Buna ziua,
Trebuie sa izolez 2 camere- beton si termopan- la parintii mei...si din experienta o voi face cu extrudat, ptr ca e cel mai dens..pentru ca la mine cand am izolat- am facut-o personal- nu am folosit decat adezivul pentru polistiren. Intrebare: stie cineva va rog , daca exista ceva- un gen de produs izolator, mastic,substanta,etc.- care se pune la imbinarea placilor de polistiren in coltul camerei, ptr a izola fiecare mm de perete, si a nu risca sa se infiltreze iar mucegai? NU am auzit pe nimeni sa caute asa ceva, dar mi s-a intamplat mie sa patrunda intr-un loc in balcon..Pe cine am intrebat la depozitul de constructii mi-a spus de silicon.Nu-mi prea vine sa cred ca se pune silicon..Multumesc frumos
Pagina 1 din 1
izolare apartament cu polistiren.. exista ceva la izolarea mai buna a imbinarii intre 2 placi la colt?
Scris 29 April 2009 - 10:29 PM
Se poate aplica mastic poliuretanic
Sau mai e varianta cu spuma poliuretanica rigida la care nu ramin rosturi de nici un fel, depinde de buget desi nu e f scump.
Sau mai e varianta cu spuma poliuretanica rigida la care nu ramin rosturi de nici un fel, depinde de buget desi nu e f scump.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
niko1983 | 4 | 2.254 |
|
Termopane second hand Bucuresti
Termopane second hand Bucuresti |
Marin75 | 1 | 8.721 |