sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Atentie la noile radare! Proiect nou pe DN1 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   kyroptus 

• Dragos
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-May 04

Scris 02 November 2005 - 01:43 PM

Poate pentru uni din voi e deja un subiect cunoscut, dar pentru multi e inca (sigur) necunoscut.

Printr-un proiect nou Politia Rutiera Romana si Alcatel Romania au montat pe DN1 incepand de pe drumul Bucuresti - Ploiesti (localitatiile Puchenii Mari, Puchenii Moseni) pina la Azuga (in prima faza a proiectului) camere de luat vederi de mare precizie dotate cu sisteme de radar. Acestea pot fotografia atat masiniile care depasesc vitezele regulamentare cat si soferii care incalca regulile de circulatie (ex: depasiri pe linia continua, ne acordare de prioritate...).

Mai multe detalii aici.

Drum Bun... si Mare Atentie!

Bafta! ;)
0

#2 Utilizator offline   JohnDoe 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 03 November 2005 - 02:19 PM

am vazut si eu despre asta, chiar ca am pus-o daca se impementeaza chestia asta peste tot...gropile nu le repara, dar au bani de scule tehnologice.. :haha:
0

#3 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 03 November 2005 - 06:30 PM

Intr-un fel e o idee buna, pentru ca sunt o droaie de "nebuni" pe sosele . Pe de alta parte, cei ce au masini de sute de mii de euro nu se vor "impiedica de-un ciot" atunci cand vor dori sa mearga cu viteze excesiv de mari, constituindu-se intr-un real pericol pentru ceilalti soferi . O amenda de cateva sute de mii de lei va fi pentru acestia o nimica toata...
0

#4 Utilizator offline   neo_03 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-November 05

Scris 20 November 2005 - 01:36 PM

Da este o chestie foarte misto sa conduci cu 30-50-60 km/h vreo 4-5 ore pana sa ajungi la destinatie. In Anglia din cate stiu dupa montarea radarelor fixe sau inregistrat mai multe accidente decat inainte si culmea e ca, e o tara civilizata totusi unde orasele mai mari sunt legate prin autostrazi unde poti merge peste 100 km/h fara sa primesti amenzi si sa te imbatranesti langa volan, la noi nu sunt autostrazi dar nui nimic avem radare perfomante si aaa sa nu uit detectoare radar comercializate in perfecta legalitate chiar pe la benzinarii dar nu ai voie sa le folosesti in masina!!!!!!! Daca esti prins dai pentru iubitul nostru guvern amenda de zecemilioane de lei bani care desigur se vor duce pentru ajutorarea tinerilor in materie de locuinte si alte bunastari ptr. popor. Eu de unul singur (si poate si voi) ma simt batjocorit si luat de peste picior. Intai trebuia sa construiasca autostrazi si peurma radare fixe.

Aceasta postare a fost editata de neo_03: 20 November 2005 - 01:37 PM

0

#5 Utilizator offline   catana 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-December 05

Scris 25 December 2005 - 04:45 PM

Ader la idee. Vb proverbului chelului ce-i mai lipseste? Cineva avea de spalat niste bani...drumurile mai tarziu,si oricum cine are bani are masina de teren si nu-i pasa

Aceasta postare a fost editata de roportal: 26 December 2005 - 09:53 AM

0

#6 Utilizator offline   maybe 

• extremist de centru
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-December 04

Scris 27 December 2005 - 06:31 PM

Asta e strategie bey, ce stiti voi! Strazile cu gropi poate sunt intentionat lasate asa, pt a nu se merge cu viteza. De ce sa le refaca daca nu mai au fonduri pt. radare pe urma? :santa2:
0

#7 Utilizator offline   fotoplaca 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-January 06

Scris 16 January 2006 - 12:55 PM

referitor la noul sistem de monitorizare si control al traficului instalat pentru inceput pe DN1 exista dispozitive aduse din SUA care pot ,, pacali" radarele video.

sunt niste folii de material plastic. sunt mai late decat nr. de inmatriculare obisnuit!
se fixeazain rama suportului de nr.

fiind mai late decat nr de imnatriculare stau usor bombate pe nr. de inmatriculare.

din experienta proprie consider ca sunt utile !
le am montate pe masina de la inceputul lui decembrie 2005
am fost de doua ori de la bucuresti la sinaia , nu am mers deloc incet pe DN1

am gasit si echipaje de politie de drum si nu am avut nici o probleme!

merita incercat !
0

#8 Utilizator offline   mx81 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 21 January 2006 - 03:49 PM

Radarul este facut pentru inconstienti . Ce ziceti de o limitare electronica a vitezei la viteza maxima admisa pe acel tronson de drum comandata automat prin GPS . Si tot sistemul platit din buzunarul propriu la inscrierea masinii in circulatie sau la verificarea tehnica ?

Sadicul
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Noul cod rutier Giuly  10 13.882
Replici noi Modificari in legislatia RCA in urma plangerii clientilor Pacomi  1 2.201
Replici noi Permis Auto Strain heyd  11 12.318
Replici noi intrbare nellget  3 6.655
Replici noi Transport Bucuresti - Russe (Bulgaria) cu TIR 20t si 40t
Ce taxe se platesc? Taxa pod, rovigneta? La trecerea in ambele sensuri
razvan poppa  0 5.066