sau Inregistrare

• 72 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Capacitati paranormale Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   MARIANABLANK58 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-January 06

Scris 21 January 2006 - 02:40 AM

Buna tuturor si bine v-am gasit
Thunami
Ma incinta toate comentariile tale si le savurez intelepciunea. Oglindesc adevaruri profunde...... Domnia ta este un suflet ales si un mare spirit. Dar coboara putin la intelegerea omului care se loveste la tot pasul de micii sarlatani care isi ingroasa buzunarul pe spinarea omului sarac.
Daca el nu poate comunica cu divinitatea, asteapta ca un ghicitor in carti ghioc ori cafea sa-i spuna ceva, pe unde s-o ia si ce sa faca in cutare situatie.
Sti bine ca ghicitorii nu sint iubiti de Dumnezeu si nici cei care apeleaza la ei!!!!
Adevaratii mediumi aduc mesajele tipind in gura mare- PROOROCII, nu ascund aceste lucruri caci nu au voie a le spune. Ba tocmai asta fac SPUN!
Assiris are dreptate sa nu aiba incredere.
Daca te duci in India, sa cauti un guru, vei avea surpriza la fiecare Pas sa gasesti unul mai stralucitor si mai bogat decit celalalt, cu case mari si servitori. Adevaratul guru nu sta in poteca la indemina fiecaruia ci ascuns de priviri si in pinza de sac. Bogatia sa se afla inlauntrul sufletului sau nu in straiele sarace.
Dar sa ne intoarcem la subiect, sint lucruri care sint scrise si trebuie sa se intimple. Acestea sint prevazute de adevaratii clarvazatori.
Nu va luati dupa premonitiile cu cutremurele, caci aici intervine actiunea uneia dintre organizatiile care conduce lumea si trebuie ca omul simplu sa fie tinut sub o continua teroare si grija a piinii de miine. Ca doar asa nu se ocupa de alte lucruri "prostimea"
Eu sint parapsiholog si medium asa ca pot sa va spun ca pot sa ma dau eu cu ...de pamint pentru a spune unei cliente care imi pune banii pe masa lucruri pe care entitatile nu vor sa mi le comunice. creionul nu va scrie nimic pe hirtie, iar paharul nu se va misca, flacara nu va pilpii, pendulul nu se va invirti cind vreau EU ci cind vor EI !!!!
Asa ca tocmai eu care sint in mijlocul problemei pot sa spun ca poate 10% din misticani sint posesori de reale puteri iar ceilalti pur si simplu arivisti. Ei citesc literatura de specialitate si arunca praf in ochii necajitilor ce apeleaza la ei.
Cel adevarat nu are nevoie de literatura ci asa cum spuneai este un NATIV, si naiv pe deasupra. Dispus sa dea totul cu dragoste si mila.

Citeaza

adevaratul

Citeaza

adevaratul

0

#42 Utilizator offline   MARIANABLANK58 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-January 06

Scris 21 January 2006 - 03:06 AM

Nu te ocupa de lucruri de jos. Tu nu ai nevoie scule, (tarot...)
tu esti un medium. Divinitatii nu-i plac ghicitorii. Cind EI vor sa comunice te vor folosi.
Tu esti raspunsul pentru ASSIRIS. Nu te cobori!
0

#43 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 22 January 2006 - 08:07 PM

Vezi postareaMARIANABLANK58, la Jan 21 2006, 04:40 AM, a spus:

Buna tuturor si bine v-am gasit
Thunami
Ma incinta toate comentariile tale si le savurez intelepciunea. Oglindesc adevaruri profunde...... Domnia ta este un suflet ales si un mare spirit. Dar coboara putin la intelegerea omului care se loveste la tot pasul de micii sarlatani care isi ingroasa buzunarul pe spinarea omului sarac.
Daca el nu poate comunica cu divinitatea, asteapta ca un ghicitor in carti ghioc ori cafea sa-i spuna ceva, pe unde s-o ia si ce sa faca in cutare situatie.
Sti bine ca ghicitorii nu sint iubiti de Dumnezeu si nici cei care apeleaza la ei!!!!
Adevaratii mediumi aduc mesajele tipind in gura mare- PROOROCII, nu ascund aceste lucruri caci nu au voie a le spune. Ba tocmai asta fac SPUN!
Assiris are dreptate sa nu aiba incredere.
Daca te duci in India, sa cauti un guru, vei avea surpriza la fiecare Pas sa gasesti unul mai stralucitor si mai bogat decit celalalt, cu case mari si servitori. Adevaratul guru nu sta in poteca la indemina fiecaruia ci ascuns de priviri si in pinza de sac. Bogatia sa se afla inlauntrul sufletului sau nu in straiele sarace.
Dar sa ne intoarcem la subiect, sint lucruri care sint scrise si trebuie sa se intimple. Acestea sint prevazute de adevaratii clarvazatori.
Nu va luati dupa premonitiile cu cutremurele, caci aici intervine actiunea uneia dintre organizatiile care conduce lumea si trebuie ca omul simplu sa fie tinut sub o continua teroare si grija a piinii de miine. Ca doar asa nu se ocupa de alte lucruri "prostimea"
Eu sint parapsiholog si medium asa ca pot sa va spun ca pot sa ma dau eu cu ...de pamint pentru a spune unei cliente care imi pune banii pe masa lucruri pe care entitatile nu vor sa mi le comunice. creionul nu va scrie nimic pe hirtie, iar paharul nu se va misca, flacara nu va pilpii, pendulul nu se va invirti cind vreau EU ci cind vor EI !!!!
Asa ca tocmai eu care sint in mijlocul problemei pot sa spun ca poate 10% din misticani sint posesori de reale puteri iar ceilalti pur si simplu arivisti. Ei citesc literatura de specialitate si arunca praf in ochii necajitilor ce apeleaza la ei.
Cel adevarat nu are nevoie de literatura ci asa cum spuneai este un NATIV, si naiv pe deasupra. Dispus sa dea totul cu dragoste si mila.

Multumesc pentru aprecieri, dar nu le merit.
Adevarat spui despre ghicitori, dar e doar un test. Nu vreau decat sa vad la ce nivel e copila asta.
Cu ce fel de entitati comunici?
Vrem sa stim povestea ta...
0

#44 Utilizator offline   aura1972 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 29 January 2006 - 01:46 PM

Thunami poti sa citesti te rog la vise? am scris doua dintre visele mele care m-au obsedat.. Eu simt ca exista ceva mai presus de intelegerea umana, dar nu stiu inca despre ce este vorba...tot citesc, incerc sa gasesc raspunsuri la tot felul de intrebari, cred din tot sufletul in Dumnezu si in Ingeri, viata, moarte, lumea de dincolo si totusi simt ca religiile nu spun prea multe lucruri multumitoare...Eu mi-am schimbat religia crezind ca o sa-mi gasesc pacea interioara, am crezut ca pot gasi raspunsuri mai bune si totusi iar am avut impresia ca ma invirt in cerc...Un sigur lucru sint sigura pe el si anume cred in existenta lui Dumnezeu...dar nu pot sa cred ca EL este razbunator, neiertator ca ne va arunca in Iad pentru pacatele noastre....mai degraba mi s-a parut mai corect sa cred in cauza si efect...in karma...in reincarnare...Oare ma aflu pe un drum gresit? Mi-e teama sa nu clachez la un moment dat. Sotul meu mi-a spus sa am grija ca setea mea de stii prea multe s-ar putea sa-mi faca mai mult rau decit bine. Intr-un fel ii dau dreptate, pentru ca ma aflu intr-un punct sensibil al vietii mele...spiritual vorbind...nu vreau sa gresesc fata de Dumnezeu iar in acelasi timp simt ca trebuie sa caut mai mult ca sa ma linistesc...voi ce credeti? Multumesc pentru ca m-ati ascultat :D
0

#45 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 January 2006 - 11:32 AM

Vezi postareaaura1972, la Jan 29 2006, 03:46 PM, a spus:

Thunami poti sa citesti te rog la vise? am scris doua dintre visele mele care m-au obsedat.. Eu simt ca exista ceva mai presus de intelegerea umana, dar nu stiu inca despre ce este vorba...tot citesc, incerc sa gasesc raspunsuri la tot felul de intrebari, cred din tot sufletul in Dumnezu si in Ingeri, viata, moarte, lumea de dincolo si totusi simt ca religiile nu spun prea multe lucruri multumitoare...Eu mi-am schimbat religia crezind ca o sa-mi gasesc pacea interioara, am crezut ca pot gasi raspunsuri mai bune si totusi iar am avut impresia ca ma invirt in cerc...Un sigur lucru sint sigura pe el si anume cred in existenta lui Dumnezeu...dar nu pot sa cred ca EL este razbunator, neiertator ca ne va arunca in Iad pentru pacatele noastre....mai degraba mi s-a parut mai corect sa cred in cauza si efect...in karma...in reincarnare...Oare ma aflu pe un drum gresit? Mi-e teama sa nu clachez la un moment dat. Sotul meu mi-a spus sa am grija ca setea mea de stii prea multe s-ar putea sa-mi faca mai mult rau decit bine. Intr-un fel ii dau dreptate, pentru ca ma aflu intr-un punct sensibil al vietii mele...spiritual vorbind...nu vreau sa gresesc fata de Dumnezeu iar in acelasi timp simt ca trebuie sa caut mai mult ca sa ma linistesc...voi ce credeti? Multumesc pentru ca m-ati ascultat 8)

Si credinta, si cunoasterea sunt puteri. Esti ceea ce stii, esti ceea ce crezi. E dificil sa dai un raspuns corect in problema religiei. Nu cred ca e vreun o in stare de asa ceva. Daca ma nasteam musulman credeam in Alah. Asa, ca sunt crestin, Alah e intruchiparea raului.
Trebuie sa accepti ideea ca Dumnezeu e necrutator. Putini sunt cei alesi, pentru ca a stabilit un standard de desavarsire. Cei care nu reusesc sunt distrusi ca niste rebuturi. Nu are ce face cu produse defecte. Dumnezeu vrea omul perfect. Cati vor reusi sa realizeze acest nivel. De aceea sunt atatia oameni in istoria asta, pentru ca prea putini ating nivelul cerut. Ca noi ne mintim si incercam sa il recreem pe Dumnezeu dupa slabiciunile noastre nu ne ajuta cu nimic. 99% din ce facem intr-o zi e rau, pierdere de vreme si de sine. Inainte sa iti pui intrebari trebuie sa respecti programul impus de religia ta. Toti vor medalia de aur fara efort. E multa munca pentru a-ti slefui credinta. Si asta nu o faci prin cunoastere, ci prin practica. Cunoasterea vine prin credinta, ci nu invers!
0

#46 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 30 January 2006 - 01:02 PM

Vezi postareathunami, la Jan 30 2006, 11:32 AM, a spus:

Si credinta, si cunoasterea sunt puteri. Esti ceea ce stii, esti ceea ce crezi. E dificil sa dai un raspuns corect in problema religiei. Nu cred ca e vreun o in stare de asa ceva. Daca ma nasteam musulman credeam in Alah. Asa, ca sunt crestin, Alah e intruchiparea raului.

Corect.

Trebuie sa accepti ideea ca Dumnezeu e necrutator. Putini sunt cei alesi, pentru ca a stabilit un standard de desavarsire. Cei care nu reusesc sunt distrusi ca niste rebuturi. Nu are ce face cu produse defecte. Dumnezeu vrea omul perfect. Cati vor reusi sa realizeze acest nivel. De aceea sunt atatia oameni in istoria asta, pentru ca prea putini ating nivelul cerut.

Tocmai ai descris viata, asa cum e ea. Faptul ca i-ai dat numele unui zeu e alta "mincare de peste".

Ca noi ne mintim si incercam sa il recreem pe Dumnezeu dupa slabiciunile noastre nu ne ajuta cu nimic. 99% din ce facem intr-o zi e rau, pierdere de vreme si de sine. Inainte sa iti pui intrebari trebuie sa respecti programul impus de religia ta. Toti vor medalia de aur fara efort. E multa munca pentru a-ti slefui credinta. Si asta nu o faci prin cunoastere, ci prin practica.

Da.

Cunoasterea vine prin credinta, ci nu invers!

Dar cunoasterea si credinta sint doua lucruri care evolueaza in paralel, impreuna. Sau asa ar trebui.
0

#47 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 February 2006 - 10:07 AM

De curand am intalnit un tanar care leviteaza si isi controleaza destul de bine aceasta capacitate. Am sa studiez putin cazul si voi reveni cu amanunte.
0

#48 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 February 2006 - 10:43 AM

Vezi postareaMARIANABLANK58, la Jan 21 2006, 04:40 AM, a spus:

Din carti am invatat prea putine. Am fost nevoit sa apelez la stiinta pentru a putea sa ma aliniez liniei de gandire generale - terminologie etc. Nu am ca scop salvarea nimanui si nici atragerea cuiva pe o anumita cale. Eu am propria cale spirituala, interioara si nu o impartasesc cu nimeni. Faptul ca sunt interesat de puterile ascunse in oameni nu e decat o modalitate extinsa de a ma cunoaste pe mine si de a-l descoperi pe Creator. Ca impartasesc altora din experienta mea nu e nici un pacat si nu imi aduce nici glorie, nici profit, cum cred unii...
Cine nu poate comunica cu Divinitatea e singur vinovat de starea sa. Neaga ceea ce cauta. Nu accepta calea, e nemultumit si razvratit impotriva devenirii. Am mai spus ca multi vor victoria fara lupta. Acestia apeleaza la ghicitori si cad prada sarlatanilor si iluziei de mai bine.
Dumnezeu trimite cuvant printre oameni cand are ceva de spus, nu cand vor oamenii sa auda. Dar ultimul cuvant s-a spus si 'cine are urechi sa auda'. La ce sa mai vina prooroci cand totul a fost 'dat'?
Assiris nu are incredere in sine. Altfel nu si-ar mai pune aceasta problema...
De prevenirea cutremurelor se ocupa si stiinta si in curand va deveni o rubrica la emisiunile de meteo. ca mai vin unii cu tot felul de metode ciudate, e drumul cunoaterii. Nimic nu s-a nascut corect din prima - vazi alchimia. Toate stiintele s-au nascut din magie, vrajitorie, alchimie, bioenergie, religie, etc.
Asa e, multi in acest domeniu sunt sarlatani si nu urmaresc decat beneficii personale. Dar nu voi merge la nimeni niciodata sa cumpar apa de izvor cand pot sa beau pe gratis de la izvorul vietii.
Daca esti un medium, continua-ti desavarsirea. Ai grija insa ca in astral sunt mai multi sarlatani decat in lumea noastra materiala!
0

#49 Utilizator offline   ketay 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 06

Scris 13 February 2006 - 02:59 PM

Vezi postareaDulcica, la Nov 14 2005, 08:11 PM, a spus:

telepatie... asa ziceam si eu, de fapt ii spuneam in mai multe feluri, dupa natura intamplarilor. :P Astept sa ne zici care sunt lucrurile pe care nu le stim .Daca tot stiu ca exista, le simt macar sa stiu cum se numesc si ce fel le pot exploata. Suna interesant :yahoo:

buna...
de unde sti de scara aceea?
cine a facut-o?
:o:
eu unde ma aflu?

cum aflu si eu cam unde ma aflu pe scara aia cu 1111
222
3333
...........
hello?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
cum aflu?!!!!!!!!
vreau si eu!!!!!!!!;)

Aceasta postare a fost editata de ketay: 13 February 2006 - 03:03 PM

0

#50 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 February 2006 - 11:36 PM

Vezi postareaketay, la Feb 13 2006, 04:59 PM, a spus:

buna...
de unde sti de scara aceea?
cine a facut-o?
:flowers:
eu unde ma aflu?
cum aflu si eu cam unde ma aflu pe scara aia cu 1111
222
3333
...........
hello?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
cum aflu?!!!!!!!!
vreau si eu!!!!!!!!:doh:

Stiu de scara aceea de la un initiat.
Cred ca am explicat destul de clar treptele cele mai importante ale evolutiei spirituale. Fiecare treapta are o semnificatie, dar nu le cunosc pe toate. Se pare ca stii cam unde te situezi: nu mai departe de nivelul 3.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 72 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Adevarata Biblie
tainele pentateuch-ului...
.I.  214 35.390
Hot Topic (New) Catastrofe naturale si artificiale umilitul  31 5.191
Hot Topic (New) 2012 - ADN-ul se modifica?!
O noua forma a omului?
Althair  176 13.095
Hot Topic (New) Atasamente Copiii indigo Arcadia@  593 61.793
Replici noi Sunteti meteosensibil? NASTYPRIMUL  14 3.873