vali_, la Apr 18 2009, 04:40 PM, a spus:
nu judeca ca sa nu fii judecat nu se mai aplica ,crestinul e cel mai bun deci poate judeca .
vezi barna din ochiul tau nu paiul din ochiul fratelui ,nici nu mai discutam .
cine e fara pacat sa ridice primul piatra
iubeste aproapele auch daca nu ai pe nimeni aproape toti sunt dusmani ,nu prea mai ai pe cine iubi so in ceruri hristos strange din dinti si cred ca se inttreaba pentru cine sa sacrificat ca toate invataturile lui sunt rastalmacite si interpretate dupa ureche .
eu personal nu cred ca iisus a vrut facatura asta care e numita astazi crestinism . ceea ce se practica azi nu are nici o legatura cu idea lui de iubire ,pace ... pacat ca sacrificiul lui a fost in van .
Nu este chiar asa, poate ca te inseli in privinta a ceea ce inseamna cu adevarat Crestin. Nu confunda Crestinul cu lumea religioasa din ziua de astazi. Crestinismul nu se identifica cu reliogia, cultele, sectele, organizatiile sau ma rog lumea in sine. Crestinul nu are la baza institutii, cladiri sau concepte si invataturi primite de la alti oameni. Crestinul se identifica doar cu Cristos, implicit Cuvantul lui Dumnezeu care este doar BIBLIA ! Versetele pe care le-ai dat mai sus nu fac referire la crestini. Acele cuvinte rostite de Mantuitorul sunt adresate unor oameni slabi in credinta. Sunt invataturi incepatoare in credinta si adresate unor oameni incepatori in credinta, mai exact celor din poporul evreu care erau plini de slabiciuni. E logic ca nu poti judeca daca nu ai criterii si putere ca sa faci acest lucru si asa este in privinta tuturor lucrurilor la care se refera versetele respective. Odata cu cresterea pe calea credintei lucrurile se schimba precum si cerintele si atributiunile de CRESTIN. deci sa fim atenti cui se raporteaza isus cand spune acele cuvinte si pentru cine si ce stare de credinta sunt valabile...
vali_, la Apr 18 2009, 04:58 PM, a spus:
...si ma rog de ce ai crede ca ar fi imposibil ca sa existe....depinde la ce te referi cand spui "...sa se comporte..."
Contact
Facebook
Twitter
RSS