Sari la conținut
Forum Roportal
primejdiee

Verifica statusurile prietenilor tai in 2 secunde

Postări Recomandate

daca prietenul vrea sa nu fie vazut, ce sens are sa il verific? :fish:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu vad sensul. Tu daca esti pe invizibil si cineva te cauta, ti se pare ok sa te streseze daca tu nu vrei?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Recomand cu mare tarie sa NU folositi nici un fel de site care va cere un user care e in acelasi timp cont de mail, din motive evidente de spam...

 

Putin pe langa topic... Eu am stat cam 3 saptamani offline intentionat si cand scotea unul capul sa spuna ceva gen "HAAAA ! Stiu ca esti pe invizibil" ii explicam de ce este un idiot si il scoteam din lista. Stiam ca stupizenia recidiveaza, e o axioma.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Pai asta e si ideea :>Ca el nu vrea...dar tu vrei:)

 

Mda, la 15 ani poate e interesant.

Eu sunt all the time pe invisible.

Si raspund CUI am chef, CAND am chef.

Si si daca as fi pe available nu mi-ar fi prea jena sa nu raspund, pana la urma nu dau socoteala nimanui ce fac cu timpul si cu cheful meu.

In schimb fiind pe invisible multi cred ca esti chiar offline si nu te bombardeaza aiurea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

K0ntr0VerSy , nu s-ar putea face decat daca ar vrea Yahoo sa se poata. Ei in general nu vor nimic. Sunt foarte reticenti (a se vedea problemele legate de Pidgin, YPops...). Ideea ar fi simpla : nu accepti cereri de la IP-uri de pe care nu ai user logat. In momentul in care pe IP-ul de pe care se face cererea de interogare stare / status / avatar este un user logat, il avertizezi, ii suspenzi contul, etc etc etc. Se poate ? Da. Se vrea ? Nu.

 

 

Coutal , ma gandeam sa fac eu unul dar e prea multa munca oarecum... trebuie facut un DLL care se ataseaza de Yahoo messeger, primeste mesajele de la el, verifica dupa niste metode (detalii mai jos) daca e mesaj mass si apoi iti afiseaza sau nu mesajul. Eventual te poate avertiza foarte discret ca a primit ceva ce nu iti arata.

 

Cum poate verifica ? Similar cu verificarea spam-urilor... exista servicii (SpamHaus, Spamcop & etc) care asta fac... primesc rapoarte legate de mailuri pe care x si y le considera spam iar clientul tau de mail (Outlook, Thunderbird etc) verifica fiecare mail cu mailurile marcate ca spam. Nu se verifica efectiv continutul mailului ci se face o suma a mailului pe care l-ai primit, aia se compara cu sumele existente in baza de date ale acelor servicii. Daca este acolo, mailul pe care l-ai primit e spam. La fel ar merge si pentru mesaje mass, transmise prin orice fel de soft de mesagerie instant (Yahoo Messenger, Windows Live, Skype etc).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×