sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Facultatea de Limbi Moderna Aplicate sau... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   lily of the valley 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 25 April 2009 - 09:47 PM

Ce facultate din cluj imi sugerati, eu fiind pasionata de geografie, cultura celorlalte popoare(mai ales de cea araba) si limbi. Nu as vrea sa dau la geografie deorece pe mine ma intereseaza doar partea de cultura sau tari si nicidecum cartografie, metorologie s.a., si as vrea sa stiu daca la Limbi Moderne Aplicate se aprofundeaza si in cultura si traditii, daca stiti vreo sectie inclusa.
Am gasit o singura informatie cum ca s-ar face limba D la LMA dintre care as putea alege araba, stie careva daca este adevarat? Astept sugestii si lamuriri :blink:
0

#2 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 25 April 2009 - 10:24 PM

Daca te intereseaza 'cultura' popoarelor, va trebui sa-ti alegi facultatea care corespunde segmentului preferat de tine din ceea ce defineste cultura. De la limba, geografie, la istorie, la muzica, la arhitectura, arte sau istoria artei si pana la cele tehnice. In toate inveti elemente de cultura, fiecare insa pe domeniul respectiv. Daca te intereseaza cea mai buna metoda de a dobandi acces la o intelegere mai larga a culturii unor popoare, atunci da, invatarea limbii e o alegere cat se poate de rezonabila. Nu cred ca e atat de important cate cursuri de cultura si civilizatie ale unui popor ai face la o facultate de limbi straine - daca te intereseaza subiectul, odata invatata limba, vei face progrese mult mai mari pe directia asta decat invatand pentru cateva examene la facultate.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi lucrare de licenta
romana-reguli de scriere...comparatie cu mess'ul si mesajele gsm
beebub  5 3.951
Replici noi Job part time pentru studentii la stomatologie Andreea_Ilina  0 870
Replici noi Taxe facultate corina30tg  0 939
Replici noi Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Cluj Facultatea de Drept Anca.bianca  0 557
Replici noi stiinte politice SNSPA BeautifulGreenEyes  0 1.048