sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum scap de Dermatita Seboreica ? Tratament ! Matreata cum se trateaza ? Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator online   Majer 

• Live together , die alone ...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-March 09

Scris 15 November 2011 - 10:42 AM

Nizoral ( sampon ) il gasesti in farmacii.
0

#32 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 15 November 2011 - 10:43 AM

:yes:
Nizoralul e foarte bun
0

#33 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 15 November 2011 - 04:29 PM

Da Nizoralul e si el bun dar daca e la fel de scump si acolo precum in alte parti, bafta. :lol:
0

#34 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 16 November 2011 - 06:30 PM

Samponul e pentru par, nu neaparat pentru scalpul care produce seboree in exces. Incearca o solutie cutanata, precum Elocom. O gasesti oriunde in farmacii.
0

#35 Utilizator offline   ORising 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-January 12

Scris 11 January 2012 - 12:46 PM

Vezi postareaStefann09, la 21 April 2009 - 10:50 AM, a spus:

Nu stiu daca se incadreaza pe acesta categori Parul ,dar matrata nu face parte din par este o descuamare a epidermei parul nu cred ca are vreo legatura cu ea.
Cine are amabilitatea sa imi spuna si mie cum se scapa de dermatita seboreica ? Adica matreata dar in cantitati mai mari stiu ca apare pe fond de stres si alti factori, sunt o multitudine de factori care influienteaza aparitia matretii. Poate stiti voi niste tratamente cum sa scap de ea poate ati avut si voi si v-ati tratat cu anumite sampoane lotiuni...

Multumesc Anticipat !!

Depinde foarte mult de stilul de viata pe care il duceti. Nu se poate scapa in totalitate de dermatita seboreica dar se poate tine sub control, pentru ca sunt perioade in care stagneaza, si perioade in care se produce o explozie brusca la nivelul scalpului. Cel mai mult depinde de alimentatie ( si stilul de viata nesanatos). Produsele pe care noi vi le recomandam, sa puteti tine sub control dermatita seboreica, sunt samponul fitoesential 5 Alf-ORising cu fiolele 5-AlfORising Bioessence.
Oligoelementele cum ar fi magneziu, zinc si cupru esentiale parului, contribuie la hidratarea scalpului si actioneaza impotriva dermatitei seboreice.
Tratamentul se recomanda atat persoanelor care se confrunta- cu pierderi cantitative ale parului, cat si persoanelor care doresc sa scape de disconfortul creat de dermatita seboreica.
0

#36 Utilizator offline   vlcm 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-May 12

Scris 20 May 2012 - 08:32 AM

Am avut si eu termatita seboreica,asa vreau sa cred ca am scapat,de doua saptamani ma clatesc cu ceai de frunze de nuc si stau 10min cu el si apoi ma clatesc bine ,folosesc si seara pe fata , ma simt bine nu mai fac coji in cap si nici pe fata .SUCCES
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Par decolorat,vopsit...etc
topic combinat
mihaela_cam  85 57.114
Hot Topic (New) Atasamente Ce parere avetzi despre emo style? * * * - -
:)
^_^princess^_^  132 37.248
Replici noi Par care se incalceste si se ingrasa repede..
Cateva sfaturi pentru a reduce aceasta problema
FreakyKitty  17 4.899
Replici noi Saloane de infrumusetare Ma'at  5 6.849
Poll (No New) Chestionar:    Se poate incetini albirea parului? amoramo44  21 19.903