sau Inregistrare

• 72 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

capacitati paranormale Evaluare topic: - - - - -

#671 Utilizator offline   papadya 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-May 09

Scris 21 May 2009 - 11:42 AM

Vezi postareaaligadot, la May 21 2009, 11:15 AM, a spus:

incearca sa aprofundezi...si sigur vei intelege mai mult...

Si cam de unde crezi tu ca ar trebui(sau ar fi bine) sa incep? :o:
0

#672 Utilizator offline   aligadot 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 04-January 09

Scris 21 May 2009 - 02:34 PM

Vezi postareapapadya, la May 21 2009, 12:42 PM, a spus:

Si cam de unde crezi tu ca ar trebui(sau ar fi bine) sa incep? :o:

pai eu zic ca ar trebui sa incepi cu rabdarea...sa nu respingi si sa astepti sa isi faca datoria timpul....
0

#673 Utilizator offline   papadya 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-May 09

Scris 21 May 2009 - 02:46 PM

Mda...timpul le rezolva pe toate...in ultima vreme am invatat si sa am rabdare(printre altele!) :o:
0

#674 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 23 July 2009 - 03:33 PM

Vezi postareapapadya, la May 21 2009, 03:46 PM, a spus:

Mda...timpul le rezolva pe toate...in ultima vreme am invatat si sa am rabdare(printre altele!) :roll:

Poti descrie mai detaliat acei serpi? Daca te uiti atenta la ei si apoi te uiti in alta parte, se deplaseaza si ei?
0

#675 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 23 July 2009 - 10:20 PM

:roll: Chiar asa.Nici eu n-am inteles unde ai vezi,ce marime au,din ce sunt facuti...
Ca si eu vad multe...si diverse. :o: Da mai multe detalii.
Sotul meu inainte sa moara vedea...un peste.Serios. :o:
Poate fi o afectiune,o suferinta a...creierului.Fa-ti un RMN daca poti.

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 23 July 2009 - 10:22 PM

0

#676 Utilizator offline   Dianitta27 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-January 10

Scris 11 January 2010 - 11:45 PM

Orhidee chiar m ai facut curioasa in ceea ce priveste scara fiecaruia la care se afla si as vrea sa stiu eu la care ma incadrez, si ca sa ti dai seama iti voi da cateva exemple din trairile mele.
cand tatal meu a murit eu aveam 10 ani dupa o zi grea si o inmormantare dureroasa seara ne am culcat toti insa mie imi era greu sa adorm asa ca priveam in gol prin casa asteptand sa ma ia somnul ,dupa cateva minute in camera lui(camerele fiind stil vagon) am zarit o lumina placuta si calda ,nimeni nu o vedea dcat eu.mama imi spunea intr una sa ma culc ca nu e nimik acolo.in restul zilelor ce au trecut i mi smiteam tatal cand ma saruta pe obraz noaptea asa cum facea el atunci cand traia.ziua il simteam cum se aseza langa mine si cu toate astea nu ma speriam pt ca stiam ca e el.
pe la 12 ani eram in vizita la o matusa si ma jucam cu nepotelul meu iar la un moment dat camera in care ne aflam mi sa parut a fi in flacari ,dar asta a durat doar fractiune de secunda,din ael miment nu am mai avut liniste si am facut tot posibilul sa mi conving mama sa mergem acas.in drum spre casa i am spus mamei ce mi sa intamplat,iar ea mi a spus ca a fost doar o inchipuire dar ce sa vezi cand am ajuns acasa ardeau 5 case printre care si a noastra.
alta chestie care mi sa parut ciudata a fost pe la 18 ani ,aveam un prieten care se internase in spital de urgenta,parintii lui lucrand pana seara trz nu au apucat in acea zi sa ajunga la el.seara l am visat ca mi spunea sa i aduc de mancare ca el nu mananca de acolo nimik.a doua zi asta am facut m am dus la mama lui cu ce luasem eu pt el de mancare spunandui ce visasem.ce sa vezi cand am ajuns cu mama lui la el primul lucru care la spus a fost" ce mi a ti adus de mancare ca nu am mancat nimik de aici'.
si multe altele care mi se intampla si in ziua de azi.nu ma sperie trairile pe care le am,spun asta ca sunt altele mai ciudate si stranii,dar eu mam obisnuit cu ele pt ca la mine au inceput e mica.recunosc ca sunt multe care nu le inteleg sau care imi creeaza o oarecare teama dar nu am ce face asta sunt si m am obisnuit.mersi de rabdare.
0

#677 Utilizator offline   Invatacel: 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-January 10

Scris 12 January 2010 - 10:15 AM

Acum cateva zile am citit si eu ceva legat de bioenergie vindecatoare. Mi s-a intamplat sa cad (in incercarea de a sta in maini) si sa ma lovesc la mana stanga. Ei bine am incercat chestia cu bioenergia...(adica nu faceam nimic mai mult decat sa tin mana dreapta deasupra celei stangi si ma concentram.....la ceva :doh: ) si am simtit o senzatie in mana dreapta...de raceala. Mi s-a parut ca derilez cand a incetat sa ma doara mana.
Prietena mea cea mai buna a incercat si ea chestia cu statul in maini numai ca ea s-a lovit rau la gat, in weekend.
Trecusera 2 zile si tot o durea tare gatul. Ieri, la scoala am incercat aceiasi chestie...dupa ce am facut asta 20 de sec...colega mea a inceput sa isi rasuceasca gatul si sa imi spuna ca simte o senzatie de energie calda cum circula de la gat in restul corpului. Plus ca inainte nu reusea sa isi miste gatul. adica wow....poate e ceva normal pentru altii (sau poate eu derilez :D ) dar eu nu prea am avut astfel de "daruri" inafara de momentele cu cateva fantome si vise premonitorii. Nu mai spun ca mana mea dreapta o ia razna uneori si simt cum o energie/senzatie rece imi trece prin mana si realizez ca palma mea are aceiasi temperatura cu cea a frigiderului... :P Wait a second... this is crazy!!!
Poate sa imi explice si mie cineva ceva legat de bioenergia (in termeni mai simplii daca se poate....nu am nici un fel de cunostinte in materie) si daca ce am reusit sa fac e doar imaginatia mea sau e ceva real.

Sau poate e ceva normal ca aceiasi prietena a mea are vise premonitorii si nu trece zi fara sa vada 5 fantome?
0

#678 Utilizator offline   Dianitta27 

• Ghiocel

Scris 13 January 2010 - 03:19 PM

Vezi postareaDianitta27, la Jan 12 2010, 12:45 AM, a spus:

thunami chiar m ai facut curioasa in ceea ce priveste scara fiecaruia la care se afla si as vrea sa stiu eu la care ma incadrez, si ca sa ti dai seama iti voi da cateva exemple din trairile mele.
cand tatal meu a murit eu aveam 10 ani dupa o zi grea si o inmormantare dureroasa seara ne am culcat toti insa mie imi era greu sa adorm asa ca priveam in gol prin casa asteptand sa ma ia somnul ,dupa cateva minute in camera lui(camerele fiind stil vagon) am zarit o lumina placuta si calda ,nimeni nu o vedea dcat eu.mama imi spunea intr una sa ma culc ca nu e nimik acolo.in restul zilelor ce au trecut i mi smiteam tatal cand ma saruta pe obraz noaptea asa cum facea el atunci cand traia.ziua il simteam cum se aseza langa mine si cu toate astea nu ma speriam pt ca stiam ca e el.
pe la 12 ani eram in vizita la o matusa si ma jucam cu nepotelul meu iar la un moment dat camera in care ne aflam mi sa parut a fi in flacari ,dar asta a durat doar fractiune de secunda,din ael miment nu am mai avut liniste si am facut tot posibilul sa mi conving mama sa mergem acas.in drum spre casa i am spus mamei ce mi sa intamplat,iar ea mi a spus ca a fost doar o inchipuire dar ce sa vezi cand am ajuns acasa ardeau 5 case printre care si a noastra.
alta chestie care mi sa parut ciudata a fost pe la 18 ani ,aveam un prieten care se internase in spital de urgenta,parintii lui lucrand pana seara trz nu au apucat in acea zi sa ajunga la el.seara l am visat ca mi spunea sa i aduc de mancare ca el nu mananca de acolo nimik.a doua zi asta am facut m am dus la mama lui cu ce luasem eu pt el de mancare spunandui ce visasem.ce sa vezi cand am ajuns cu mama lui la el primul lucru care la spus a fost" ce mi a ti adus de mancare ca nu am mancat nimik de aici'.
si multe altele care mi se intampla si in ziua de azi.nu ma sperie trairile pe care le am,spun asta ca sunt altele mai ciudate si stranii,dar eu mam obisnuit cu ele pt ca la mine au inceput e mica.recunosc ca sunt multe care nu le inteleg sau care imi creeaza o oarecare teama dar nu am ce face asta sunt si m am obisnuit.mersi de rabdare.

0

#679 Utilizator offline   Dianitta27 

• Ghiocel

Scris 17 January 2010 - 11:14 PM

mai raspunde cinva pe aici? 8)
0

#680 Utilizator offline   Invatacel: 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-January 10

Scris 18 January 2010 - 10:39 AM

Vezi postareaDianitta27, la Jan 17 2010, 11:14 PM, a spus:

mai raspunde cinva pe aici? 8)

:P din pacate nu
si eu astept un raspuns... :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 72 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Sfarsitul lumii in 2012 !?
Teme combinate
byt3y0u  1.191 83.484
Hot Topic (New) Femeie vazuta utilizand telefonul mobil in 1928 (?) mița  58 5.550
Replici noi Tratat despre ezoterismul antic
ezoterism
element22  7 1.399
Hot Topic (New) - IUBIRE sau Vampirism - ce daruim si CUI?
Suntem constienti de Faptele noastre? - discutii libere
mayama34  216 26.037
Hot Topic (New) Secretele Faraonilor **Lux**  34 4.442