Salut!

Eu sunt la Spiru Haret la uman (stiinte sociale - intensiv engleza) ... nu stiu ce medie iti va iesi tie ... dar daca vrei un liceu bun cu uman, iti recomand Spiru, Lazar, Cantemir Voda, Mihai Viteazul nu mai stiu daca are..., Sincai, Sava, Eminescu, Creanga, Caragiale ... daca vrei liceu bun si de renume, te-as sfatui sa iti alegi in colegiu national....
In 2008, cand am intrat eu in Spiru, am intrat cu 8.86 si ultima medie la profilul meu a fost 8.72, deci au mai scazut mediile fata de 9.03 cat a fost in 2007. Dar anul asta e posibil sa creasca din nou... si ma astept sa creasca destul de mult... tu incearca sa iti faci o medie peste 9 cel putin... in Lazar,Mihai Viteazul,Sava chiar ai nevoie de medie mare...
Daca ai nevoie de mai multe detalii, eu iti sunt la dispozitie

. Si site-ul www.lsh.ro site-ul liceului meu

Trebuie sa te gandesti la multe criterii ... localizare, distanta fata de casa, mijloace de transport, (eu m-am gandit si la uniforma)...
A... si inca ceva ... daca vrei engleza... Mergi la George Cosbuc.. este bilingv si are si uman.. se mai infiinteaza clase de bilingv pe ici pe colo ... daca vrei spaniola, poti sa mergi la Cervantes dar nu stiu cat de bun e..

e tot bilingv ... Daca as fi in locul tau, as prefera sa astept pana m-as vedea cu brosura cu licee in brate. Atunci chiar poti lua decizii bune...
Si da, ai nevoie de aprox. 100 de licee pe foaie, ca sa fii sigura ca nu poti intra in a2a repartizare... am le-am pus pe toate

vreo 300 si ceva

toata lumea se mira...
cocky12, la May 26 2009, 02:56 PM, a spus:
Cred ca e cam tarziu pentru raspuns, dar eu m-as duce la liceul care imi e aproape de casa. Sigur ca daca ar fi liceul cel mai prost, nu...dar un liceu mediu eu zic ca e suficient. In fond, daca vrei sa inveti, inveti oriunde. Cunosc persoane care s-au mutat din Lazar sau Sava pe motiv ca e plin de seringi de droguri si teste de sarcina, iar profesorii nu isi mai dau deloc interesul. Bine ca daca e sa o luam asa, pe nicaieri nu isi mai dau profesorii interesul.
Astea se intampla pe la spate, si se intampla peste tot pentru ca "sunt la moda" in randul pustilor.
Alexeevna, la Apr 16 2009, 07:53 PM, a spus:
Nu chiar toate liceele au profil uman.
Dacă e vorba de mediile cu care s-a intrat,cred că Sf.Sava e cel mai bun din Bucureşti, la ora actuală,cel puţin aşa ştiu eu de la un elev de acolo,unde mai pui că şi Năstase,Iliescu şi Vadim l-au absolvit,cică

.Mai ştiu şi de George Coşbuc,Tudor Vianu(ăsta nu ştiu dacă are uman,că e de informatică) şi Mihai Viteazul.Dar,
Sonia.Cristina,cum de ai ajuns să īntrebi lucrurile astea pe forum?Cu diriginta nu discutaţi?Nu au fost
Zilele Porţilor Deschise unde fiecare liceu īşi prezenta oferta educaţională?Unde mai pui că mai ai două luni pānă termini clasa a 8-a şi īncă nici măcar nu ştii liceele care te-ar īncānta,darămite să te decizi.
Iliescu a absolvit Spiru

vine in fiecare an la noi la liceu... pe aici au mai trecut Constantin Noica, Mircea Eliade... dar nu prea mai putem vorbi de licee bune,,, numai renumele e de ele ... credeti-ma, stiu ce zic..
Aceasta postare a fost editata de PunkY StylE: 30 May 2009 - 09:02 PM