in sensul de "a nu rade",EVIDENT) si ceva maturitate ve iesi ceva bun din tine.E adevarat,chiar si fara aceste 2 ingredinente poate iesi ceva bun.Ceva nesuferit ce-i drept,dar bun..Eh in fine.Succes,si spor la treaba
PS.nu mai e nevoie sa te mai gandesti la vreun raspuns "cool" CONTRA acestuia (precum restul),caci unu la mana nu aduce nimic bun(decat alte banuieli si platitudini in plus),iar 2,ar fi inutil.Fie ai "ciugulit" ceva bun din lectioara asta,fie n-ai inteles nimic,si iarasi bine,eu mi-am facut datoria de user

By the way,te-as fi alungat si eu de mult (fie direct,fie indirect),precum a facut-o si rotan,dar am avut prea mult bun simt,continuand dansul.Dar gata.
salutari!
Aceasta postare a fost editata de Nightshift: 08 June 2009 - 12:20 PM