Thunami
Ma incinta toate comentariile tale si le savurez intelepciunea. Oglindesc adevaruri profunde...... Domnia ta este un suflet ales si un mare spirit. Dar coboara putin la intelegerea omului care se loveste la tot pasul de micii sarlatani care isi ingroasa buzunarul pe spinarea omului sarac.
Daca el nu poate comunica cu divinitatea, asteapta ca un ghicitor in carti ghioc ori cafea sa-i spuna ceva, pe unde s-o ia si ce sa faca in cutare situatie.
Sti bine ca ghicitorii nu sint iubiti de Dumnezeu si nici cei care apeleaza la ei!!!!
Adevaratii mediumi aduc mesajele tipind in gura mare- PROOROCII, nu ascund aceste lucruri caci nu au voie a le spune. Ba tocmai asta fac SPUN!
Assiris are dreptate sa nu aiba incredere.
Daca te duci in India, sa cauti un guru, vei avea surpriza la fiecare Pas sa gasesti unul mai stralucitor si mai bogat decit celalalt, cu case mari si servitori. Adevaratul guru nu sta in poteca la indemina fiecaruia ci ascuns de priviri si in pinza de sac. Bogatia sa se afla inlauntrul sufletului sau nu in straiele sarace.
Dar sa ne intoarcem la subiect, sint lucruri care sint scrise si trebuie sa se intimple. Acestea sint prevazute de adevaratii clarvazatori.
Nu va luati dupa premonitiile cu cutremurele, caci aici intervine actiunea uneia dintre organizatiile care conduce lumea si trebuie ca omul simplu sa fie tinut sub o continua teroare si grija a piinii de miine. Ca doar asa nu se ocupa de alte lucruri "prostimea"
Eu sint parapsiholog si medium asa ca pot sa va spun ca pot sa ma dau eu cu ...de pamint pentru a spune unei cliente care imi pune banii pe masa lucruri pe care entitatile nu vor sa mi le comunice. creionul nu va scrie nimic pe hirtie, iar paharul nu se va misca, flacara nu va pilpii, pendulul nu se va invirti cind vreau EU ci cind vor EI !!!!
Asa ca tocmai eu care sint in mijlocul problemei pot sa spun ca poate 10% din misticani sint posesori de reale puteri iar ceilalti pur si simplu arivisti. Ei citesc literatura de specialitate si arunca praf in ochii necajitilor ce apeleaza la ei.
Cel adevarat nu are nevoie de literatura ci asa cum spuneai este un NATIV, si naiv pe deasupra. Dispus sa dea totul cu dragoste si mila.
Citeaza
Citeaza
Contact
Facebook
Twitter
RSS