90% din cazurile celor care ies din trup atrag şi duhuri necurate cu ei?
Scris 20 April 2009 - 03:08 PM
"Făceai asta de multe ori?
Nu, o singură dată mi s-a întâmplat, şi nici nu ştiam că pot face aşa ceva, deşi îmi doream. Mă gândeam, undeva, că sunt grozav şi pot să fac aşa ceva. Dar nici eu nu mă credeam pe mine însumi că pot, până când chiar s-a întâmplat o data, şi m-am temut atât de tare… Ulterior, am aflat de la cei care făceau aşa ceva că 90% din cazurile celor care ies din trup atrag şi duhuri necurate cu ei. Mie mi-a fost atât de teamă, şi am văzut oameni care, după astfel de experienţe, au rămas demonizaţi – adică oameni care nu mai erau stăpâni pe organismul lor; oameni care, ziua în amiaza mare, fiind printre ceilalţi oameni, pe trotuar, aveau tot felul de viziuni legate de alte dimensiuni, se lipeau de câte un perete, îşi luau copilul în braţe, oameni care au luat-o razna. Şi mi-am dat seama că mă joc cu ceva ce nu cunosc.
Erai conştient de marele pericol la care te expuneai, văzându-i pe cei care se comportă straniu?
Cred că am devenit conştient abia când am avut eu experienţa respectivă şi m-am întâlnit cu duhul necurat.
Cum arăta?
Arăta suficient de înfricoşător cât, pentru un ageamiu ca mine, ca să mă sperii, ca să-mi provoace teamă. Era o fiinţă hidoasă, un cap uriaş, cât o casă, şi stătea în faţa balconului meu şi rânjea la mine. Şi am simţit aşa, o plăcere diabolică în el, de a mă speria şi de a mă domina.
Nu te-ai gândit că ai halucinaţii?
Nu m-am gândit că am halucinaţii, pentru că în clipa în care mi-am revenit în trup, m-am dus în balcon, acolo, şi erau toate lucrurile acolo, exact cum le văzusem cu câteva secunde înainte, obiecte, tot. Am avut o imagine foarte clară, inclusiv a mamei mele, care era în altă cameră şi cosea la maşină. Practic, lucrurile erau exact cum le-am văzut şi din afara trupului, şi din trup.
Desigur, sunt şi oameni care au viziuni înşelătoare în ceea ce priveşte astfel de experienţe. Cert este că în clipa respectivă, mi-am pus foarte serios problema că trebuie să mă îndrept către Dumnezeu, nu oriunde. Şi mi-am spus: „yoghinii ăştia ar putea să mă scoată din trup, dar n-ar putea să mă apere. Ar putea să-mi provoace ceva, dar n-ar putea să oprească. Ar putea să-mi deschidă uşa, dar n-ar mai putea să mi-o închidă.”
Asta a fost doar o intuiţie, sau citisei ceva cărţi de genul acesta?
Cred că ceea ce am citit, putea să fie bine citit: îmi intra pe o ureche, îmi ieşea pe alta. Rezonanţa n-a fost decât în clipa în care eu spun că m-am întors în trup. Cert este că atunci m-am pus pe pat, m-am rugat lui Dumnezeu să mă ierte pentru inconştienţa mea, să mă ajute şi să-mi arate încotro să o iau. Deci, realmente, mi-am pus atunci prima oară problema că s-ar putea să nu trebuiască să fac yoga. Că s-ar putea să fie doar o păcăleală. Că s-ar putea să fie ceva foarte apropiat de sublim, dar care este totuşi ridicol, şi în care eu nu am ce să abordez, care să-mi fie de folos. Putea să fie spectacular, dar nu neapărat de folos.
Şi m-am rugat – ţin minte că era undeva în jurul orei 4 după amiaza – şi am spus: „Doamne, eu nu mă mişc de pe pat, de aici, până nu îmi dai un răspuns”. Eram atât de copil, încât I-am dat ultimatum lui Dumnezeu, dar cu asemenea sinceritate, cu asemenea claritate a gândului, încât efectiv nu m-am îndoit că-mi răspunde Dumnezeu. Şi am zis: „Doamne, stau aicea, nici nu clipesc, nici nu mă mişc, până nu-mi răspunzi”. Nu ştiu cât să fi trecut, poate vreun ceas, şi am simţit cum mă pătrunde un somn atât de adânc, încât parcă patul devenise o clepsidră şi parcă mă scurgeam în vis, aşa, o clepsidră de puf. Şi am ajuns în stare de vis, în care am simţit că adorm. Şi iar adorm, şi iar adorm, - de vreo nouă ori. În al nouălea vis m-am trezit într-o lumină foarte mare. Lumină! Pretutindeni unde eram, eram în lumină. În lumina respectivă, am simţit o bucurie atât de mare, care covârşea orice gând sau orice intenţie de gând. Simţeam acolo minunea răspunsului la orice am întrebat în timp sau voi întreba vreodată, acolo era răspuns la tot, deci era certitudinea, era deja finish-ul. Era mai mult decât îmi puteam închipui că pot să fiu, mă bucuram mai mult decât puteam să mă bucur, decât îmi închipuiam că pot să mă bucur vreodată pe pământ, dacă aş fi adunat toate bucuriile din lumea aceasta, toate stările – starea de linişte, când laşi un obiect greu din spate, după ce l-ai cărat; starea de frig de afară, când vii înăuntru şi te încălzeşti; sau starea de prea cald, şi te duci şi te răcoreşti – toate stările astea, adunate; inclusiv satisfacţiile sexuale, tot, dacă ar fi fost adunat într-o singură satisfacţie, era mai mic decât cea mai mică bucurie pe care o simţeam acolo. Era o bucurie atât de mare, că plângeam de bucurie. Şi în bucuria aia, simţeam nevoia să vorbesc cu cineva, să spun cuiva: „Uite, măi, ce mare bucurie!” Şi în clipa în care am vrut să spun cuiva, am realizat că e o prezenţă în faţa mea. Şi eram foarte convins de acea prezenţă, dar o prezenţă binefă că toare, plăcută, iubitoare. Şi, când să-i spun: „Uite cum simt eu!”, am constatat, am simţit, am avut conştiinţa instantanee, că ea simte ce simt eu. Şi eu simţeam că ea simte ce simt eu, şi ea simţea că eu simt că ea simte ce simt eu – deci, eram unul în doi. Şi, cum spunea părintele Stăniloae, şi ulterior am citit, că iubirea perfectă e în trei, - noi, când simţeam această iubire în doi, simţeam nevoia să o împărtăşim cu un al treilea. Şi am constatat o altă prezenţă lângă noi, şi, vrând să-i spun şi aceleia: „Uite ce mult ne iubim noi, cum simţim”, am fost conştient că şi cea de-a treia simte cum simţim noi. Adică ea simţea că eu simt ce simte a doua, a doua simţea că a treia simte ce simt eu. Deci, cu alte cuvinte, mie îmi venea să mă scarpin, a doua se scărpina şi la a treia îi trecea. Eram o conştiinţă în trei. Şi atunci am avut conştiinţa Treimii. Instantaneu m-am trezit în pat, hohotind de plâns, de bucuria a ceea ce am văzut. Şi dacă de pe patul respectiv am intrat în somn la ora cinci după amiaza – am spus că am stat între patru şi cinci, cam o oră, m-am rugat – de la 5 după amiaza m-am trezit undeva pe la ora 3 dimineaţa, deşi în starea respectivă trecuseră câteva secunde. Ulterior am aflat de călugărul de pe Muntele Athos, care, stând şi ascultând o pasăre măiastră, când s-a întors în mănăstire a constatat că trecuseră vreo patru sute de ani. După această experienţă, mi-a căzut în mână cartea părintelui Ghelasie de la Frăsinei, în care el povestea o întâmplare similară. În chilia în care intrase în prima lui zi de mănăstire, avusese o experienţă similară, o dezvăluire personală a Treimii. Din clipa respectivă, mi s-a părut foarte firesc să fiu creştin. Însă nu am luat decizia imediat.
La o săptămână după asta, fiind undeva, la Socie tatea de parapsihologie, unde era o conferinţă, la care era invitat un yoghin, un yoghin veritabil, venit din India, dintr-o şcoală venerabilă, de sute de ani, poate de mii de ani – am văzut că se uită invitatul la mine. Asta poate fi şi o iluzie. Îmi închipuiam că se uită la mine cum se uită şi la ceilalţi. În clipa când s‑a terminat conferinţa, m-a luat de mână şi m-a întrebat: „Vii acum în India?” Eu, mirat, am întrebat: „Dar de ce mă întrebi pe mine dacă vin în India? De ce nu întrebi pe altcineva?” El a continuat cu între bă rile bombardante: „Păi, dar nu vrei să mergi în India? Nu te-ai hotărât tu să mergi în India?” Zic: „Ba da, dar de unde ştii că eu m-am hotărât?” Şi atunci mi-a spus cine sunt, de unde sunt, şi zic: „Dar cum ştii atâtea despre mine?” Şi mi-a spus: „Păi, ai uitat dictonul, că atunci când este pregătit ucenicul, soseşte şi maestrul?” Zic: „Da, îmi aduc aminte. Dar acuma, sunt chiar aşa pregătit?” Zice: „Da, maestrul meu din India m-a trimis după tine. Dar mi‑a spus un lucru interesant: să nu te oblig la ceva, ci doar două săptămâni să-ţi dau un timp de probă.” Şi am zis: „Bine, şi de ce vii acum la mine?” Ei el m-a întrebat: „N-ai avut cumva o revelaţie zilele trecute?” Eu, temân du-mă, părându-mi-se că este prea intimă revelaţia avută cu câteva zile înainte, i-am zis: „Nu, n-am avut!” Nu am recunoscut că am avut revelaţia. Dar am acceptat să mă duc cu el în India. Şi în clipa în care am împlinit 21 de ani, vârsta care era a majoratului, mai demult, la români, mi-am luat la revedere de la ai mei. Şi, sub influenţa învăţăturilor orientale, le-am spus: „Mamă, tată, poate ne mai întâlnim în viaţa asta, sau într-o altă reîncarnare.” Mi‑am făcut bagajele şi am plecat cu respectivul către India. Acuma, el mi-a dat perioada de graţie două săptămâni, în care mai avea de ţinut conferinţe prin ţară, prin Bucureşti, prin Moldova. Am mers cu el. Bineînţeles că a încercat să mă iniţieze. Sunt o grămadă de lucruri de spus aici, nu intru în amănunt.
"
Pe lung:
http://www.danionvasile.ro/blog/2008/02/14...ierii-dracesti/
Scris 20 April 2009 - 03:16 PM
Aici prezinta experiente personale, nu ne tot baga pe gat experientele altora.Punct.
Scris 20 April 2009 - 03:36 PM
S-a facut un studiu la un spital de boli nervoase si 70% din cei de acolo facusera spiritism. Am impresia ca la spiritism trebuie sa lasi o parte din energia ta nervoasa constient sau nu.
La fel din cei ce au facut yoga au ajuns la spitalul de boli nervoase.
Cine are frici si ganduri aiurea, anxietate cat cuprinde poate citi zilnic pentru o perioada Acatistul Mantuitorului pentru revenire la normal stari normale.
Intre icosuri puteti zice:
Doamne iarta-mi pacatele dezleaga vrajile si alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la noi sa nu
se mai intoarca
Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 20 April 2009 - 03:37 PM
Scris 20 April 2009 - 03:42 PM
Dimineata, la Apr 20 2009, 04:36 PM, a spus:
S-a facut un studiu la un spital de boli nervoase si 70% din cei de acolo facusera spiritism. Am impresia ca la spiritism trebuie sa lasi o parte din energia ta nervoasa constient sau nu.
La fel din cei ce au facut yoga au ajuns la spitalul de boli nervoase.
Cine are frici si ganduri aiurea, anxietate cat cuprinde poate citi zilnic pentru o perioada Acatistul Mantuitorului pentru revenire la normal stari normale.
Intre icosuri puteti zice:
Doamne iarta-mi pacatele dezleaga vrajile si alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la noi sa nu
se mai intoarca
Nu am vazut pe nimeni plangandu-se de frici,ganduri aiurea si ce mai enumeri.Iar de la un preot lovit de fanatism,eu una,nu am ce invata.
Crestinismul propovaduieste iubirea si toleranta,printre altele.Dar mai netoleranti si habotnici decat propovaduitorii de astazi ai crestinismului nu am vazut.De iubire...nici nu mai aduc vorba.
Scris 20 April 2009 - 03:49 PM
Scris 20 April 2009 - 03:59 PM
Dimineata, la Apr 20 2009, 04:49 PM, a spus:
Ai practicat yoga sau spiritism?Daca vorbesti pe langa e ca si cum as pune diagnostice si as da tratament fara sa fiu medic.
Scris 20 April 2009 - 04:00 PM
otilia_, la Apr 20 2009, 04:42 PM, a spus:
sa inteleg deci ca daca iesi din trup nu poti pati nimic rau si toate halucinatiile pe care le au altii sunt simple povesti inventate de ei sau eventual vise?
Scris 20 April 2009 - 04:03 PM
Artemis_Dida, la Apr 20 2009, 05:00 PM, a spus:
sa inteleg deci ca daca iesi din trup nu poti pati nimic rau si toate halucinatiile pe care le au altii sunt simple povesti inventate de ei sau eventual vise?
Nu,de inteles este sa nu te apuci sa faci ceva ce nu cunosti numai de amorul artei.Cand ai studiat,stapanesti si stii ce faci nu se intampla lucrurile relatate.
Scris 20 April 2009 - 06:46 PM
Apropo la yoga ducandu-ma cineva mi-a zis ca e periculos si nu l-am crezut. Mi-a zis destule insa sa mi se faca frica. Asa ca la curs m-am rugat : Doamne daca e ceva de rau pe aici nu lasa sa mi se intample . Numai ce il vad pe instructor nelinistit venind la mine si incercand sa-mi aplice exercitiul dar ceva nu iesea. Toata ora nu a fost linistit si eu m-am speriat si nu m-am dus.
Yoga e hinduism si are zei zeite , vezi un zeu pe siteul yoga de pe wikipedia, http://en.wikipedia.org/wiki/Yoga si cei avansati pot aduce in yoga ofrande zeilor adica idolatrie si e recomandat sa nu o faci la fel ca si spiritismul.
Scris 21 April 2009 - 08:28 PM
Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 21 April 2009 - 08:27 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ghicitoare
cunoaste cineva o ghicitoare in timisoara? |
Faraj_nancy | 23 | 2.323 |
|
|