sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Chiulitul Voi chiuliti de la scoala?:D Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   k_idho009 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-March 09

Scris 28 April 2009 - 06:47 PM

salut tuturor...sunt in clasa a 9-a si de la un timp de vreme am inceput si eu sa mai chiulesc de la scoala :fish: motivele sunt muuulte dar o sa va dau cateva:
1 - nu am invatat lectia si mie frica sa iau nota mica
2 - ma plictisesc cateodata la unele ore
3 - in unele cazuri imi e cam lene :)
si asa putea gasi o gramada...nah stiu ca nu e bine sa lipsesc da catodata chiar simt nevoia sa te mai deconectezi de asa numita scoala care a devenit foarte neplacuta din cauza orelor exagerat de extenuante si programa incarcata.
voi chiuliti?sau ati chiulit vreodata?ce credeti e rau daca mai chiulesti din cand in cand? 8) daca ati chiulit sa spuneti si niste motive :doh:
0

#2 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 28 April 2009 - 07:13 PM

Vezi postareak_idho009, la Apr 28 2009, 07:47 PM, a spus:

voi chiuliti?

Azi am chiulit.

ce credeti e rau daca mai chiulesti din cand in cand? :fish:

Deloc. Este chiar indicat.

Dar cu masura.
0

#3 Utilizator offline   Angel_Of_Night 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-August 08

Scris 28 April 2009 - 08:51 PM

salut tuturor...sunt in clasa a 9-a si de la un timp de vreme am inceput si eu sa mai chiulesc de la scoala :fish: motivele sunt muuulte dar o sa va dau cateva:
3 - in unele cazuri imi e cam lene :doh:
si asa putea gasi o gramada...nah stiu ca nu e bine sa lipsesc da catodata chiar simt nevoia sa te mai deconectezi de asa numita scoala care a devenit foarte neplacuta din cauza orelor exagerat de extenuante si programa incarcata.
voi chiuliti?sau ati chiulit vreodata?ce credeti e rau daca mai chiulesti din cand in cand? 8) daca ati chiulit sa spuneti si niste motive :stars:

La fizica doar :| :)
E Ok profesoara ,doar ca facem prea multe probleme :tease:)

Si trebuie sa ma si asculte si nah .. :| mai lipsesc :doh: :">
0

#4 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 28 April 2009 - 09:24 PM

voi chiuliti?sau ati chiulit vreodata?ce credeti e rau daca mai chiulesti din cand in cand? :fish: daca ati chiulit sa spuneti si niste motive 8)

Da, am chilit mult....in clasa a XII a, am fost in top 5 la numarul de absente pe colegiu, am fost propusa pentru exmatriculare - noroc ca profesorii au planuri pentru concedii.
Daca ar fi sa o iau de la inceput, as sta dracu in clasa, nu m-as mai intoxica cu atatea sucuri cu acid, ciocolate calde, cafele si tigari.
Motive nu stiu (plecatul de la scoala a devenit obicei), dar de note mici sau de profesori nu-mi era frica. "Nu am invatat lectia" nu intra in discutie in cazul meu.
0

#5 Utilizator offline   Etherial 

• Difuse it. Abuse it. Enjoy it!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-June 08

Scris 28 April 2009 - 09:49 PM

salut tuturor...sunt in clasa a 9-a si de la un timp de vreme am inceput si eu sa mai chiulesc de la scoala 8) motivele sunt muuulte dar o sa va dau cateva:
3 - in unele cazuri imi e cam lene :doh:
voi chiuliti?sau ati chiulit vreodata?ce credeti e rau daca mai chiulesti din cand in cand? :) daca ati chiulit sa spuneti si niste motive :doh:

Si eu am chiulit. Si acum imi pare rau. Si... DA. e rau sa chiulesti. daca tu nu ai invatat lectia din ziua respectiva, fii sigur ca vei fi ascultat ora viitoare. inclusiv din noua lectie ce s-a predat. asa ca tot nota proasta o sa iei. si daca mai e si materie de bac... n`ai decat sa chiulesti cat vrei. :fish:
0

#6 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 29 April 2009 - 04:36 PM

Vezi postareaEtherial, la Apr 28 2009, 10:49 PM, a spus:

DA. e rau sa chiulesti. daca tu nu ai invatat lectia din ziua respectiva, fii sigur ca vei fi ascultat ora viitoare.

Data viitoare vei fi invatat lectia din cauza careia ai chiulit astazi. De ce sa primesc o nota mica cand pot chiuli si primi o absenta care se poate motiva ?
0

#7 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 29 April 2009 - 04:47 PM

Am chiulit, începând din liceu - ca să scap de lucrări, ca să merg la film sau, pur şi simplu, că nu aveam chef de şcoală. În clasa a XII-a chiuleam cu toată clasa de la ultimele ore (avem câte 7-8 ore/zi) ca să avem timp să .. învăţăm pt bac

Acuma încerc să chiulesc de la servici, dar fără succes :roll:
0

#8 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 29 April 2009 - 04:49 PM

In clasa a 9 a am chiulit cu masura si am avut si 10 la purtare :roll:. Din a 10 am inceput cu scutiri si alte alea.
0

#9 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 29 April 2009 - 05:31 PM

Vezi postarea_Iskander_, la Apr 29 2009, 05:36 PM, a spus:

Data viitoare vei fi invatat lectia din cauza careia ai chiulit astazi. De ce sa primesc o nota mica cand pot chiuli si primi o absenta care se poate motiva ?

Ar fi frumos,dar de cele mai multe ori nu se întâmplă aşa.Cine nu a învăţat lecţia pe azi,din lene,are destul de puţine şanse să o înveţe pe ora viitoare şi pe cea pe care a avut-o pe azi şi pe cea pe care o are pe ora viitoare.Şi aşa mai chiuleşte o dată.Şi tot aşa...

Eu nu am chiulit f. mult.În primul rând regulile stricte nu prea permiteau să ieşi chiar uşor din liceu sau să intri oricum oricând.Şi nu îmi pare rău,căci am avut parte la şcoală şi de învăţătură,şi de colegi acceptabili,şi de o atmosferă destul de plăcută în liceu.Nu era tot timpul o plăcere,dar era cât de cât suportabil.
Am chiulit mult doar de la Religie,fiindcă nu-i suportam pe preoţii care ne predau,mă certam mereu cu ei şi mai bine nu-i mai vedeam uneori.
În a X-a, în schimb,aveam o profesoară de matematică absolut horror,care dădea nişte lucrări horror.Intra în clasă,se ducea ţintă la catedră,trântea catalogul şi imediat după, se îndrepta spre tablă şi scria mare "TEST",apoi începea să scrie exerciţiile.Odată când a făcut iar chestia asta,în timp ce scria pe tablă exerciţiile din test,stând cu spatele la clasă;împreună cu al meu coleg de bancă,tiptil,am ieşit pur şi simplu din clasă. :lol:
Nu aveam nevoie să chiulesc,pentru a scăpa de o notă care nu îmi convenea.Altădată,la biologie,aveam un profesor nou care nu ne cunoştea aşa de bine,iar când a deschis catalogul şi mi-a citit numele inteţionând să mă asculte,am zis tare "absentă!".A crezut că i-a scăpat când a făcut prezenţa,m-a pus absentă şi a ascultat pe altcineva.Nu ştiu cum puteam să fac tâmpenii de o nesimţire aşa de mare.Urât ,foarte urât. :roll:
0

#10 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 29 April 2009 - 05:45 PM

Vezi postareak_idho009, la Apr 28 2009, 05:47 PM, a spus:

Am chiulit la ore care nu ma interesau, si cand nu suportam profesorul, in special intr-a XII-a. Cea mai tare faza a fost cand am intarziat impreuna cu o colega la o ora de matematica, intr-a VII-a, si proful tocmai controla temele, iar eu nu mi-o facusem, si desi ne vazuse intrand si nu ne bagase in seama, asteptand sa ne scuzam, eu am iesit pur si simplu, fara nici o explicatie :roll: Si acum mor de ras cand imi aduc aminte. Normal ca m-a ascultat ora urmatoare si am luat un 4, dar asta e...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari