sau Inregistrare

• 32 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Iubire imposibila O iubesc pe Cristina dar am incetat sa mai sper ca va fi amea vreodata Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   only_one 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-April 09

Scris 12 April 2009 - 03:26 PM

Vezi postareaDoctor Love, la Apr 12 2009, 04:16 PM, a spus:

Faptul ca scrii frumos a fost de natura sa-mi trezeasca interesul pentru povestea ta.
Apoi am citit ceva de HI5 si de "sfatul" pe care l-ai primit de la o domnisoara, si interesul meu s-a reorientat spre bere cu viteza cu care un pensionar cu un picior de lemn incearca sa prinda trenul din mers.
Pe romaneste, e pueril ce ai facut. Un tip care aspira la o superlady nu va apela la chestiile astea ascunse si de un nivel destul de scazut, ci va aborda persoana respectiva cu ajutorul propriilor resurse, a propriilor atuuri. Daca acestea exista. Daca nu, asta e.
Si nu cred ca esti mai mare decat ea. :cry:

Poti sa crezi ce vrei.
Nu ma deranjeaza ce cred ceilalti , nici nu ma supar usor.
Aceasta este povestea mea care cu siguranta se va schimba ,iar dragostea mea pentru ea se va stinge incet lasand loc pentru o poveste noua si poate cu limane mai linistite. Dar voi continua sa ma simt bine la gandul ca femeia care-mi stapaneste inima este fericita si nu sufera inconvenientele singuratatii. Si sper ca aceste simtiri nu vor mai fi confundate cu obsesia .
0

#22 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 12 April 2009 - 03:30 PM

Vezi postareaAmarena, la Apr 12 2009, 02:02 PM, a spus:

Si eu sunt de parere ca diferentele de clasa sociala pot reprezenta o prapastie, ce nu ne-a zis el este daca el este sef sau subaltern acolo la amenajari, din pozitia de sef ar discuta altfel cu ea.. Nu stiu daca un notar se pupa cu un constructor, dar in fine.
Plus, femeile, dupa o anumita varsta, devin din ce in ce mai pretentioase si ridica stacheta destul de sus. Riscand sa ramana singure muuult timp. In titlu spui ca ai renuntat sa mai speri ca va fi vreodata a ta. Un pic mai sus spui ca o sa incerci sa o abordezi altfel.
Crezi ca ai sanse reale sa o cuceresti? Daca ai peste 26 de ani, nu prea mai esti la varsta la care sa visezi la cai verzi pe pereti.

Nu cred ca e vorba daca se pupa sau nu , in sens figurat, evident. E vorba de educatie si aspiratiile fiecaruia.
La 26 de ani sa ai doua cabinete notariale, e clar canu ai niciun merit in toate acelea, pentru ca este practic imposibil sa realizezi asa ceva proin propriile puteri, de unde se vede ca altcineva este acela care iti dirijeaza viata si decide, chiar daca momentan, pentru tine.
Iar o relatie intre cei doi, imposibil, este un cuvant minor. Ei doi sunt practic antagonici, din multe puncte de vedere.

Vezi postareaonly_one, la Apr 12 2009, 02:13 PM, a spus:

Nu cred ca sunt obsedat dar cu siguranta sunt un admirator naucit .
Sunt barbat iar frumusetea unei femei ma misca , ce sa-i faci e doar un instinct cu care m-a dotat natura.

Vezi tu, a admira inseamna a privi si a te bucura de frumusetea a ceva, dar cand acea admiratie depaseste limitele privitului si vei dori sa iei acel lucru pentru a te bucura numai tu, mai ales cand este imposibil, se numeste obsesie.

Personal, nu iti spun sa nu lupti pentru ceea ce iti place, spun sa realizezi la ce visezi pentru a nu fi dezamagit mai apoi.
Sau in cel mai rau caz, sa nu iti faci vreun rau singur, fizic.
0

#23 Utilizator offline   Inward 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 12 April 2009 - 03:30 PM

Vezi postareaonly_one, la Apr 12 2009, 02:21 PM, a spus:

Iata mesajul pe care i l-am trimis :

Sarut mana Superba LADY .Mi-ai oferit odata un zambet care m-a fermecat , poate a fost doar o iluzie care a reusit sa ma faca fericit. As fi vesnic fericit daca as sti ca si tu esti fericita. Mi-ar place sa stiu ce te-ar putea face fericita si as face tot ce-mi sta-n putinta sa-ti aduc acel ceva. Eu voi continua sa visez la tine imaginandu-mi chipul tau surazand de fericire.

Sunt fermecat de frumusetea ta extraordinara. Ma inclin pana la pamant in fata unei LADY de superclasa ca tine.

IAR LA URMATOARUL LINK ESTE MELODIA PECARE I-AM DEDICAT-O:Demis Roussos - When forever has gone

http://www.youtube.com/watch?v=hIrFollH3rU...player_embedded

Din mesajul tau reiese ca vrei sa-i fii valet, in nici un caz partener.
Cauta o abordare mai...terestra.
0

#24 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 12 April 2009 - 03:39 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Apr 12 2009, 03:55 PM, a spus:

Pentru ca deja ea este o obsesie pentru el. Tu ai putea iubi un obsedat ?

Adevarat ! :cry:

One, sa intelegem ca tu esti lucrator in constructii ?
Si mai apoi vad ca te exprimi frumos, dar alaturarea de Lady cu superclasa, e ciudata.
Ca sa intelegi pe cineva trebuie sa te pui in pielea lui.
Tu ai vorbi cu "una" ce da buzna in viata ta ? Ce are manifestari obsesive pentru tine ?
Sa nu mai vorbim de diferentele majore care sunt o prapastie reala intre voi.
Ia spune.

Daca iti place o femeie si vrei sa o abordezi, inseamna ca esti obsedat de ea ?

Lasa`ma cu diferenrele sociale... sau nu ai auzit de 'doamna doctor' care a fugit cu 'soferul de pe salvare' ? :crazy:
0

#25 Utilizator offline   only_one 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 12 April 2009 - 03:57 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Apr 12 2009, 04:30 PM, a spus:

Nu cred ca e vorba daca se pupa sau nu , in sens figurat, evident. E vorba de educatie si aspiratiile fiecaruia.
La 26 de ani sa ai doua cabinete notariale, e clar canu ai niciun merit in toate acelea, pentru ca este practic imposibil sa realizezi asa ceva proin propriile puteri, de unde se vede ca altcineva este acela care iti dirijeaza viata si decide, chiar daca momentan, pentru tine.
Iar o relatie intre cei doi, imposibil, este un cuvant minor. Ei doi sunt practic antagonici, din multe puncte de vedere.

Vezi tu, a admira inseamna a privi si a te bucura de frumusetea a ceva, dar cand acea admiratie depaseste limitele privitului si vei dori sa iei acel lucru pentru a te bucura numai tu, mai ales cand este imposibil, se numeste obsesie.

Personal, nu iti spun sa nu lupti pentru ceea ce iti place, spun sa realizezi la ce visezi pentru a nu fi dezamagit mai apoi.
Sau in cel mai rau caz, sa nu iti faci vreun rau singur, fizic.

Da nu singura a realizat ceea ce detine ci impreuna cu tatal sau care este unul dintre cei mai apreciati notari din orasul nostru .
Dupa cate puteai sa realizezi din comentariile mele ,eu ma multumesc sa o stiu fericita . Dar poate tu ai citit doar comentariile scurte. Eu iti recomand sa citesti topicul si-ai sa vezi ca vei intelege mai bine totul.
0

#26 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 12 April 2009 - 03:57 PM

Vezi postareabydy, la Apr 12 2009, 02:39 PM, a spus:

Daca iti place o femeie si vrei sa o abordezi, inseamna ca esti obsedat de ea ?

Lasa`ma cu diferenrele sociale... sau nu ai auzit de 'doamna doctor' care a fugit cu 'soferul de pe salvare' ? :crazy:

Acum daca eu as sta pe capul tau, incercand sa te abordez si tu ma respingi constant, ce e aia ? :cry:

Anumite manifestari repetative, motivate de o admiratie imensa se numeste obsesie. :crazy:
0

#27 Utilizator offline   only_one 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 12 April 2009 - 04:02 PM

[quote name='laurent-III-rd' date='Apr 12 2009, 04:57 PM' post='1059916746']
Acum daca eu as sta pe capul tau, incercand sa te abordez si tu ma respingi constant, ce e aia ? :cry:

Anumite manifestari repetative, motivate de o admiratie imensa se numeste obsesie. :crazy:

Esti rautacioasa, nu ai inteles ca nu am abordat-o direct si deci nu am fost respins , dar tu ai o obsesie pentru a-i face pe altii obedati?
0

#28 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 12 April 2009 - 04:06 PM

ea stia ca tu erai ala de pe messenger si de pe haifaiv?

In alta ordine de idei, te inteleg. Ii iubesc pe Tom Cruise si pe David Gahan de vreo 17 ani. Nici eu nu mai sper ca vor putea fi vreodata ai mei. :cry:
0

#29 Utilizator offline   only_one 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 12 April 2009 - 04:07 PM

Vezi postareaAmarena, la Apr 12 2009, 05:06 PM, a spus:

ea stia ca tu erai ala de pe messenger si de pe haifaiv?

In alta ordine de idei, te inteleg. Ii iubesc pe Tom Cruise si pe David Gahan de vreo 17 ani. Nici eu nu mai sper ca vor putea fi vreodata ai mei. :cry:

Nu cred ca stia ca eram eu acela.
Esti nostima .
0

#30 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 12 April 2009 - 04:23 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Apr 12 2009, 04:57 PM, a spus:

Ceea ce spui tu, nu se aplica in cazul de fata.

Lasa omul sa iubeasca si sa spere .
0

Impartaseste acest subiect:

• 32 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Free Hugs Campaign
campania de imbratisari
dAImon  27 6.925
Topic inchis Utopie
Este adevarat?...
Cristi din prahova  20 3.986
Hot Topic (New) De ce? Emanu3l  27 6.922
Topic inchis Ar fi mai bine sa luam o pauza?! Aicha_Mirela  37 12.908
Topic inchis ai renunta la el pt familia ta?
poveste adevarata in sine!
Dany29  40 11.889