Sacrificiul lui Iisus eu il vad ca fiind o metoda de manipulare psihica a oamenilor ca sa-i faca sa asculte de El. Si m-a invatat ca si eu daca vreau sa ajung in rai trebuie sa folosesc aceasta metoda de manipulare a opiniei publice pentru a-i face pe oameni sa devina mai buni.
Asta-i calea advarul si viata , sacrificiul trebuie privit ca o arma impotriva diavolului.
Singura diferenta intre buha si Iisus este ca Iisus are in plus pe linga invataturile binelui are si metoda concreta de-a forta binele sa existe. Prin sacrificiu binele poate fi fortat sa vina in lume si raul poat fi scos afara din lume.
stupid_me, la May 30 2009, 12:56 AM, a spus:
am 3 intrebari :
1) ce intelegi tu prin 'Calea'
2) cum definesti tu 'Adevarul'
3) ce scop ai tu in viata?
asta e apa de ploaie.
si eu pot sa zic 'nu te lasa influientat de gandirea altora' la oricine...
1. Calea este Iisus , tot ce-a facut el trebuie sa facem si noi cit mai identic posibil. E drept ca unii s-ar putea sa aibe ceva probleme cu mersu pe apa nu reuseste chiar la toata lumea dar cine nu merge pe apa nu merge nici in rai. si nu uitati la urma trebuie neaparat si chestia aia cu sacrificiul , e esential. Cheia care deschide portile raiului e sacrificiul.
Atentie ! Iisus a spus oamenilor doua invataturi complet diferite.
Evanghelia domestica pentru crestinii de duminica numai intre orele 9-12 , asta-i calea care duce in ...."imparatia cerurilor"
Evanghelia salbatica cea fara cuvinte pe care Iisus a scris-o direct cu singele sau pe cruce asta fiind calea care duce in imparatia cerurilor.
Desigur asta in caz ca exista imparatiile astea ceresti cu adevarat si presupunind ca Iisus nu ne-o fi mintitsau nu ne-o fi vorbit in dodii cum obisnuieste El intotdauna.
2.Adevaru se defineste ca fiind minciuna celui mai bun Pacalici.
3. Scopul vietii mele e sa-mi cistig o moarte onorabila.
Aceasta postare a fost editata de oliver: 30 May 2009 - 12:50 AM