_Iskander_, la Apr 29 2009, 05:36 PM, a spus:
Data viitoare vei fi invatat lectia din cauza careia ai chiulit astazi. De ce sa primesc o nota mica cand pot chiuli si primi o absenta care se poate motiva ?
Ar fi frumos,dar de cele mai multe ori nu se întâmplă aşa.Cine nu a învăţat lecţia pe azi,din lene,are destul de puţine şanse să o înveţe pe ora viitoare şi pe cea pe care a avut-o pe azi şi pe cea pe care o are pe ora viitoare.Şi aşa mai chiuleşte o dată.Şi tot aşa...
Eu nu am chiulit f. mult.În primul rând regulile stricte nu prea permiteau să ieşi chiar uşor din liceu sau să intri oricum oricând.Şi nu îmi pare rău,căci am avut parte la şcoală şi de învăţătură,şi de colegi acceptabili,şi de o atmosferă destul de plăcută în liceu.Nu era tot timpul o plăcere,dar era cât de cât suportabil.
Am chiulit mult doar de la Religie,fiindcă nu-i suportam pe preoţii care ne predau,mă certam mereu cu ei şi mai bine nu-i mai vedeam uneori.
În a X-a, în schimb,aveam o profesoară de matematică absolut horror,care dădea nişte lucrări horror.Intra în clasă,se ducea ţintă la catedră,trântea catalogul şi imediat după, se îndrepta spre tablă şi scria mare "TEST",apoi începea să scrie exerciţiile.Odată când a făcut iar chestia asta,în timp ce scria pe tablă exerciţiile din test,stând cu spatele la clasă;împreună cu al meu coleg de bancă,tiptil,am ieşit pur şi simplu din clasă.
Nu aveam nevoie să chiulesc,pentru a scăpa de o notă care nu îmi convenea.Altădată,la biologie,aveam un profesor nou care nu ne cunoştea aşa de bine,iar când a deschis catalogul şi mi-a citit numele inteţionând să mă asculte,am zis tare "absentă!".A crezut că i-a scăpat când a făcut prezenţa,m-a pus absentă şi a ascultat pe altcineva.Nu ştiu cum puteam să fac tâmpenii de o nesimţire aşa de mare.Urât ,foarte urât.