Miracole Ortodoxe
Scris 25 June 2011 - 01:51 PM
Ei, si tu......
Nu crezi ca exceptiile fac diferenta? De ce n-ar fi si in religie la fel?
Nu crezi ca exceptiile fac diferenta? De ce n-ar fi si in religie la fel?
Scris 25 June 2011 - 05:55 PM
Uaz ap Jo?
Cu care parte a postarii mele esti de aceeasi parere contrara?
Cu care parte a postarii mele esti de aceeasi parere contrara?
Scris 29 June 2011 - 05:40 PM
joannahart, la 29 June 2011 - 02:26 PM, a spus:
Pai de ce ortodoxe Hans.....?
Pai de ce nu?
Ca sa intelegi de ce, mai bine intreaba-l pe Haym, ca el stie sa explice foarte didactic cum sta treaba cu miracolul "sfintei lumini" din "sfantul mormant" de la Jerusalem.
Eu n-am treaba cu vinul in sine; chiar imi place ideea. Ceea ce ma starneste e telecomanda...
Scris 01 July 2011 - 08:11 PM
pentru biserica catolica este Leonadro Davinci care isi batea joc de capurile de lemn din conducerea lui !
pentru bisrica ortodoxa !? cine este ?
pentru bisrica ortodoxa !? cine este ?
Scris 12 August 2011 - 05:17 AM
hello...sunt noua pe aici si nu stiu chiar daca m-am bagat bine la subiect... vreau sa fac ceva cunoscut,unii dintre voi poate au auzit de ea ...altii nu anyway este vorba despre o rugaciune puternica eu am tinut-o 3 zile de marti( inca nu mi s-a implinit dar totusi e mai bine) si se tine 9 te ajuta intr-o dorinta de a ta din cate am auzit la multi oameni li s-a implinit inainte sa termine cele 9 marti... si se tine o lumanare aprinsa de la biserica,eu chiar cred in ea,dat fiind ca aproape toti oamenii care au zis - o au scapat de necazuri poate e si treaba cu gandirea colectiva cert este ca da te ajuta dar parerea mea este ca trebuie sa fie spusa din inima.
SF.Marta,ma indrept catre tine plina de incredere cerandu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Spre a-ti arata recunostinta mea,iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele.In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania,te implor roaga-te pentru noi si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi,astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum....../aici se spune dorinta.
Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.Apoi se spune
1 Tatal nostru
3 Bucura-te Marie,cea plina de har,Domnul este cu tine.Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre.Amin.
0
SF.Marta,ma indrept catre tine plina de incredere cerandu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Spre a-ti arata recunostinta mea,iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele.In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania,te implor roaga-te pentru noi si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi,astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum....../aici se spune dorinta.
Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.Apoi se spune
1 Tatal nostru
3 Bucura-te Marie,cea plina de har,Domnul este cu tine.Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre.Amin.
0
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Este divinitatea imorala ? | Fornever | 133 | 9.113 |
|
discutii despre Trinitate (perspectiva biblica) |
marinaru | 1.064 | 55.304 |
|
De ce Iisus nu a raspuns la īntrebarea lui Pilat ?...
...Ce este Adevarul ? |
GeoFiloRo | 197 | 14.826 |
|
De fapt mai multe... |
octav.c | 204 | 11.662 |
|
Rasele umane
perspectiva biblica |
VEMANS | 30 | 10.035 |
Contact
Facebook
Twitter