sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sunt insarcinata.... am nevoie de opiniile d-voatre Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Danutzu_Ninutza 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-April 09

Scris 11 April 2009 - 11:50 PM

buna, am 21 de ani si sunt insarcinata in 5 saptamani... problema mea este ca ca nu i-am spus nimic prietenului meu ...deoarece stiu ca nu ma v-a lasa sa fac o intrerupere de sarcina .... Suntem impreuna de doar 2 luni dar ne intelegem foarte bine...el sta destul de bine cu situatia financiara dar eu am ramas fara servici de aproximativ o luna si inca nu mi-am gasit nimic alceva de lucru .... oricum:) ...parintii mei nu stiu de relatia mea cu prietenul si ce e si mai rau este ca locuiesc numai cu tata si fratele (mama e plecata, sunt divortati)... si stiu ca tata ar face o criza de nervi daca ar afla ca sunt gravida.... nu stiu ce sa fac ... nu as vrea sa imi mint prietenul ...dar nici sa am un copil ..e prea devreme pentru mine ...plus ca nu stau foarte bine la capitolul "bani" ... nu as vrea sa fac avort iar apoi prietenul meu sa afle si sa ne despartim.... daca ar stii ca sunt gravida nu m-ar lasa sa intrerup sarcina ...am vb la cel mai serios mod cu el despre acest subiect(binenteles nu i-am spus ca sunt gravida) si mi-a spus ca daca as ramane gravida si as avorta ..m-ar da in judecata ca i-am omorat copilul... este adevarat? se poate ajunge acolo?
Va rog ajutati-ma ... :cry:
0

#2 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 12 April 2009 - 12:10 AM

imi cam dau cu parerea in necunostinta de cauza dar eu zic ca nu e adevarat . pana la urma tu porti sarcina nu barbatul . si nu trebuie sa afle de avort daca tu nu vrei sa ii spui ... barbatii sunt de un egoism incredibil , unii

Aceasta postare a fost editata de loneliness4ever: 12 April 2009 - 12:11 AM

0

#3 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 12 April 2009 - 12:06 AM

Vezi postareaDanutzu_Ninutza, la Apr 12 2009, 12:50 AM, a spus:

buna, am 21 de ani si sunt insarcinata in 5 saptamani... problema mea este ca ca nu i-am spus nimic prietenului meu ...deoarece stiu ca nu ma v-a lasa sa fac o intrerupere de sarcina .... Suntem impreuna de doar 2 luni dar ne intelegem foarte bine...el sta destul de bine cu situatia financiara dar eu am ramas fara servici de aproximativ o luna si inca nu mi-am gasit nimic alceva de lucru .... oricum:) ...parintii mei nu stiu de relatia mea cu prietenul si ce e si mai rau este ca locuiesc numai cu tata si fratele (mama e plecata, sunt divortati)... si stiu ca tata ar face o criza de nervi daca ar afla ca sunt gravida.... nu stiu ce sa fac ... nu as vrea sa imi mint prietenul ...dar nici sa am un copil ..e prea devreme pentru mine ...plus ca nu stau foarte bine la capitolul "bani" ... nu as vrea sa fac avort iar apoi prietenul meu sa afle si sa ne despartim.... daca ar stii ca sunt gravida nu m-ar lasa sa intrerup sarcina ...am vb la cel mai serios mod cu el despre acest subiect(binenteles nu i-am spus ca sunt gravida) si mi-a spus ca daca as ramane gravida si as avorta ..m-ar da in judecata ca i-am omorat copilul... este adevarat? se poate ajunge acolo?
Va rog ajutati-ma ... :cry:

cati ani are prietenul tau?
nu te poate da in judecata pentru asa ceva.
este alegerea ta.
dar poti rezolva treaba ceva mai elegant.
mergi la o doamna doctor ginecolog si ii explici situatia.
ii spui ca nu-ti doresti copilul pentru ca nu te simti pregatita sufleteste si financiar pentru asa ceva.
ii spui ca ai ramas insarcinata dintr-o neatentie.
ii spui cum stau lucrurile si cu prietenul tau.
o rogi sa te ajute.--o sa te ajute cu siguranta.
exista varianta prin care doctora sa minta elegant referitor la sarcina.
poate spune ca este o sarcina toxica sau extra uterina sau ceva de genul asta si trebuie facut chiuretaj.
prietenul tau nu mai poate spune nimic.

bafta si atentie mare la cauciuc.
0

#4 Utilizator offline   stupid_me 

• Bauhambau roz cu picatele albe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 12 April 2009 - 01:11 AM

mai bine vorbeste cu el, totusi .. e vorba de un avort nu de fiste ce ..
oricum, daca chiar vrei sa o faci, macar fii constienta ca mereu te va urmari asta. si ca ii vei spune sau nu la prietenul tau, muult nu o veti mai duce impreuna.
are dreptul sa stie!
0

#5 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 12 April 2009 - 03:19 AM

am discutat cu cineva despre cazul tau ... el zicea ca nu l vrei de frica nu ca nu ti ai iubi viitorul copil . daca iti vei iubi copilul nu avorta
0

#6 Utilizator offline   Danutzu_Ninutza 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-April 09

Scris 12 April 2009 - 02:02 PM

Vezi postarealoneliness4ever, la Apr 12 2009, 04:19 AM, a spus:

am discutat cu cineva despre cazul tau ... el zicea ca nu l vrei de frica nu ca nu ti ai iubi viitorul copil . daca iti vei iubi copilul nu avorta

normal ca mi-as iubi viitorul copil ... dar nu sunt pregatita financiar pentru a avea un copil ..care e o responsabilitate mare ..iubesc copii si tot despre ei ..dar simt ca nu sunt pregatita pentru acest pas.... si iubitul meu iubeste copii foarte mult .,.de aceea nu m-ar lasa sa fac avort...stiu ca daca ii voi spune nu voi mai avea nici o sansa sa avortez..probabil ma va tzine inchisa in casa si v-a avea grija de mine pana in 3..4 luni cand v-a fi sigur ca nu mai am ce sa fac :cry: ...ufff ..chiar nu stiu cum sa procedez..... plus familia mea v-a fi total dezamagita ...sunt impotriva copiilor la varsta asta.... nush ce sa fac ....mi-am facut programare la o d-na ginecolog si voi discuta problema mea si cu dansa ...
va multumesc din suflet pentru sfaturi ...
0

#7 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 12 April 2009 - 02:03 PM

E musai sa vorbesti cu tatal copilului despre asta si apoi veti vedea ce veti decide impreuna.
0

#8 Utilizator offline   zcrysstyna 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 26-October 08

Scris 12 April 2009 - 03:15 PM

daca te iubeste cu adevarat te va sprijini ..va tine cont de deciziile tale ..incearca sa discuti cu el
0

#9 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 12 April 2009 - 06:58 PM

Sa inteleg ca ai ramas gravida din "prima" cu el, ca sa zic asa? :cry: Daca ce spui tu de prietenul tau e adevarat, atunci jos palaria pentru el, este un om matur si din cate inteleg ar fi pregatit sa isi asume responsabilitatile. Asta presupunand ca nu e doar gura de el cand vorbeste de copii, si cand vine momentul faptelor nu da bir cu fugitii. Am impresia insa ca tu nu esti cea care are de gand sa stea prea mult pe langa el... EU zic sa vorbesti si cu prietenul. S-ar putea ca pus in fata faptului implinit, adica o sarcina, sa nu mai fie asa curajos. :crazy: e o decizie de care trebuie sa stie si el, chiar daca tu esti singura care poate decide...
0

#10 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 12 April 2009 - 08:04 PM

Tie iti e cam frica sa nu te dea in judecata, nicidecum de un avort si de implicatiile lui.
Halal.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Virusul West Nile in Romania stiri  0 5.709
Replici noi firisoare de sange apophis26  1 4.090
Topic inchis Etnobotanicele _Undying_  6 1.515
Replici noi sufocare
se poate sufoca o persoana din cauza stresului???
emmy_io  9 9.127
Topic inchis romanca gravida la 67 ani cu gemeni ??? egoism ori ..... fire  18 10.708