sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dragoste fortata Moartea mamei ma impinge sa iubesc fortat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   novac mihaela 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-March 09

Scris 14 April 2009 - 09:35 PM

Salut la toti!!! (w00t) Imi cer scuze ca n-am mai raspuns pana acum.Totul a inceput de cand mama a murit iar eu am ramas cu tata si cu bunicul.Trebuie sa va spun ca eu sunt raspunzatoare de moartea mamei din cauza ca am plecat fara acordul ei cu un baiat pe care l-am cunoscut prin intermediul internetului.Dupa moartea ei m-am intors acasa,insa m-am despartit de el.Familia ma privea cu ura, iar eu nu stiam cu sa ma port cu ei ,sau ce sa fac pentru a ma ierta.Nu stiu daca mama m-a iertat vreodata.Sora mea mi-a raprosat indirect greseala care am facut-o,iar eu a trebuit sa inghit toate jignirile care mi se aruncau.O matusa a avut ideea sa imi faca cunostinta cu cineva pe care eu il cunosteam din adolescenta.Eu nu am fost de acord ca cineva sa-mi faca ordine in viata sentimentala.Cred ca nu are acest drept.Nici mama macar nu mi-a condus viata sentimentala!Acum pentru a-mi repara greseala aceea ca sunt raspunzatoare de moartea mamei am acceptat sa ma casatoresc cu acest baiat,pe care eu de fapt nu-l iubesc.Nu stiu cum sa fac,ca familia sa fie dezamagita de el!
0

#2 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 14 April 2009 - 09:42 PM

nu familia ta se căsătoreşte şi trăieşte cu el, ci tu. Aşa că nu fă alegeri pripite, impuse de alţii.

şi, din cāte mi se pare, trebuie să porţi doliu un an după moartea mamei, timp īn care nu ai voie să faci nuntă. Deci, ai timp să te gāndeşti mai bine.
0

#3 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 14 April 2009 - 09:54 PM

Vezi postareanovac mihaela, la Apr 14 2009, 03:35 PM, a spus:

Acum pentru a mi repara greseala aceea ca sunt raspunzatoare de moartea mamei am acceptat sa ma casatoresc cu acest baiat,pe care eu de fapt nu l iubesc.

Crezi ca mama ta daca ar fi in viata,asta si-ar dori pentru fiica ei? Sau chiar si acum daca vegheaza asupra ta,ar dori sa-si vada fiica nefericita si luand decizii rele in viata? Eu nu cred.Mai degraba si-ar dori sa te vada fericita si cu persoana potrivita langa tine pe care o iubesti.
Tu ce zici?
Iar mama ta sa dus pentru ca asa a fost dat sa fie,nu te considera raspunzatoare.Nu stiu daca tu crezi in soarta sau in ce e menit sa fie.
0

#4 Utilizator offline   novac mihaela 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-March 09

Scris 14 April 2009 - 10:03 PM

Am obosit sa lupt impotriva tuturor.Nu stiu la cine sa caut ajutor!!!
0

#5 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 14 April 2009 - 10:30 PM

Vezi postareanovac mihaela, la Apr 14 2009, 10:03 PM, a spus:

Am obosit sa lupt impotriva tuturor.Nu stiu la cine sa caut ajutor!!!

Fa ceea ce ai facut si pana acum:adica ceea ce simti.
Nu-l iubesti, pa si pusi.
Nu familia va trai cu el, ci tu.
Nu familia va fi nefericita, ci tu.
0

#6 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 14 April 2009 - 10:34 PM

Vezi postareanovac mihaela, la Apr 14 2009, 10:35 PM, a spus:

Salut la toti!!! (w00t) Imi cer scuze ca n-am mai raspuns pana acum.Totul a inceput de cand mama a murit iar eu am ramas cu tata si cu bunicul.Trebuie sa va spun ca eu sunt raspunzatoare de moartea mamei din cauza ca am plecat fara acordul ei cu un baiat pe care l-am cunoscut prin intermediul internetului.Dupa moartea ei m-am intors acasa,insa m-am despartit de el.Familia ma privea cu ura, iar eu nu stiam cu sa ma port cu ei ,sau ce sa fac pentru a ma ierta.Nu stiu daca mama m-a iertat vreodata.Sora mea mi-a raprosat indirect greseala care am facut-o,iar eu a trebuit sa inghit toate jignirile care mi se aruncau.O matusa a avut ideea sa imi faca cunostinta cu cineva pe care eu il cunosteam din adolescenta.Eu nu am fost de acord ca cineva sa-mi faca ordine in viata sentimentala.Cred ca nu are acest drept.Nici mama macar nu mi-a condus viata sentimentala!Acum pentru a-mi repara greseala aceea ca sunt raspunzatoare de moartea mamei am acceptat sa ma casatoresc cu acest baiat,pe care eu de fapt nu-l iubesc.Nu stiu cum sa fac,ca familia sa fie dezamagita de el!

Si daca le spui ca nu vrei sa te casatoresti cu el , ce se intampla ?

Treaba aia cu , cunostinta pe care o cunosteai , nu am inteles`o. :P:
0

#7 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 15 April 2009 - 11:09 PM

In ce epoca traiti, maica ? :crazy:
In vremurile de azi nu se mai fac lucruri d-astea. Spune-le si tu, ca sa inteleaga si ei. (w00t)
0

#8 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 15 April 2009 - 11:21 PM

La tara inca se mai face.
Si, culmea, la oras chiar am in minte o fost colega fata mare (ma rog, ca era nemaritata, la restul nu stiu cat de mica/mare era) si o tot combinau babele din neam cu diversi ciudati, ca doar-doar o marita-o careva si pe ea.
Si muierea era si frumusica, cu malai, eleganta, stilata, tot ce vrei.
Nu s-a lipit tanti dragostea de ea si pace!
0

#9 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 16 April 2009 - 02:07 AM

Vezi postareanovac mihaela, la Apr 14 2009, 09:35 PM, a spus:

...am acceptat sa ma casatoresc cu acest baiat,pe care eu de fapt nu-l iubesc.Nu stiu cum sa fac,ca familia sa fie dezamagita de el!

Familia ca familia, dar el ce parere are ? :crazy:
Te vrea asa oricum ? Ca poate el crede ca il doresti, chiar daca nu iubesti acum,, dragostea, cica, vine ea pe drum.
0

#10 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 16 April 2009 - 01:58 PM

Mihaela, dar cum ai ajuns tu in situatia sa se puna problema de casatorie inter tine si individul respectiv? Exista o relatie intre voi, sau e doar asa ceva la nivel de aranjament intre ai tai si el sau familia lui?
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) My story.. * * * * * Alessandra_Maria  156 9.298
Hot Topic (New) 5 ani Ninnna  44 2.176