Capacitati paranormale
Scris 16 November 2005 - 12:27 PM
Scris 16 November 2005 - 12:35 PM
Dulcica, la Nov 16 2005, 02:27 PM, a spus:
Ma bucur ca ai inteles. Deci paranormalul este de fapt acea parte din om care se manifesta tot mai mult datorita evolutiei. Omul devine o fiinta tot mai spirituala si se indeparteaza treptat de material.
Acesta e si rostul topicului: sa ne dam seama de lucrurile 'ciudate' care ni se intampla si sa ni le putem explica. E ca atunci cand ne creste un dinte si nu stim de ce ne doare...
Scris 16 November 2005 - 12:38 PM
thunami, la Nov 16 2005, 12:35 PM, a spus:
Acesta e si rostul topicului: sa ne dam seama de lucrurile 'ciudate' care ni se intampla si sa ni le putem explica. E ca atunci cand ne creste un dinte si nu stim de ce ne doare...
pana aici, nimic nou
Scris 21 November 2005 - 11:57 AM
Dulcica, la Nov 16 2005, 02:38 PM, a spus:
Am vazut in alt topic ca ai vrea sa zbori. Omul prin natura sa e zburator, dar a uitat cum. Levitatia este argumentul cel mai bun.
Dar nu te poate invata nimeni o anumita putere. Ori o detii si cineva te ajuta sa te perfectionezi, ori te apleci spre o educatie spirituala pentru a trezi anumite capacitati. Mai mult de atat nu se poate. Si nu e nimic nou pentru ca asta e esenta evolutiei umane.
Scris 04 December 2005 - 07:32 PM
thunami, la Nov 21 2005, 11:57 AM, a spus:
nu eu ziceam ca vreau sa zbor, ma intrebam doar daca e cineva pe aici pestisorul auriu.. in orice caz, suna bine. Stiu deocamdata doar 2 persoane care sustin ca poti zbura, o fi ceva de genul tu zbori dar cei din jurul tau te percep ca un om nemiscat ? nu pot crede asa usor, dar ma rog, macar sa inteleg logica prezentata de tine, nu strica
Scris 04 December 2005 - 09:00 PM
thunami, la Nov 16 2005, 01:03 PM, a spus:
Exista bineinteles si manifestari spontane, cand o anumita acumulare de energie iti permite sa realizezi astfel de lucruri.
Eu am patit, de exemplu, sa curentez timp de doua saptamani tot ce atingeam. Puneam mana pe cineva si cadea pe jus urland. Orice intrerupator atingeam exploda becul. Dar asta a fost o acumulare de energie negativa.
Am facut alt experiment: am luat un mar putin stricat si l-am magnetizat cu mainile prin flux energetic mental. Energia transmisa era codata in sensul de a conserva marul si stricaciunea sa nu avanseze. De asemenea am incercat sa impiedic si dezhidratarea fructului. Am luat si alt mar aflat in aceleasi conditii. Cel nemagnetizat s-a stricat complet in 2-3 zile. Cel magnetizat era ca in prima zi si dupa doua saptamani... si l-am papat.
Buna,
Am sa intru si eu in vorba...
Cateva incidente care pe mine m-au speriat.
Vise aberante, sau o stare de rau, criza de inima, sau cosmaruri din care voiam sa ma trezesc si nu reuseam. Incercam sa il strang pe sotul meu, sa il trezesc, sa strig, dar fara voce, fara putere...Ma ridicam in sfarsit din pat, mergeam la usa, aveam impresia ca m-am trezit, dar ceva era in neregula in camera , si realizam ca nu sunt treaza, si o luam de la capat. In fine cand reuseam sa ma smulg din starea asta, eram pur si simplu lipsita de vlaga, epuizata. Cand se repetau aceste stari mai des, ma invatasem, si pur si simplu, imi dadeam drumul, ma lasam in voia soartei, nu mai incercam nimic, chiar daca era un cosmar, chiar daca imi era rau si stiam ca dorm, simteam ca, cufundandu-ma in cosmar, este singura sansa sa scap de el..
Sau stare de trezie, in care vedeam clar o panza de paianjen, sau o ganganie, clara, in camera, il trezeam pe sot, i-o aratam, si sigur ca el imi spunea, ca iar visez, dar eu o vedeam si ma ridicam sa o prind, ...dar intr-un tarziu disparea.
Sau, la spital, langa cumnata mea, operata, foarte grav, careia ii era atat de rau si imi parea atat de rau de ea si nu stiam ce sa fac. Pur si simplu, i-am pus mainile pe piept, am inchis ochii, si spunand Tatal Nostru, am incercat sa ma fac una cu ea, sa ii transmit o stare de bine, rugandu-ma. Dupa cateva minute, ma strica si imi spune, ce mi-ai facut madi? Pur si simplu am adormit-o, si a visat un camp verde si s-a linistit.
Sau crize de coloana, la sotul meu, poate sti ce inseamna durerile de hernie de disc. Nu mai putea sta in niici o pozitie, mergea greu. Cred ca i-am facut masaj, usor timp de o ora, cu ochii inchisi, si cu toata fiinta mea intr-adevar, rugandu-ma, si incercand sa ii transmit o stare de bine. A doua mi-a spus ca nu il mai doare de loc...Este adevarat ca dupa o saptamana au inceput durerile din nou...
In ultimii ani totusi, nu reusesc sa ma concentrez, sau mai bine zis sa ma detasez de orice ganduri rebele colaterale, si, efectull masajului este mult mai slab. Sau, poate bucuria reusitei mele nu trebuia sa o povestesc, uneori ma gandesc si la asta. Oricum nu pot sa descriu starea care am simtit-o cand cu mainile mele am simtit ca am luat durerea ..
Simt ca pot face bine, daca reusesc sa inlatur gandurile reziduale, parazite. Foarte rar si recunosc, in situatii limita reusescm, si uneori nici atunci. Cred ca totusi in perioada bogata in aceste evenimente era atunci cand mergeam mai des la biserica.
Sper ca nu sunt paralel cu tema ta, Thunami !
Scris 04 December 2005 - 11:14 PM
Dulcica, la Dec 4 2005, 09:32 PM, a spus:
Nu ma refer la un zbor metaforic ci la unul fizic. Eu am avut aceasta experienta.
Scris 04 December 2005 - 11:33 PM
Madi, la Dec 4 2005, 11:00 PM, a spus:
Am sa intru si eu in vorba...
Cateva incidente care pe mine m-au speriat.
Vise aberante, sau o stare de rau, criza de inima, sau cosmaruri din care voiam sa ma trezesc si nu reuseam. Incercam sa il strang pe sotul meu, sa il trezesc, sa strig, dar fara voce, fara putere...Ma ridicam in sfarsit din pat, mergeam la usa, aveam impresia ca m-am trezit, dar ceva era in neregula in camera , si realizam ca nu sunt treaza, si o luam de la capat. In fine cand reuseam sa ma smulg din starea asta, eram pur si simplu lipsita de vlaga, epuizata. Cand se repetau aceste stari mai des, ma invatasem, si pur si simplu, imi dadeam drumul, ma lasam in voia soartei, nu mai incercam nimic, chiar daca era un cosmar, chiar daca imi era rau si stiam ca dorm, simteam ca, cufundandu-ma in cosmar, este singura sansa sa scap de el..
Sau stare de trezie, in care vedeam clar o panza de paianjen, sau o ganganie, clara, in camera, il trezeam pe sot, i-o aratam, si sigur ca el imi spunea, ca iar visez, dar eu o vedeam si ma ridicam sa o prind, ...dar intr-un tarziu disparea.
Sau, la spital, langa cumnata mea, operata, foarte grav, careia ii era atat de rau si imi parea atat de rau de ea si nu stiam ce sa fac. Pur si simplu, i-am pus mainile pe piept, am inchis ochii, si spunand Tatal Nostru, am incercat sa ma fac una cu ea, sa ii transmit o stare de bine, rugandu-ma. Dupa cateva minute, ma strica si imi spune, ce mi-ai facut madi? Pur si simplu am adormit-o, si a visat un camp verde si s-a linistit.
Sau crize de coloana, la sotul meu, poate sti ce inseamna durerile de hernie de disc. Nu mai putea sta in niici o pozitie, mergea greu. Cred ca i-am facut masaj, usor timp de o ora, cu ochii inchisi, si cu toata fiinta mea intr-adevar, rugandu-ma, si incercand sa ii transmit o stare de bine. A doua mi-a spus ca nu il mai doare de loc...Este adevarat ca dupa o saptamana au inceput durerile din nou...
In ultimii ani totusi, nu reusesc sa ma concentrez, sau mai bine zis sa ma detasez de orice ganduri rebele colaterale, si, efectull masajului este mult mai slab. Sau, poate bucuria reusitei mele nu trebuia sa o povestesc, uneori ma gandesc si la asta. Oricum nu pot sa descriu starea care am simtit-o cand cu mainile mele am simtit ca am luat durerea ..
Simt ca pot face bine, daca reusesc sa inlatur gandurile reziduale, parazite. Foarte rar si recunosc, in situatii limita reusescm, si uneori nici atunci. Cred ca totusi in perioada bogata in aceste evenimente era atunci cand mergeam mai des la biserica.
Sper ca nu sunt paralel cu tema ta, Thunami !
Buna, Madi! Interesant raspunsul tau. Din ce imi spui ai un nivel bioenergetic destul de mare. Poti fi o vindecatoare nativa si trebuie sa iti apreciezi darul. In interior esti foarte incercata. E normal la oameni ca tine. Unde se manifesta o forta binele si raul se lupta pentru ea. E bine ca te rogi cand folosesti acest har. Trebuie sa crezi in tine. Visele acelea vor sa iti spuna ceva. Pana nu vei descifra mesajul nu vor inceta. Se poate ca cineva sa vrea sa comunice cu tine.
Scris 08 December 2005 - 09:16 PM
Adeseori stiu ceea ce vrea sa-mi spuna interlocutorul, continundu-i fraza de fiecare data. Plus ca asta nu se opreste aici. NU mi se pare ceva cu care sa ma mandresc zic eu
plus ca visele acelea pe care le are Mady le am si eu. Cateodata dorm si simt cum o amorteala imi invadeaza corpul, nu mai pot sa ma misc sub nici o forma chiar daca ma chinui din rasputeri, incerc sa tip, dar nu pot, sunt prinsa in acel vis de parca partea fizica ar fi separata de cea spirituala...
Toate visele care le am prevestesc ceva, mai mult sau mai putin...tin minte ca acum aprox. un an i-am spus mamei ca am visat ceva si ca mi se pare ca cineva o sa se imbolnaveasca grav...peste cateva zile am aflat ca mama are o infectie grava la rinichi
Plus ca am o groaza de presentimente. De fiecare data cand se intampla ceva rau mai important pentru mine sau cei dragi, intotdeauna presimt. Am si presentimente de bine, dar mai rar, ce-i drept pentru ca asa sunt lucrurile bune. Mai rare
Aceasta postare a fost editata de heidy_2005: 08 December 2005 - 09:17 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Bloody'Charity'Rackham | 14 | 2.778 |
|
Profetia de pe fruntea lui Gorbaciov? | Pinatuboreloaded | 5 | 1.444 |
|
Area 51