sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Israel versus Iran - candva trebuie sa inceapa confruntarea 5 milioane contra 70 de milioane Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 04 May 2009 - 09:48 AM

Vezi postareaKahila, la May 4 2009, 10:30 AM, a spus:

Ma-ti inebunit cu premul Nobel luat de evrei.
Cate premii Nobel au avut inainte de-al doilea razboi mondial?

Destul de multe.....Si bomba atomica , in principiu,tot de la ei ni se trage...
0

#22 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 04 May 2009 - 09:53 AM

Vezi postareaVEMANS, la May 4 2009, 10:48 AM, a spus:

Destul de multe.....Si bomba atomica , in principiu,tot de la ei ni se trage...

Tu, faci referire la Oppenheimer (nush daca am scris corect) ?
Ah, "si destul de multe" nu ma satisface :pardon:
0

#23 Utilizator offline   Penetrat®r 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-May 09

Scris 04 May 2009 - 09:57 AM

Vezi postareaKahila, la May 4 2009, 10:43 AM, a spus:

Pai da, rudele sarace,trebuie sa stea mai la coada :pardon:

mai rau, rudele sarace vor munci in desertul Israelului intru prosperitatea evreilor, ca doar evreii au cap, nu? prostii sunt multi, si saraci, insa trebuie pusi la lucru, sa nu se plictiseasca

Isaiah 60:4: 4Ridică-ţi ochii īmprejur, şi priveşte: toţi se strāng şi vin spre tine! Fiii tăi vin de departe, şi fiicele tale sunt purtate pe braţe.
Isaiah 60:8: 8Cine sunt aceia care zboară ca nişte nori, ca nişte porumbei spre porumbarul lor? (sunt evreii care se īntorc cu avioanele de călători in ţara natală)
Isaiah 60:10: 10 Fiii strainilor īţi vor zidi zidurile, şi īmpăraţii lor īţi vor sluji; căci te-am lovit īn mānia Mea, dar, īn īndurarea Mea, am milă de tine.
Isaiah 60:11: 11Porţile tale vor sta veşnic deschise, nu vor fi īnchise nici zi nici noapte, ca să lase să intre la tine bogăţia neamurilor, şi īmpăraţii lor cu alaiul lor
Isaiah 60:12: 12Căci neamul şi īmpărăţia care nu-ţi vor sluji, vor pieri, şi neamurile acelea vor fi īn totul nimicite (ruinate).
Isaiah 61:5 Străinii vor sta şi vă vor paşte turmele, şi fiii străinului vor fi plugarii şi vierii voştri.

Vezi postareaKahila, la May 4 2009, 10:53 AM, a spus:

Ah, "si destul de multe" nu ma satisface :doh:

nu dragaa, face aluzie la evreul Einstein si teoria relativitatii, apoi face referire la evreul Niels Bohr descoperitorul mecanicii cuantice fara de care bomba atomica ar fi fost imposibila

mie imi plac evreii magicieni, Houdini, David Copperfield si David Blaine

Aceasta postare a fost editata de Penetrat®r: 04 May 2009 - 09:55 AM

0

#24 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 04 May 2009 - 10:13 AM

Vezi postareaKahila, la May 4 2009, 10:53 AM, a spus:

Ah, "si destul de multe" nu ma satisface :pardon:

La: Einstein, Oppenheimer, Teller , etc. Destul de multe inseamna citeva zeci , nu sunt interesat sa le contabilizez , gasesti pe net.
0

#25 Utilizator offline   Penetrat®r 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-May 09

Scris 04 May 2009 - 10:22 AM

Vezi postareaVEMANS, la May 4 2009, 11:13 AM, a spus:

La: Einstein, Oppenheimer, Teller , etc. Destul de multe inseamna citeva zeci , nu sunt interesat sa le contabilizez , gasesti pe net.

De Edward Teller, parintele bombei termonucleare nici nu stiam ca e evreu, dar de bomba cu hidrogen am auzit

http://en.wikipedia....i/Edward_Teller

nici de Robert Oppenheimer, parintele bombei atomice nu stiam ca e evreu

http://en.wikipedia....ert_Oppenheimer

hotarat lucru, e mana Tatalui aici, "Father`s will, call it faith! "

Aceasta postare a fost editata de Penetrat®r: 04 May 2009 - 10:38 AM

0

#26 Utilizator offline   phatt 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-April 09

Scris 06 May 2009 - 01:43 PM

ceva amuzant...http://www.timesonline.co.uk/tol/news/worl...icle6142841.ece
0

#27 Utilizator offline   Cleric Prestųn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 06 May 2009 - 05:57 PM

Vezi postareaphatt, la May 6 2009, 02:43 PM, a spus:

amuzant e ca Iranul se chinuie sa faca o singura bomba atomica iar Israelul are deja 500, si asta fara alta resursa decat creierul, ori pedofilii iranieni cat petrol au vandut pana acum?

http://stiri.rol.ro/.../view/126946/2/

Cele 500 de bombe atomice ale Israelului
0

#28 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 06 May 2009 - 06:43 PM

Vezi postareaiosafat, la May 6 2009, 11:57 AM, a spus:

amuzant e ca Iranul se chinuie sa faca o singura bomba atomica iar Israelul are deja 500, si asta fara alta resursa decat creierul, ori pedofilii iranieni cat petrol au vandut pana acum?

http://stiri.rol.ro/.../view/126946/2/

Cele 500 de bombe atomice ale Israelului

Isofat draga,in primul rand nu stii ce vorbesti si in al doilea rand nu-ti vad logica. De la infiintarea statului Israel,evreii ca natiune au avut tot sprijinul posibil din lume,atat material cat si ideologic.Marile puteri in frunte cu US au fost mereu coloana vertebrala a Israelului.Sa nu mai vorbim de faptul ca comunitatile de evrei din lume sunt printre cele mai bogate si bine situate in pozitii de putere (ex USA).Toti acestia varsa resurse in punga Israelului.

"The exact cost for the construction of the Israeli nuclear program are unknown, though Peres later said that the reactor cost $80 million in 1960 dollars,[32] half of which was raised by foreign Jewish donors, including many American Jews"

Mai departe...US fiind un inversunat aparator si aliat al Israelului iti inchipui ca nu s-au impotrivit vreodata ideii ca aceasta tara sa detina arsenal nuclear.
Primul reactor nuclear a fost construit in Israel cu ajutorul francezilor. Mai tarziu au avut si ajutor britanic.

"The Israeli nuclear program was first revealed publicly on 13 December 1960 in a small Time article...The following day The New York Times, revealed that France was assisting Israel."

"Top secret British documents obtained by BBC Newsnight show that Britain made hundreds of secret shipments of restricted materials to Israel in the 1950s and 1960s."

"U.S. President Richard Nixon in a meeting with Israeli Prime Minister Golda Meir pressed Israel to "make no visible introduction of nuclear weapons or undertake a nuclear test program", so maintaining a policy of nuclear ambiguity"

Cate bombe au israelienii nu avem de unde sti din moment ce ei nici nu admit public capabilitatile lor nucleare.

"Israel has never officially acknowledged its construction or possession of nuclear weapons..."

"Alone or with other nations, Israel has used diplomatic and military efforts as well as covert action to prevent other Middle Eastern countries from acquiring nuclear capabilities. United States practices a double standard in criticizing Iran's nuclear program while ignoring Israel's possession of nuclear weapons. Arab states will withdraw from the NPT if Israel acknowledges having nuclear weapons and then does not open its facilities to international inspection and destroy its arsenal."

http://en.wikipedia....pons_and_Israel

Deci in concluzie faptul ca Iran nu are inca un program nuclear nu se datoreaza nicidecum incapacitatii lor mentale.Alti factori au contribut la asta. Si cati iranieni cunosti tu de iti permiti sa-i numesti pedofili ? :P

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 06 May 2009 - 06:46 PM

0

#29 Utilizator offline   Cleric Prestųn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 06 May 2009 - 06:46 PM

Vezi postareaNaeema, la May 6 2009, 07:43 PM, a spus:

Isofat draga,in primul rand nu stii ce vorbesti si in al doilea rand nu-ti vad logica. De la infiintarea statului Israel,evreii ca natiune au avut tot sprijinul posibil din lume,atat material cat si ideologic.Marile puteri in frunte cu US au fost mereu coloana vertebrala a Israelului.Sa nu mai vorbim de faptul ca comunitatile de evrei din lume sunt printre cele mai bogate si bine situate in pozitii de putere (ex USA).Toti acestia varsa resurse in punga Israelului.

si eu care credeam ca are legatura cu faptul ca evreii au inventat bomba atomica si aia cu hidrogen

pai sa sti ca ai dreptate ca uite noi romānii si cu evreii avem acelasi IQ mediu 94, dar pe noi romānii ca si pe sarmanii iranieni nu ne-a ajutat nimeni

dar ma intreb oare pe evrei de ce toata lumea i-a ajutat? au curve mai bune ca ale noastre? :P
0

#30 Utilizator offline   phatt 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-April 09

Scris 06 May 2009 - 06:54 PM

Vezi postareanaeemat, la May 6 2009, 07:46 PM, a spus:

"The exact cost for the construction of the Israeli nuclear program are unknown, though Peres later said that the reactor cost $80 million in 1960 dollars,[32] half of which was raised by foreign Jewish donors, including many American Jews"

Mai departe...US fiind un inversunat aparator si aliat al Israelului iti inchipui ca nu s-au impotrivit vreodata ideii ca aceasta tara sa detina arsenal nuclear.
Primul reactor nuclear a fost construit in Israel cu ajutorul francezilor. Mai tarziu au avut si ajutor britanic.

"The Israeli nuclear program was first revealed publicly on 13 December 1960 in a small Time article...The following day The New York Times, revealed that France was assisting Israel."

"Top secret British documents obtained by BBC Newsnight show that Britain made hundreds of secret shipments of restricted materials to Israel in the 1950s and 1960s."

"U.S. President Richard Nixon in a meeting with Israeli Prime Minister Golda Meir pressed Israel to "make no visible introduction of nuclear weapons or undertake a nuclear test program", so maintaining a policy of nuclear ambiguity"

Cate bombe au israelienii nu avem de unde sti din moment ce ei nici nu admit public capabilitatile lor nucleare.

"Israel has never officially acknowledged its construction or possession of nuclear weapons..."

"Alone or with other nations, Israel has used diplomatic and military efforts as well as covert action to prevent other Middle Eastern countries from acquiring nuclear capabilities. United States practices a double standard in criticizing Iran's nuclear program while ignoring Israel's possession of nuclear weapons. Arab states will withdraw from the NPT if Israel acknowledges having nuclear weapons and then does not open its facilities to international inspection and destroy its arsenal."

http://en.wikipedia....pons_and_Israel

Deci in concluzie faptul ca Iran nu are inca un program nuclear nu se datoreaza nicidecum incapacitatii lor mentale.Alti factori au contribut la asta. Si cati iranieni cunosti tu de iti permiti sa-i numesti pedofili ? doh.gif

corect.

Vezi postareaiosafat, la May 6 2009, 07:46 PM, a spus:

dar ma intreb oare pe evrei de ce toata lumea i-a ajutat? au curve mai bune ca ale noastre? :P

deprimant de prost exprimat...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Partidul Neincrezatorilor
Sugestie pentru un partid democrat
Moftangiu  13 3.201
Hot Topic (New) Atasamente Problema Rromilor
o discutie civilizata, obiectiva...
Rįkóczi  1.755 293.949
Replici noi Korea de Nord Kahila  14 6.344
Hot Topic (New) La Davos se discuta despre Noua Economie
Capitalismul trebuie reproiectat
18tillIdie  82 4.196
Replici noi Guvernul vrea să tragă la buget 90% din profiturile companiilor de stat Hydro314  0 2.197