sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sunt insarcinata.... am nevoie de opiniile d-voatre Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 12 April 2009 - 11:08 PM

nightwish, la Apr 13 2009, 12:03 AM, a spus:

Auziti... domnitelor.. pe voi ce va face sa credeti ca fata asta nu va face totul pentru copil, daca il va pastra?

A te simti pregatita cu a-ti iubi copilul, nu au nici o legatura.

ce ma face sa zic asta? sincer mediul in care traiesc eu.cred ca asta e cel mai potrivit raspuns.Eu sa am situatia ei,sa fie in mediul meu nu as putea sa tin acel copil..si nu pentru ca nu l-as iubi ci din frica de a nu ii oferii aceasi soarta ca a mea.
0

#22 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 12 April 2009 - 11:11 PM

Femeie.. ai pus punctul pe I. Ea nu traieste in mediul tau, nu e inconjurata de oamenii pe care ii ai tu alaturi. Poate ca nici nu gandeste ca tine.

Nu mai aplicati propriile principii si altora pentru ca nu se aplica.
0

#23 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 12 April 2009 - 11:16 PM

Ninutza eu zic sa te gandesti mai mult la tine si la cum iti va fi viata ta sau a copilului,daca l-ai face acum cand te simti nepregatita din toate punctele de vedere....si nu la iubitul tau sau la faptul ca te va parasi.Se vede ca tii la el dar in acelasi timp tu esti stapana pe corpul tau si pe viata ta.Nu te lasa santajata emotional sau prada sentimentelor de vina daca hotarasti sa faci avort.Un copil se face cand decid amandoi parteneri nu numai unul.
Dar in acelasi timp nu are rost sa-i ascunzi asta.Arata-i ca esti matura si spune-i adevarul si ceea ce crezi tu de cuviinta ca e de facut.Daca el nu te va intelege si va insista ca vrea copilul inseamna ca e un egoist care se gandeste numai la ce vrea el sau ce il face pe el fericit.Corpul tau nu este incubatorul lui.
Daca insa este omul minunat care spui ca este,te va intelege si probabil va spune ca aveti viitorul inainte si timp destul pentru copii mai tarziu cand vei fi si tu pregatita.Mai ales ca esti tanara.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 12 April 2009 - 11:16 PM

0

#24 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 12 April 2009 - 11:16 PM

Pai vezi tu...aici fiecare raspundem in functie de cum suntem noi,si ea alege,pentru ca una eu asa cred ca nu iti poti imagina prea bine o alta situatie decat una familiara tie.Deci eu am zis ceva din prisma mea,dar si tu ai zis ceva din prisma ta.SI fiecare la fel,ea de aici va alege ce stie ca i se potriveste.Si acolo unde stie ca face parte.Da nu conteaza ca nu traieste in mediul meu,dar nu ai de unde stii cum a fost locul unde a trait ea,sau ce mediu are.poti presupune la fel ca mine.
(imi iau jucariile si plec acasa ca bebelusii au trecut de ora de somnica :cry: )
0

#25 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 12 April 2009 - 11:19 PM

girl dream, la Apr 13 2009, 12:16 AM, a spus:

Pai vezi tu...aici fiecare raspundem in functie de cum suntem noi,si ea alege,pentru ca una eu asa cred ca nu iti poti imagina prea bine o alta situatie decat una familiara tie.Deci eu am zis ceva din prisma mea,dar si tu ai zis ceva din prisma ta.SI fiecare la fel,ea de aici va alege ce stie ca i se potriveste.Si acolo unde stie ca face parte.Da nu conteaza ca nu traieste in mediul meu,dar nu ai de unde stii cum a fost locul unde a trait ea,sau ce mediu are.poti presupune la fel ca mine.
(imi iau jucariile si plec acasa ca bebelusii au trecut de ora de somnica :cry: )

Hai sa-ti raspund in mod direct: singura afirmatie care sa vina din felul in care vad eu viata este: "copilul vine cu un motiv". In rest nu ma intereseaza ce face cu copilul, dar felul in care pune problema banilor, este pueril.
0

#26 Utilizator offline   Danutzu_Ninutza 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-April 09

Scris 12 April 2009 - 11:44 PM

nightwish, la Apr 13 2009, 12:19 AM, a spus:

Hai sa-ti raspund in mod direct: singura afirmatie care sa vina din felul in care vad eu viata este: "copilul vine cu un motiv". In rest nu ma intereseaza ce face cu copilul, dar felul in care pune problema banilor, este pueril.

asa e ..copilul vine cu un motiv ... si in legatura cu ce s-a spus mai sus ...sa ma maturizez ... cred ca sunt destul de maturizata avand in vedere ca la 14 ani am ramas fara mama, am lucrat, am facut mancare pentru 2 barbati si mi-am vazut de familia mea... totusi aici este vorba despre un copil .. nu despre un barbat de 50 de ani.... Viitorul acelui copil v-a sta in mainile mele .. eu voi fii responsabila pentru tot ce se intampla cu el...chiar de aceea vreau sa ii ofer o viata buna ... nu vreau sa fiu miliardara dar nici sa imi vad copilul scobitoare sau mai stiu eu cum .. si repet ..am incredere in iubitul meu si stiu ca nu ma va lasa balta.... sunt confuza ... nici eu nu stiu ce vreau pana la urma ....
0

#27 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 13 April 2009 - 10:53 AM

Danutzu_Ninutza, la Apr 12 2009, 10:34 PM, a spus:

crede-ma ca nu ma intereseaza de judecata ...nu vreau sa se desparta de mine si sa devenim dusmani ... il iubesc si il ador pentru felul lui de a fi si de a ma face fericita...

Ce pretuieste mai mult pt tine: dragostea iubitului sau VIATA unui om/copil?
0

#28 Utilizator offline   Danutzu_Ninutza 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-April 09

Scris 13 April 2009 - 11:12 AM

Azinoapte la aproximativ 3:15 mi-am sunat prietenul plangand si i-am spus totul... reactia lui a fost..."stai linistita, nu mai plange, vom trece si peste asta" am inceput sa ii explic ca nu sunt pregatita ...iar el continua sa-mi spuna sa ma linistesc... la un moment dat s-a enervat si mi-a spus ca banuia ca am ramas insarcinata si ca a stat de vorba cu mama lui care ia zis ca daca "doamne feri" sunt insarcinata si decidem sa pastram copilul, ea se v-a muta in sat impreuna cu sotul ei si ne v-a da noua apartamentul ... a spus ca o sa ne ajute din punct de vedere financiar si moral. Iubitul meu mi-a spus ca are incredere in mine si stie ca impreuna putem avea grija de copil ... si binenteles este impotriva avortului ... mi-a zis ca este inuman sa omor o fiinta facut-a din dragoste ....si mi-a mai zis ca el nu o sa poata sa treaca peste asta daca fac avort .. si mi-a zis ca daca eu pot insemna ca nu am suflet si ca ma gandesc doar la viata mea ... a spus sa privesc si partea buna a lucrurilor ..am sa fiu mamica... si a inceput sa imi tina morala ... ...astazi ne v-om intalni acasa la el si v-om sta de vorba impreuna cu parintii lui ..iar apoi v-om face o vizita si familiei mele .. care nu stie de prietenul meu .. stiu ca am prieten dar nu l-au cunoscut ... maamaaa ce emotii am ...stiu ca v-or iesi scantei ..tipate si plansete ...dar cu un final fericit ..adica asta sper
0

#29 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 13 April 2009 - 11:46 AM

Scufita_modernizata, la Apr 13 2009, 11:53 AM, a spus:

Ce pretuieste mai mult pt tine: dragostea iubitului sau VIATA unui om/copil?

Aici nu se pune asa problema, sa aleaga intre EL si copil, nu intelegi? Dragostea iubitului ei depinde de viata copilului, daca ea ar lua viata copilului ar disparea si dragostea lui. :o:

Ninutza, bafta multa la intalnirea cu parintii lui, si mai ales la intalnirea cu ai tai. :good: Sa ne spui si noua ce ai facut. :nea:
0

#30 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 13 April 2009 - 11:48 AM

Enki, la Apr 13 2009, 11:46 AM, a spus:

Aici nu se pune asa problema, sa aleaga intre EL si copil, nu intelegi? Dragostea iubitului ei depinde de viata copilului, daca ea ar lua viata copilului ar disparea si dragostea lui. :nea:

Ba tocmai asta e...ca ea e foarte atasata de iubirea peretinului, ca o face asa fericita, ca sarcina asta a luat-o pe nepregatite, etc
Iubeste barbatul cica, dar ceea ce a iesit din asa zisa "mare iubire" nu-i mai place.
Cum vine asta?
Iubesti barbatul, iubesti si copilul pe care ti-l face.
Obligatoriu.
Pana si animalele isi iubesc puiii.
Dar...animalele au ajuns superioare omului.
realitatea o devodeste din ce in ce mai pregnant.
Femela nu-si avorteaza puii.
Masculul nu loveste femela.
La oameni e...foarte diferit.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi anexita issabella...  7 19.926
Topic inchis Imi pierd increderea in oameni. SkaterGirl  21 4.923
Topic inchis Diagnostic: Cavitate uterina inchisa ?! Unknowed  0 2.838
Topic inchis De ce sa NU luati amfetamine
Inca o experienta personala
Ruaraidh  4 1.079
Topic inchis Depresie Anxioasa
Exista grupuri de terapie pentru asa ceva?
LianaC  27 22.383