sau Inregistrare

• 72 Pagini +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

capacitati paranormale Evaluare topic: - - - - -

#701 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 11 February 2010 - 01:40 PM

Vezi postareaKatakuna_2009, la Feb 11 2010, 07:38 AM, a spus:

Oricum te rog ai grija ca lucrand pe o persoana sa-i ceri acordul, mai ales daca acea persoana o simti ca avand vibratia mai joasa! Pentru ca automat o mica parte din bioenergia ta va fi acceptata si va avea un efect, dar imediat va veni si rasplata incalcarii Liberului Arbitru indiferent ca este spre binele pacientului sau spre raul lui!

Buna dimineata!
Dr Elias eu iti vorbesc din experienta mea personala ! Nu am nici un fel de cunostinta in domeniu...deci cu atat mai putin practica..
Deci crede-ma ca se poate ca o persoana sa te influenteze fara ca tu sa stii . Eu nu stiu daca e de bine sau de rau ! Cert e ca se poate fara acord personal .

Pai asa am spus si eu mai sus! Dar din ce observ acum tu te referi la manipulare! Manipularea indiferent ca este intr-un scop bun sau rau se numeste incalcare a Liberului Arbitru! De ce?... Ptr ca il priveaza pe om de Liberul Arbitru, de libertatea de a lua singur o decizie indiferent daca e buna sau rea. Ce fel ar fi daca "Dumnezeu" ne-ar manipula spre binele nostru?... am deveni niste robotei care nu sunt in stare sa gandeasca singuri! Nu am mai fi noi! Iar Dumnezeu nu are nevoie de robotei sociali ci doar sistemul in care traim!
Dar daca te-ai duce la un maestru spiritual destul de avansat iti garatez ca vei observa ca toate eforturile unui manipulator, chiar experimentat, ca sunt egale cu 0.
Impunerea vointei asupra altora este mai slaba decat intelepciunea!
Cu cat esti mai Credincios si mai Intelept (Credinta sporeste Intelepciunea care te ajuta sa ai o minte limpede si sub control) cu atat mai putin esti atins de "factorii" manipulatori.
Un factor manipulator poate fi o persoana care incearca sa te manipuleze, mesaje subliminale, comenzi de unde electro-magnetice ionice, atacuri psi, etc...
0

#702 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 11 February 2010 - 03:13 PM

Vezi postareaDR. ELIAS, la Feb 11 2010, 02:40 PM, a spus:

Credinta sporeste Intelepciunea care te ajuta sa ai o minte limpede si sub control.

De asta o fi Cel Mai Credincios dintre pamanteni si cel mai intelept. :nep:

Imagine amplasata
0

#703 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 11 February 2010 - 10:15 PM

Vezi postareafitzroy, la Feb 11 2010, 03:13 PM, a spus:

De asta o fi Cel Mai Credincios dintre pamanteni si cel mai intelept. :nep:

Care e cel mai credincios dupa parerea ta?... Si cum masori tu credinta?...
Sper ca nu te referi la papa! Fara suparare, dar un om credincios nu trebuie sa faca parte din cleric!

Aceasta postare a fost editata de DR. ELIAS: 11 February 2010 - 10:21 PM

0

#704 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 12 February 2010 - 09:58 AM

Observ ca in continuare apar curajosi care isi dezvaluie trairile extrasenzoriale. E primul pas spre dezvoltarea lor. Am vazut mesaje despre clarviziune, asa-zisul deja-vu, bioenergia vindecatoare, comunicare cu spiritele celr dragi etc.
E bine sa va informati, s-au scris multe carti despre aceste fenomene. Dar asta nu e suficient. Cartile va fac doar sa intelegeti. E bine chiar si sa contactati oameni care tin cursuri si intruniri despre dezvoltarea capacitatilor paranormale. Nu e nimic rau in asta. totul e sa triati bine informatia. Nu acceptai doctrine si nu va aliniati unui ritual. Pentru fiecare dezvoltarea e diferita si trebuie sa va gasiti propriile tehnici si ritmuri. Un indrumator bun este cel care se adapteza la cel pe care il initiaza. Un indrumator prost e cel care incearca sa il alinieze pe cel indrumat la ritmul sau.
Sfatul meu este sa fiti vigilenti la toate aceste semne si sa le notati. Sa le studiati si sa le analizati. Fiti atenti la ce se intampla si faceti conexiuni. Informati-va si comparati ceea ce aflati cu ceea ce traiti. Luati legatura cu parapsihologi, chiar preoti, oameni cu capacitati si veti gasi si indrumare. Cautarea nu e usoara, poate dura ani de zile.
0

#705 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 12 February 2010 - 11:14 PM

thunami ce zici tu acolo sunt indrumari bune!
acum sa vin cu o completare! Daca aveti posibilitatea sa va apucati de un curs de puteri paranormale incercati sa vedeti ce tipuri de exercitii vi se predau! Mergeti la cursurile care va invata exercitii care ridica vibratia si nu doar sa activeze puterea paranormala, sa aveti in vizor elevarea, caci puterile paranormale apar dupa de la Sine!
O sa sa fac o mica postare despre cum vorbeste codat Hermes Trismegistos in scrierile sale despre puteri!
si app thunami, o sa vin maine cu un raspuns la subiectul cu nemurirea, acum mi s-a intepat browserul si s-a pierdut informatia! O sa vin inclusiv cu explicatii putin mai stiintifice!!!
0

#706 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 31 March 2010 - 06:24 PM

Vezi postareathunami, la Feb 12 2010, 10:58 AM, a spus:

Observ ca in continuare apar curajosi care isi dezvaluie trairile extrasenzoriale. E primul pas spre dezvoltarea lor. Am vazut mesaje despre clarviziune, asa-zisul deja-vu, bioenergia vindecatoare, comunicare cu spiritele celr dragi etc.
E bine sa va informati, s-au scris multe carti despre aceste fenomene. Dar asta nu e suficient. Cartile va fac doar sa intelegeti. E bine chiar si sa contactati oameni care tin cursuri si intruniri despre dezvoltarea capacitatilor paranormale. Nu e nimic rau in asta. totul e sa triati bine informatia. Nu acceptai doctrine si nu va aliniati unui ritual. Pentru fiecare dezvoltarea e diferita si trebuie sa va gasiti propriile tehnici si ritmuri. Un indrumator bun este cel care se adapteza la cel pe care il initiaza. Un indrumator prost e cel care incearca sa il alinieze pe cel indrumat la ritmul sau.
Sfatul meu este sa fiti vigilenti la toate aceste semne si sa le notati. Sa le studiati si sa le analizati. Fiti atenti la ce se intampla si faceti conexiuni. Informati-va si comparati ceea ce aflati cu ceea ce traiti. Luati legatura cu parapsihologi, chiar preoti, oameni cu capacitati si veti gasi si indrumare. Cautarea nu e usoara, poate dura ani de zile.

eu nu prea as avea incredere in astia . daca un om e bine antrenat te poate ghida prost si poti intra in alte belele . eu am testat simplu pe toti care sustin ca detin informatii de genul . cei autentici nu cereau bani . era insasi misiunea lor ..sa iti arate calea

LE si legat de abilitati , initieri .. daca nu exista echilibru corp minte suflet .. poti studia o suta de ani .. va fi in detrimentul tau ... ai grija de corpul tau , descopera caile mintii tale ( luciditate ) si apoi sufletul ( relevator )

Aceasta postare a fost editata de Rhini: 31 March 2010 - 06:22 PM

0

#707 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 25 April 2010 - 05:03 AM

O capacitate para este acea gasire a unor puncte pe corp cu inelul legat de o sfoara. Punctele de tensiune. dar poti influenta miscarea modificind starile psihice.
Si in realitate misti inelul tu cu mina. Am verificat.
Ce e interesant, cum gasesti cele 2 puncte de tensiune pe mina. Si coincid exact cu tensiunea. Verificat de mine. Aici apare fenomenul necunoscut. Si in cazul inelului raspunsuri la intrebari. Probabil stii raspunsul pe subconstient si misti cu mina. Dar insesizabil.
0

#708 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 25 April 2010 - 08:20 AM

ce inseamna, ce poate fi .. canda uzi muzica?
0

#709 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 25 April 2010 - 06:01 PM

Vezi postareasamsara, la Apr 25 2010, 09:20 AM, a spus:

ce inseamna, ce poate fi .. canda uzi muzica?

Clarauditie. Undeva cineva, poate sute, mii asculta acea melodie in media. Acum se explica simplu. E chiar mai puternic ca acum 100 ani.
Bineinteles cind esti sigur ca e din interior.
Insa oamenii tac sa nu fie catalogati....se stie cum. De semidocti. Suficientisti. Si eu oi fi? :blink:
0

#710 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 25 April 2010 - 06:43 PM

pai mda ajungi sa te indoiesti de ce auzi chiar singur fiind in incapere fara alte surse de galagie ... e ca o "boare" clapete de pian, intr-un fel de melodie, uneori mai tare alteori cumva "departe" .. strange
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 72 Pagini +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ce vezi cand ai ochii inchisi
are vreo legatura cu paranormalul?
Flameguard  123 13.513
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Blestemele
Adevar?Minciuna?Realitate?Dovezi?
«Nsl»  174 14.754
Replici noi Paranormalul īn Realitate?
Răsfoind Biblia ca pe un "roman" obișnuit...
dulgherul  0 605
Replici noi Specia umana va disparea in 100 de ani! absolutep0wer  8 2.065
Hot Topic (New) Atasamente Incalzirea globala NASTYPRIMUL  111 9.373