Poate ca e cam tarziu sa ma gandesc la jaluzele acum. Am deja termopane si am zugravit. Ma gandeam acum ca imi plac rulourile exterioare? E prea tarziu? Si stie cineva cat sunt de scumpe ... sau de ieftine?
Eu la ferestre vreau sa imi pun perdele si draperii, insa nu stiu daca ajung draperiile pentru blocarea luminii si daca nu cumva s-ar deteriora destul de repede din cauza luminii.
Sfaturi ceva?
Pagina 1 din 1
Jaluzele
Scris 26 April 2009 - 06:40 PM
Pentru draperii există un material special numit "black-out" care se coase pe spatele draperiei şi nu permite trecerea luminii deloc, face īntuneric beznă. E mai ieftin decāt să-ţi pui rulouri exterioare pt care trebuie şi găurit peretele.
Scris 18 March 2010 - 11:27 AM
Eu nu am facut pasul spre jaluzele inca. Am ramas la perdele. Draperiile nu mi se pare ca-si au rost la apartamente, dar cu jaluzelele nu pot sa ma inteleg deloc...
Scris 20 March 2010 - 05:07 PM
lady_in_black, la Apr 26 2009, 05:32 PM, a spus:
nu stiu daca ajung draperiile pentru blocarea luminii si daca nu cumva s-ar deteriora destul de repede din cauza luminii.
Nu se deterioreaza asa de rapid cum crezi tu , rezista destul de bine... am draperiile de 2-3 ani si sunt in perfecta stare , cat despre blocarea luminii sunt f bune
Scris 21 March 2010 - 09:25 AM
Diela, la Apr 26 2009, 09:40 AM, a spus:
Pentru draperii există un material special numit "black-out" pt jaluzele trebuie şi găurit peretele.
Pentru perdele nu trebuie???? Cum se instaleaza si draperiile daca nu se gauresc peretii pentru "head rails"
Poti sa pui orizontal blinds inauntru in geam si perdelele si draperiile vin pe deasupra si esti protejata de la soare!!!
Scris 17 May 2010 - 12:54 PM
Jaluzele verticale sunt la preturi intre 30 lei si 45 lei.
Se pot comanda si online, instructiuni de montaj. Montajul nu e foarte greu se dau doar 2 gauri in perete pentru a intra un diblu de care sa fie prins sina(garnisa). Montarea unei jaluzele verticale dureaza in medie 20-30 de minute.
Pentru cei ce doresc rulouri exterioare, pot sa va dau pretul cu care se lucreaza in Sibiu, care este de 110 ron/mp la rulouri din PVC si 70 euro/mp la rulouri din aluminiu.
Se pot comanda si online, instructiuni de montaj. Montajul nu e foarte greu se dau doar 2 gauri in perete pentru a intra un diblu de care sa fie prins sina(garnisa). Montarea unei jaluzele verticale dureaza in medie 20-30 de minute.
Pentru cei ce doresc rulouri exterioare, pot sa va dau pretul cu care se lucreaza in Sibiu, care este de 110 ron/mp la rulouri din PVC si 70 euro/mp la rulouri din aluminiu.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
drenarea apei pluviale | TUDOR NIC | 2 | 7.414 |
|
extindere: zidarie sau termopan ? | floppy76 | 1 | 3.085 |
|
cum sa-mi fac casa |
red2shoes | 83 | 7.565 |