sau Inregistrare

• 23 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

serial coreean Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 06 June 2009 - 10:21 PM

Vezi postareajovana1, la May 8 2009, 10:25 AM, a spus:

atentie - este cu adevarat o drama - si am plans , adevarul e ca am plans , dar doar pentru ca it patrunde in suflet atat de adanc , incat au fost momente ca uitam cu totul ca ma uitam la un show doar , parca traiam in pielea lor - a fost o experienta fantastica = si cum zicea ea intr-un moment - nu regret , orice ar fi nu voi regreta - a fost cea mai emotionanta poveste de pana acum

Băi, da' pentru serialele astea nu vă trebuie o tonă de şerveţele şi multe picioruşe crocante de pui de la KFC? Nu vă e milă de bieţii copaci tăiaţi pt lacrimile voastre şi de sărmanele găini hăcuite?

Aceasta postare a fost editata de tratra: 06 June 2009 - 10:21 PM

0

#22 Utilizator offline   Nightshift 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-May 09

Scris 07 June 2009 - 12:55 AM

Vezi postareatratra, la Jun 6 2009, 10:21 PM, a spus:

Băi, da' pentru serialele astea nu vă trebuie o tonă de şerveţele şi multe picioruşe crocante de pui de la KFC? Nu vă e milă de bieţii copaci tăiaţi pt lacrimile voastre şi de sărmanele găini hăcuite?

Iti inteleg ironia.Dar este evident ca nu ai urmarit niciodata vreun film sau vreun serial korean.Tu crezi ca-s ca si telenovelele.Dar te inseli amarnic.Stai calm caci si eu stiu foarte bine faptul ca telenovelele inseamna incultura (banuiesc ca si tu esti constient de asta,caci altfel nu-ti inteleg dorinta de a ironiza).Una e sa plangi din prostie cand don fernando ii da papucii mariei deoarece s-a indragostit de dona,iar alta e sa urmaresti un serial de arta (in adevaratul sens al cuvantului ARTA),care intr-adevar sa te faca sa simti ceva frumos,si care sa fie in stare sa te transpuna in lumea personajelor.

Desigur,mai exista posibilitatea ca eu sa-ti fi supraapreciat comentariul,iar scopul tau sa nu fi fost cel de a ironiza,ci pur si simplu de a-ti afisa (inconstient) ignoranta.In cazul asta mi-ar parea rau,caci ar insemna ca mi-am pierdut timpul cu tine.

========================================

In alta ordine de idei..Am uitat in postul anterior sa las niste capturi din Winter Sonata si Spring Waltz,ca tot vorbeam cat de frumoase sunt :crazy:.Le las acum,ca tot sunt aici.Bye!

WINTER SONATA:

Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata

SPRING WALTZ:

Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
0

#23 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 June 2009 - 12:31 PM

Vezi postareaNightshift, la Jun 7 2009, 01:55 AM, a spus:

Iti inteleg ironia.Dar este evident ca nu ai urmarit niciodata vreun film sau vreun serial korean.Tu crezi ca-s ca si telenovelele.Dar te inseli amarnic.Stai calm caci si eu stiu foarte bine faptul ca telenovelele inseamna incultura (banuiesc ca si tu esti constient de asta,caci altfel nu-ti inteleg dorinta de a ironiza).Una e sa plangi din prostie cand don fernando ii da papucii mariei deoarece s-a indragostit de dona,iar alta e sa urmaresti un serial de arta (in adevaratul sens al cuvantului ARTA),care intr-adevar sa te faca sa simti ceva frumos,si care sa fie in stare sa te transpuna in lumea personajelor.

Desigur,mai exista posibilitatea ca eu sa-ti fi supraapreciat comentariul,iar scopul tau sa nu fi fost cel de a ironiza,ci pur si simplu de a-ti afisa (inconstient) ignoranta.In cazul asta mi-ar parea rau,caci ar insemna ca mi-am pierdut timpul cu tine.

Ce ironie, frate? Nu ştiu la ce te referi. :crazy: Chiar mă preocupă cu ce că ştergeţi ochii atunci cānd vă picuraţi lacrimile pe fotolii, canapele, sofale, paturi şamd. Dacă o faceţi cu māneca voastră, cu māneca altuia, cu bikinii rătăciţi după divan, cu batistuţa bunicului, e ok. Dar dacă pt siropoşeniile voastre tăiaţi copacii spre a vă tampona ochii plāngăcioşi, atunci e aiurea. Lăsaţi şerveţelele īn pace! Free ZEWA!
0

#24 Utilizator offline   Nightshift 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 June 2009 - 02:11 PM

Nu vreau! :doh: !! 8) ;) :P

Vino cu argumente,incearca sa ma convingi sa nu-i mai tai daca tot tii atat de mult la ei :) .Asta astept de la tine in urmatorul post :) .Tine minte,soarta lor este in mainile tale man.Deci analizeaza-ti eventualele argumente cu mare grija,caci s-ar putea sa nu ma convingi si uffff nu-i vad bine p saracii copaci :crazy:

Aceasta postare a fost editata de Nightshift: 07 June 2009 - 02:17 PM

0

#25 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 June 2009 - 07:13 PM

Vezi postareaNightshift, la Jun 7 2009, 03:11 PM, a spus:

Nu vreau! 8) !! :P :) :)

Vino cu argumente,incearca sa ma convingi sa nu-i mai tai daca tot tii atat de mult la ei :) .Asta astept de la tine in urmatorul post :) .Tine minte,soarta lor este in mainile tale man.Deci analizeaza-ti eventualele argumente cu mare grija,caci s-ar putea sa nu ma convingi si uffff nu-i vad bine p saracii copaci :doh:

Ba vrei! ;)

Ma, o să-ţi fac o dezvăluire, sunt veveriţă şi trăiesc īntr-o scorbură. :crazy: Dacă ăştia īmi vor tăia copacii să facă şerveţele pt tine, familia mea o să rămānă pe drumuri. Cānd o să ronţăi alune-n timpul serialului coreean să-ţi aminteşti de mine. Free ZEWA!

Aceasta postare a fost editata de tratra: 07 June 2009 - 07:19 PM

0

#26 Utilizator offline   Nightshift 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 June 2009 - 08:24 PM

ma,atata timp cat raspunsurile mele te rod indeajuns de mult incat sa continui sa-mi raspunzi,eu sunt fericit :crazy:.
(te-am prins :doh: )

Aceasta postare a fost editata de Nightshift: 07 June 2009 - 08:25 PM

0

#27 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 June 2009 - 09:01 PM

Eşti simpatic, de aia-ţi scriu. :crazy: Gata, mă duc să sparg o ghindă cu incisivii şi să mă uit la serialu' meu preferat ghanez.
0

#28 Utilizator offline   rotan 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 10-April 09

Scris 08 June 2009 - 05:12 AM

Vezi postareatratra, la Jun 7 2009, 10:01 PM, a spus:

Eşti simpatic, de aia-ţi scriu. :crazy: Gata, mă duc să sparg o ghindă cu incisivii şi să mă uit la serialu' meu preferat ghanez.

D-na Veverita, vedeti ca la sectiunea gastronomie e unii care consuma mai multa hartie Zewa decat lacrimosii de aici !! fiti draguta si sariti 2 copaci mai la vale...

Aceasta postare a fost editata de rotan: 08 June 2009 - 05:12 AM

0

#29 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 June 2009 - 11:43 AM

Vezi postarearotan, la Jun 8 2009, 06:12 AM, a spus:

D-na Veverita, vedeti ca la sectiunea gastronomie e unii care consuma mai multa hartie Zewa decat lacrimosii de aici !! fiti draguta si sariti 2 copaci mai la vale...

Pe principiul "mănānc, plāng şi mă uit la serialu' coreean"? Mersi că m-aţi īnştiinţat, domnu' Rātan (că tot suntem īntre "animăluri").
Şi ştiţi, o veveriţă şi un porc ar face un veveroc frumos. :crazy:

Aceasta postare a fost editata de tratra: 08 June 2009 - 12:01 PM

0

#30 Utilizator offline   Nightshift 

• Boboc
  • Pip

Scris 08 June 2009 - 12:19 PM

Stiam dansul asta pe de rost.
Greseala a fost a mea ca am acceptat sa dansez acest dans,cu tine :doh:.
Desigur,daca nu as fi facut-o nu mi-as fi dat seama de persoana ta,deci o numesc in mod eronat "greseala",acum ca stau sa ma gandesc mai bine.Mai potrivit spus ar fi ca 'm-am lasat prins in cursa',cu o oarecare curiozitate,recunosc.
Un lucru este cert:ori esti elev ori esti student (tind sa cred in mare parte ca esti student).Oricum ar fi...maturizeaza-te.Ceea ce ai facut tu pe topic-ul asta spune foarte multe despre cine esti.Te bazezi prea mult pe intuitie si banuieli,pentru a judeca oamenii ; Ai dat dovada de o imaturitate dusa la absurd (spun "dusa la absurd" deoarece aceasta imaturite se ascunde in spatele ironiei,ironia este masca pe care tu o folosesti (cu mandrie),dar ai grija ca se vede cu usurinta ce-i in spatele acesteia de catre oricine care poate vedea mai in adancime decat majoritatea).M-am decis sa pun capat acestui dans,caci deja mi-am dat seama cu cine dansez.Asta este ULTIMUL msg pt tine (chiar e ultimul,de aceea-i asa lung): Maturizeaza-te,dupa care incearca sa te cunosti mai bine pe tine insuti,pentru a incerca sa intelegi unde ai gresit.Restul vor veni de la sine.
Ti-o spun din inima,deoarece potential am impresia ca ai.Cu putina seriozitate (atentie:Cand spun seriozitate,ma refer seriozitate in gandire,nu seriozitate in sensul de "a nu rade",EVIDENT) si ceva maturitate ve iesi ceva bun din tine.E adevarat,chiar si fara aceste 2 ingredinente poate iesi ceva bun.Ceva nesuferit ce-i drept,dar bun..Eh in fine.Succes,si spor la treaba 8)

PS.nu mai e nevoie sa te mai gandesti la vreun raspuns "cool" CONTRA acestuia (precum restul),caci unu la mana nu aduce nimic bun(decat alte banuieli si platitudini in plus),iar 2,ar fi inutil.Fie ai "ciugulit" ceva bun din lectioara asta,fie n-ai inteles nimic,si iarasi bine,eu mi-am facut datoria de user :crazy:
By the way,te-as fi alungat si eu de mult (fie direct,fie indirect),precum a facut-o si rotan,dar am avut prea mult bun simt,continuand dansul.Dar gata.
salutari!

Aceasta postare a fost editata de Nightshift: 08 June 2009 - 12:20 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 23 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »