sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Israel versus Iran - candva trebuie sa inceapa confruntarea 5 milioane contra 70 de milioane Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 26 April 2009 - 12:36 AM

Vineri, 24 Aprilie 2009 20:43
Imagine amplasata

Israelul intenţiona să atace Iranul de ziua forţelor sale armate

Iranul a fost avertizat de Rusia la 17 aprilie să nu organizeze o imensă paradă aeriană cu ocazia zilei forţelor armate iraniene, întrucât Israelul urma să atace şi să distrugă la sol avioanele iraniene, relatează publicaţia israeliană online Debka File, specializată în probleme militare şi de securitate, pe baza unor informaţii provenite din surse secrete iraniene.

Iranul concentrase pe aeroportul Mehrabad 140 de avioane de luptă care urmau să ia parte la manifestările prilejuite de ziua armatei iraniene, la 18 aprilie, cu scopul de a demonstra întregii lumi că este capabil să respingă un atac aerian israelian asupra instalaţiilor sale nucleare. După primirea avertismentului rus, flota aeriană iraniană a fost retrasă la baze îndepărtate, iar parada aeriană a fost anulată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi doar patru avioane au survolat tribuna oficială la care se afla preşedintele Ahmedinejad.
Moscova a avertizat Iranul cu privire la eventualitatea unui atac aerian israelian pe baza analizei informaţiilor culese de avioanele şi sateliţii săi de spionaj.
Cele 140 de avioane de luptă iraniene vizate de presupusul atac aerian israelian formează grosul forţelor aeriene ale Iranului şi dacă ar fi fost distruse la sol ar fi lăsat fără umbrelă aeriană instalaţiile nucleare iraniene. (Agerpres, Sergiu Klein)

http://animanews.com/index.php?option=com_...ri&Itemid=5

Aceasta postare a fost editata de Cleric Preston: 26 April 2009 - 12:38 AM

0

#2 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 April 2009 - 04:53 AM

Vineri, 24 Aprilie 2009 21:41

Imagine amplasata

O soluţie la problema palestinienilor este legată de dosarul iranian

O soluţie la conflictul cu palestinienii nu va fi posibilă fără soluţionarea dosarului iranian, potrivit unui interviu acordat de ministrul israelian de externe Avigdor Lieberman şi publicat vineri în cotidianul Jerusalem Post.

Este 'imposibil de soluţionat orice problemă în regiune fără rezolvarea chestiunii iraniene', a apreciat ministrul de externe israelian.
'Trebuie să începem cu problemele palestiniene deoarece este în interesul nostru să le soluţionăm. Dar să nu ne facem iluzii. Încheierea unui acord în vederea încetării conflictului, ca sângele să înceteze să mai curgă, ca terorismul să înceteze, să nu mai existe revendicări (de acte împotriva Israelului ), toate acestea sunt imposibile fără tratarea problemei iraniene', a explicat şeful diplomaţiei israeliene.
Potrivit ministrului israelian, care el însuşi trăieşte într-o colonie în Cisiordania ocupată, impasul cu palestinienii 'nu provine din ocupaţie, colonii, nici de la locuitori'. 'Acest conflict este într-adevăr foarte profund. El a început ca şi celelalte conflicte naţionale. Astăzi este mai mult conflict religios ţinând cont de influenţa unor elemente iraţionale ca Al-Qaida', a spus ministrul guvernului condus de Benjamin Netanyahu. În continuare, el a apreciat că mişcarea islamistă Hamas, care controlează Fâşia Gaza, trebuie 'eliminată'.
În legătură cu Siria, Avigdor Lieberman a afirmat că 'nu întrevede nici un semn de bunăvoinţă la sirieni'. Israelul şi Siria au început în 2008 negocieri indirecte prin intermediul Turciei, dar acestea au fost întrerupte la sfârşitul lunii decembrie, după lansarea de către Israel a ofensivei în Gaza. Acest interviu acordat de oficialul israelian urmează să fie publicat integral marţi, cu ocazia Zilei independenţei Israelului.

http://animanews.com/index.php?option=com_...a&Itemid=11

Aceasta postare a fost editata de Cleric Preston: 26 April 2009 - 04:54 AM

0

#3 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 27 April 2009 - 08:54 PM

Nu inteleg rostul acestor " comunicate de presa" reluate pe un forum de idei.....
0

#4 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 27 April 2009 - 08:57 PM

Vezi postareaVEMANS, la Apr 27 2009, 02:54 PM, a spus:

Nu inteleg rostul acestor " comunicate de presa" reluate pe un forum de idei.....

Ai rabdare. Deocamdata transcrie articole dupa care va reveni (dupa suspend...that is...) si cu comentarii proprii.Pesemne ca nu stii inca cu cine ai deaface la discutii pe astfel de teme. :o:
0

#5 Utilizator offline   fnicolici1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 27 April 2009 - 11:25 PM

Vezi postareaCleric Preston, la Apr 26 2009, 01:36 AM, a spus:

Vineri, 24 Aprilie 2009 20:43
Israelul intenţiona să atace Iranul de ziua forţelor sale armate

"Iranul concentrase pe aeroportul Mehrabad 140 de avioane de luptă"....

Buna Cleric...chiar esti convins ca Iranul, daca ar vrea sa-si testeze avioanele de lupta, nu ar avea alt aeroport decat Meharabad - فرودگاه مهرآباد - al doilea aeroport civil , ca marime al capitalei Teheran...?
http://en.wikipedia....le:Mehrabad.JPG

Relax, cutremurul a trecut...nu te m-ai da in stamba...

Aceasta postare a fost editata de fnicolici: 27 April 2009 - 11:31 PM

0

#6 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 April 2009 - 04:41 AM

Vezi postareaVEMANS, la Apr 27 2009, 09:54 PM, a spus:

Obama refuza ajutor pentru Israel. Asa ca singura optiune decisiva pentru Israel va ramane un atac nuclear asupra Iranului. Iranul va primi exact ceea ce ar fi dorit sa livreze Israelului. Asta daca Obama va fi atat de idiot incat sa nu trimita bombardierele USA in sprijinul Israelului.

Aceasta postare a fost editata de Cleric Preston: 28 April 2009 - 04:42 AM

0

#7 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 28 April 2009 - 05:06 AM

Vezi postareaCleric Preston, la Apr 28 2009, 04:41 AM, a spus:

Obama refuza ajutor pentru Israel. Asa ca singura optiune decisiva pentru Israel va ramane un atac nuclear asupra Iranului. Iranul va primi exact ceea ce ar fi dorit sa livreze Israelului. Asta daca Obama va fi atat de idiot incat sa nu trimita bombardierele USA in sprijinul Israelului.

E stai, ca inca nu e tarziu. Si nici Obama nu e prost. Vedem ce va fi.
0

#8 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 28 April 2009 - 09:39 AM

Avand in vedere (pot sa spun) perfectiunea Mossad-ului (care are la pinky orice serviciu secret din galaxie - evreii fiind preferatii lui Dumnezeu), eu nu cred ca daca Israelul ar fi planuit asta, nu s-ar fi intamplat.
Dar da, cred ca mai degraba Israelul (sau USA, e acelasi lucru) ar ataca Iranul decat invers.
0

#9 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 29 April 2009 - 03:07 AM

Vezi postareaCleric Preston, la Apr 28 2009, 05:41 AM, a spus:

Pai tocmai de asta l-au ales. Sa trimita mai putine bombardiere aiurea in lume si mai multi hot-dogi in burdihanele de yanchei obezi. Cat ii priveste pe evrei , cred ca a venit vremea sa se intinda doar cat le este plapuma .S-au cam saturat pana si americanii de ifosele lor. Ar face mai bine sa se inteleaga cu palestinienii si lumea araba ,asa ca de la semit la semit.
0

#10 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 April 2009 - 06:04 AM

Vezi postareaBurel001, la Apr 29 2009, 04:07 AM, a spus:

Pai tocmai de asta l-au ales. Sa trimita mai putine bombardiere aiurea in lume si mai multi hot-dogi in burdihanele de yanchei obezi. Cat ii priveste pe evrei , cred ca a venit vremea sa se intinda doar cat le este plapuma .S-au cam saturat pana si americanii de ifosele lor. Ar face mai bine sa se inteleaga cu palestinienii si lumea araba ,asa ca de la semit la semit.

evreii sunt 5 milioane pe o suprafata cat 3 judete ale Romaniei, intelege si tu ca NU MAI E LOC.

intelegere de la semit la semit? imi pare rau dar nu se poate, adu-ti aminte ca tatal Avraam l-a gonit pe micutul Ismael impreuna cu mama sa, asta dupa ce a f..o bine merci. acum urmasii micutului Ismael se razbuna si au tot dreptul. Iar evreii, acum 2 mii de ani au fost niste ticalosi, ei fata de ei insisi, acum isi merita soarta, aceea de a fi incoltiti din toate directiile. nu au alta alternativa decat aceea de a fi uniti, si de a se conduce bine, fara coruptie, daca vor sa nu mai aiba parte de alt holocaust.D-ZEU IARTĂ, DAR NU UITĂ!

Aceasta postare a fost editata de Cleric Preston: 29 April 2009 - 06:13 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente O noua lege a pensiilor Kahila  68 17.030
Replici noi Agenda evenimentelor externe.
Teme combinate
:GaGa  11 4.804
Hot Topic (New) Sa iertam dar sa nu uitam Calu Balan  26 6.928
Hot Topic (New) viitorul suna bine!
udrea-presedinte,basescu-premier
buleala  78 15.071
Poll (No New) Chestionar:    premierul Romaniei
Cine doriti sa'l desemneze
Ravl  148 31.372