sau Inregistrare

• 72 Pagini +
  • « Prima
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Capacitati paranormale Evaluare topic: - - - - -

#681 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 18 January 2010 - 10:54 AM

Vezi postareaDianitta27, la Jan 12 2010, 01:45 AM, a spus:

si multe altele care mi se intampla si in ziua de azi.nu ma sperie trairile pe care le am,spun asta ca sunt altele mai ciudate si stranii,dar eu mam obisnuit cu ele pt ca la mine au inceput e mica.recunosc ca sunt multe care nu le inteleg sau care imi creeaza o oarecare teama dar nu am ce face asta sunt si m am obisnuit.mersi de rabdare.

In primul rand este necesar sa-ti autoeduci capacitatile extrasenzoriale. Informeaza-te, citeste, cunoaste si experimenteaza. Nu poate fi nimic rau in asta, important este sa crezi in tine si in capacitatile pe care le detii.

Vezi postareaInvatacel:, la Jan 12 2010, 12:15 PM, a spus:

Poate sa imi explice si mie cineva ceva legat de bioenergia (in termeni mai simplii daca se poate....nu am nici un fel de cunostinte in materie) si daca ce am reusit sa fac e doar imaginatia mea sau e ceva real.

Bioenergia este o terapie straveche, care incepe cu minunile biblice in care Iisus tamaduia bolnavi incurabili, atingandu-i cu mainile. Ea nu este, insa, un apanaj doar al misticilor si sfintilor. Mii de oameni se nasc cu insusirea aceasta "de-a face bine" prin transmiterea unei energii de origine neprecizata, unii stapanind-o inconstient, altii invatand sa o foloseasca. Studii americane au dovedit ca fenome nul acesta functioneaza indiferent daca pacientii cred sau nu in terapia bioenergetica. De pilda, intr-un experiment realizat in California, in anul 1998, numai medicul si bioterapeutul stiau despre ce este vorba, cei 44 de pacienti crezand ca sunt supusi la un sistem nou de raze. Afectati toti de rani grave la maini, si le-au "expus" protejate de o perdea, in spatiul "iradiat", unde se afla doar bioterapeutul. Succesul inregistrat a fost dublu: pe de o parte, bolnavii s-au vindecat mult mai repede decat un lot similar, tratat cu medicamente, pe de alta parte, bioenergia s-a dovedit cat se poate de eficienta, in mod "obiectiv", fara acceptul si participarea subiectilor. In ce priveste natura energiei transmise de catre vindecator, explicatiile difera. Totusi, cea mai acceptata este aceea conform careia ar fi vorba de o energie cosmica, captata de organismul uman si folosita spre a vindeca. Insanatosirea nu e produsa deci de terapeut - un simplu canal de transmitere -, ci de forta aceasta pe care unii o localizeaza in cer, altii in subconstient. Aparent, fiecare individ poate invata tehnicile de vindecare, desigur, cu efect diferit.
0

#682 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 18 January 2010 - 03:08 PM

Vezi postareaKether, la Jan 18 2010, 11:54 AM, a spus:

In primul rand este necesar sa-ti autoeduci capacitatile extrasenzoriale. Informeaza-te, citeste, cunoaste si experimenteaza. Nu poate fi nimic rau in asta, important este sa crezi in tine si in capacitatile pe care le detii.

Bioenergia este o terapie straveche, care incepe cu minunile biblice in care Iisus tamaduia bolnavi incurabili, atingandu-i cu mainile. Ea nu este, insa, un apanaj doar al misticilor si sfintilor. Mii de oameni se nasc cu insusirea aceasta "de-a face bine" prin transmiterea unei energii de origine neprecizata, unii stapanind-o inconstient, altii invatand sa o foloseasca. Studii americane au dovedit ca fenome nul acesta functioneaza indiferent daca pacientii cred sau nu in terapia bioenergetica. De pilda, intr-un experiment realizat in California, in anul 1998, numai medicul si bioterapeutul stiau despre ce este vorba, cei 44 de pacienti crezand ca sunt supusi la un sistem nou de raze. Afectati toti de rani grave la maini, si le-au "expus" protejate de o perdea, in spatiul "iradiat", unde se afla doar bioterapeutul. Succesul inregistrat a fost dublu: pe de o parte, bolnavii s-au vindecat mult mai repede decat un lot similar, tratat cu medicamente, pe de alta parte, bioenergia s-a dovedit cat se poate de eficienta, in mod "obiectiv", fara acceptul si participarea subiectilor. In ce priveste natura energiei transmise de catre vindecator, explicatiile difera. Totusi, cea mai acceptata este aceea conform careia ar fi vorba de o energie cosmica, captata de organismul uman si folosita spre a vindeca. Insanatosirea nu e produsa deci de terapeut - un simplu canal de transmitere -, ci de forta aceasta pe care unii o localizeaza in cer, altii in subconstient. Aparent, fiecare individ poate invata tehnicile de vindecare, desigur, cu efect diferit.

Si unde am putea gasi tehnicile respective de invatare?
0

#683 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 18 January 2010 - 03:20 PM

Vezi postareaCalauza, la Jan 18 2010, 04:08 PM, a spus:

Si unde am putea gasi tehnicile respective de invatare?

Cateva indrumari aici:

http://www.terapii-naturiste.com/terapii_n...a/exercitii.htm

Sau urmati un curs de reiki.
0

#684 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 18 January 2010 - 03:33 PM

Vezi postareaotilia9, la Jan 18 2010, 03:20 PM, a spus:

...Sau urmati un curs de reiki.

Prin corespondenta se poate? 8)

Multumesc oricum. Numai bine.

Aceasta postare a fost editata de Calauza: 18 January 2010 - 03:37 PM

0

#685 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 18 January 2010 - 04:37 PM

Vezi postareaCalauza, la Jan 18 2010, 04:33 PM, a spus:

Prin corespondenta se poate? 8)

Multumesc oricum. Numai bine.

Majoritatea maestrilor recomanda participarea efectiva la curs.Dar sunt si situatii de inteles.
Eu primul grad din reiki l-am facut la distanta.Am fost multumita.Apoi am continuat participand la cursuri.

http://video.google.com/videoplay?docid=-5...33063531767754#

Aici se poate viziona cursul de reiki sustinut de maestrul meu D.O.Argesanu.
0

#686 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 18 January 2010 - 08:24 PM

Eu reiki am facut de nevoie. Acum 20 ani. Si nu stia mai nimeni de asa ceva. Mi-a reusit. Acum nu prea mai fac. din cind in cind.
0

#687 Utilizator offline   Invatacel: 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-January 10

Scris 18 January 2010 - 09:31 PM

Vezi postareaKether, la Jan 18 2010, 10:54 AM, a spus:

Iti multumesc mult pentru informatie, :lol: incep sa pricep.
0

#688 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 January 2010 - 04:15 AM

Vezi postareaotilia9, la Jan 18 2010, 05:37 PM, a spus:

Majoritatea maestrilor recomanda participarea efectiva la curs.Dar sunt si situatii de inteles.
Eu primul grad din reiki l-am facut la distanta.Am fost multumita.Apoi am continuat participand la cursuri.

http://video.google.com/videoplay?docid=-5...33063531767754#

Aici se poate viziona cursul de reiki sustinut de maestrul meu D.O.Argesanu.

Daca vizionez linkul respectiv inseamna ca am facut primul pas in reiki? Sau este doar o informare cu privire la? Cat despre D.O. Argesanu, am luat la cunostinta de el acum cca 1 an, de atunci am citit cateva din cele scrise de el si am vizionat si alte materiale (interviuri, etc.) legate de el, eu il consider o personalitate interesanta, altii il considera si controversat... Categoric este o personalitate f. puternica. Multumesc pentru detalii.

Nastyprimul, pot sa te intreb de ce acum practici rar Reiki? Multumesc.
0

#689 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 19 January 2010 - 04:38 AM

Vezi postareaCalauza, la Jan 19 2010, 04:15 AM, a spus:

Daca vizionez linkul respectiv inseamna ca am facut primul pas in reiki? Sau este doar o informare cu privire la? Cat despre D.O. Argesanu, am luat la cunostinta de el acum cca 1 an, de atunci am citit cateva din cele scrise de el si am vizionat si alte materiale (interviuri, etc.) legate de el, eu il consider o personalitate interesanta, altii il considera si controversat... Categoric este o personalitate f. puternica. Multumesc pentru detalii.

Nastyprimul, pot sa te intreb de ce acum practici rar Reiki? Multumesc.
Fiindca nu prea mai am nevoie. Si miinile imi sint cam aspre. Trebuie sa fie mai fina pielea. Sint toata ziua cu miinile prin detergenti, prin chiuveta. Dar mai fac si acum.
Acum fac un exercitiu de tip qi-qong, dar numai in mijloacele de transport. Ca dureaza peste 1/2 ora. Si ala ma enerveaza. Deci sint destul de energizat,
0

#690 Utilizator offline   O curioasa mica 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-February 10

Scris 07 February 2010 - 07:37 PM

Buna tuturor :)
Foarte interesant subiectul, desi am impresia ca sunt un pic mai mica decat voi, vreau sa va spun ca am avut si eu experiente paranormale, toate facan parte oarecum din ordinul clarviziunilor, sa pot ghici viitorul, la inceput nu constient, dar dupa un timp am incercat sa mi le controlez, si a mers, dar foarte greu.
Cineva mi-a propus de asemenea niste cursuri de reiki, pentru a-mi contrlola bioenergia in directia ce imi trebuie mie, dar eu nu caut sa pot vindeca oameni sau ceva de genul 8) deci cu ce ma poate ajuta aceasta?? :hi:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 72 Pagini +
  • « Prima
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou