sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

am o intrebare legata de temperatura Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   samoilaaa 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 13 April 2009 - 08:54 AM

la unitate am un mic ecran care imi arata niste temperaturi CPU,HDD si SYS
CPU presupun ca e procesor
HDD e hardul
dar SYS nu stiu ce inseamna probabil placa video
in timp ce ma joc temparatura de la SYS ajunge chiar la 65 de grade
este prea mult,si dak da exista pericolul sa se arda componenta rspectiva?
de obicei ma joc 5-6 ore pe zi
CPU si HDD ajunge cam pe la 30-40 grade 45 maxim
0

#2 Utilizator offline   alixlorena 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-April 09

Scris 13 April 2009 - 06:16 PM

Salut.
O carcasă identică am și eu. Are un afișaj lcd cu 3 poziții: mutānd īntre ele, prin intermediul unui mic switch, afișează temperaturile CPU, HDD și SYS. Din montajul afișorului pleacă 3 fire cu senzori īn cap, care trebuie direcționați și montați unde au eticheta corespondentă: unul īn zona CPU (eu l-am lipit cu pastă termo lāngă pastila CPU și talpa heatsink-ului), unul l-am prins īntre un hard și cușca hardurilor (deşi temperatura mai mare este īn zona plăcii cu ciurcuite, īnsă nu aveam cu ce să-l fixez), iar cel de-al treilea l-am prins undeva īn zona de sus a carcasei, īn interior, pentru a monitoriza temperatura īn carcasă.
SYS se referă la temperatura īn interiorul sistemului (carcasei); īn concluzie, pentru a-ți fi folositor, īl poziționezi undeva, īntr-un loc īn interiorul carcasei de unde vrei să știi temperatura.
La fel de bine, īl poţi poziţiona şi īn alt loc, de exemplu pe al doilea hdd sau undeva lāngă chipsetul NB (care de regulă se īncinge foarte tare şi multe plăci de bază nu au prevăzute coolere dedicate) sau īn zona plăcii video etc. Ideea e să nu uiţi unde l-ai pus :nea:
0

#3 Utilizator offline   samoilaaa 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 15 April 2009 - 03:26 PM

Vezi postareaalixlorena, la Apr 13 2009, 07:16 PM, a spus:

Salut.
O carcasă identică am și eu. Are un afișaj lcd cu 3 poziții: mutānd īntre ele, prin intermediul unui mic switch, afișează temperaturile CPU, HDD și SYS. Din montajul afișorului pleacă 3 fire cu senzori īn cap, care trebuie direcționați și montați unde au eticheta corespondentă: unul īn zona CPU (eu l-am lipit cu pastă termo lāngă pastila CPU și talpa heatsink-ului), unul l-am prins īntre un hard și cușca hardurilor (deşi temperatura mai mare este īn zona plăcii cu ciurcuite, īnsă nu aveam cu ce să-l fixez), iar cel de-al treilea l-am prins undeva īn zona de sus a carcasei, īn interior, pentru a monitoriza temperatura īn carcasă.
SYS se referă la temperatura īn interiorul sistemului (carcasei); īn concluzie, pentru a-ți fi folositor, īl poziționezi undeva, īntr-un loc īn interiorul carcasei de unde vrei să știi temperatura.
La fel de bine, īl poţi poziţiona şi īn alt loc, de exemplu pe al doilea hdd sau undeva lāngă chipsetul NB (care de regulă se īncinge foarte tare şi multe plăci de bază nu au prevăzute coolere dedicate) sau īn zona plăcii video etc. Ideea e să nu uiţi unde l-ai pus :crazy:

deci dak SYS ajunge la 65 de grade e de rau?
0

#4 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 16 April 2009 - 09:04 AM

Incearca sa vezi unde e plasat senzorul. Daca e pe North Bridge, e relativ normal. Nu e foarte bine, dar relativ normal... poti incerca eventual sa pui un cooler (mai bun) pe North Bridge. Chiar si pe South Bridge poti face asta.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi PROBLEME PLACA VIDEO? mikimiki  1 3.142
Replici noi write protection problem je_2shae  2 5.231
Replici noi Help! n1ght  13 6.084
Replici noi speaker 3 predator  5 5.932