sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vise lucide Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-February 06

Scris 16 May 2009 - 05:20 PM

Vezi postareaotilia_, la May 16 2009, 06:08 PM, a spus:

Draga mea,nu pot sa-ti spun decat LUMINA,PACE SI IUBIRE! Asta este singura mea arma.

Depinde ce fel de lumina, pace si iubire. Am invatat sa fiu mereu in garda si sa nu primesc cadouri chiar daca acestea nu vin de la greci. :)

Vezi postareaironic, la May 16 2009, 06:15 PM, a spus:

Din moment ce esti convinsa ca cei initiati in reiki, pe care i-ai suparat pe acel forum, te bombardeaza cu impresii distructive, de ce nu-ti faci protectie?

Desi...in toata povestea asta, ceva nu-mi miroase a bine...

Nu sunt convinsa. Daca as fi avut o astfel de convingere, nu avea sens sa supun aceasta intamplare dezbaterilor publice. Si nu-mi fac nici-o protectie pentru ca nu stiu cat de "protective" sunt protectiile. Il las pe Dumnezeu sa hotarasca daca imi merit sau nu papara. Dar sunt foarte curioasa din fire. Vreau sa stiu ce s-a intamplat, care este adevarul? Nici mie nu-mi miroase a bine...

Aceasta postare a fost editata de mihaela1: 16 May 2009 - 05:32 PM

0

#22 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 16 May 2009 - 09:44 PM

Vezi postareamihaela1, la May 16 2009, 06:20 PM, a spus:

Vreau sa stiu ce s-a intamplat, care este adevarul?

Asta n-o afli de la alţii.
0

#23 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 17 May 2009 - 02:00 PM

De ce nu?
Practic eu vreau sa descopar daca acea greutate am simtit-o in vis, sau nu apucasem inca sa adorm ?
Sa analizam putin ce s-a intamplat. In timpul zilei mi-am exprimat dezacordul fata de un curent spiritual. Cu siguranta am suparat practicantii acelui curent dar tot atat de bine as fi putut supara cine stie ce entitate din astral. Cateva ore mai tarziu intru in starea de meditatie fara ganduri. Ce am facut de fapt? Am anihilat constientul lasand subconstientul fara aparare, principala atributie a constientului fiind de a proteja subconstientul de falsele impresii, de sugestiile si de atacurile exterioare.
Cineva cu capacitati paranormale mi-a spus ca nu e prea placut sa te trezesti cu demonii in pat dar n-am fost inspirata atunci sa intreb daca ii vede (simte) in stare de veghe, meditatie sau somn? Si mai stiu ca fetele bisericesti care au har, duc mereu razboaie cu demonii dar nu stiu daca aceste razboaie sunt duse lucid sau in vis.
Acum stau si ma intreb: ce riscuri impune meditatia si daca beneficiile aduse de meditatie merita acele riscuri?
0

#24 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 May 2009 - 02:21 PM

Bine, bine. Caută aici răspunsurile şi le vei găsi cu siguranţă. Roagă-te, găseşte-ţi oamenii-înger trimişi special pt tine, ai încredere-n mesajele care-ţi sunt destinate, întreabă acolo unde trebuie. Odinioară făceam şi eu ca tine, dar eram bleagă.
Şi-n plus, eşti prea prinsă-n "cuvintele altora", ascetismul gândurilor e cel mai bun. Tu cu Dumnezeu şi "natura creatoare". N-ai nevoie de pitpalacu' altora pt a primi ceea ce ai nevoie.
" Principala atributie a constientului fiind de a proteja subconstientul de falsele impresii, de sugestiile si de atacurile exterioare" --- "puterea extraodinară a subconştientului" --- murphy le spune el cum le spune, dar uită un element primordial. Nu-l zic, îl intuim toţi, dar îl exprimăm prin necredinţă.

Aceasta postare a fost editata de tratra: 17 May 2009 - 02:22 PM

0

#25 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 17 May 2009 - 05:29 PM

Eu nu ma rog. Rugaciunea este o arma cu doua taisuri. Trebuie sa stii si sa poti sa o faci corect. Octavian Paler spunea: "Nu pune in aceeasi oala si rugaciunea si pe Dumnezeu. Rugaciunea este uneori o forma de a spera a celui ce nu indrazneste sa spere singur." Ii impartasesc opinia.

"Oameni inger spui"? Exista asa ceva? Nu cred ca a ajuns cineva la un asemenea grad de evolutie spirituala. Dar daca ai astfel de cunostinte, da-le te rog si adresa mea. Drept sa spun, eu accept si niste demonei care au suficienta cunoastere sa ma lumineze si pe mine. :cheer:

"Ascetismul gandurilor" - uite aici m-ai prins; chiar nu stiu cum se traduce. Mie imi suna a indemn catre renuntarea la cunoastere, ceea ce mi se pare foarte grav. Cand iti lipseste cunoasterea, il poti confunda usor pe Dumnezeu cu Lucifer.

"Joseph Murphy" exprima intr-un limbaj simplu, accesibil tuturor, ceea ce psihologia transpersonala a studiat si exprimat intr-un limbaj mult mai complex si sofisticat. Daca vrei sa trecem discutia intr-un registru superior, nu am nimic impotriva, dar nu-i vad rolul si rostul la acest subiect.

Voi cita iar pe cineva a carui opinie o impartasesc; Herbert Agar: "Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda."
Nu stiu de ce am impresia ca faci parte din categoria celor care fug de adevar. Altfel nu-mi explic efortul tau de a bloca o discutie referitoare la experienta visurilor lucide, atata timp cat nu ai avut sau poate nu vrei sa povestesti astfel de trairi. :)
0

#26 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 May 2009 - 05:42 PM

Vezi postareamihaela1, la May 17 2009, 06:29 PM, a spus:

Nu stiu de ce am impresia ca faci parte din categoria celor care fug de adevar. Altfel nu-mi explic efortul tau de a bloca o discutie referitoare la experienta visurilor lucide, atata timp cat nu ai avut sau poate nu vrei sa povestesti astfel de trairi. :)

:cheer: Nu am avut zici? :doh:

Baftă-n tăti celi! Iar dacă, Doamne feri, ţi se mai întâmplă vreo "catastrofă" a simţurilor, diurnă sau nocturnă, rogu-te n-o pune pe seama mea. Nu-i nici glumă, nici vreo ironie tembelă, da' cum sunteţi toţi prinşi de "paranormalul" ăsta, cine ştie ce caraghioslâcuri mai crezi?!?

Aceasta postare a fost editata de tratra: 17 May 2009 - 05:43 PM

0

#27 Utilizator offline   Stefan. 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-May 09

Scris 22 May 2009 - 10:19 AM

am si eu o intrebare...am o amica care viseaza aproape in fiecare noapte (zice ea) o ruda(un var care a murit la varsta de 8 luni)...ce e mai ciudat este ca ea il vede doar de la picioare pana la piept...si acum pers aceea are in jur de 37 de ani(in vis i`a spus amicei mele ca are 37 de ani)....mai ciudat este ca este imbracatcu o pelerina neagra si are un bat sau un baston in mana...iar cand viseaza amica mea...vorbeste in somn cu acea pers!persoana din vis o tot ameninta ca ii face vraji si ea tot il provoaca...iar cand il provoaca...acesta incepe sa faca ceva iar amica mea se ridica din pat in pozitie de drepti sau incepe sa ridici cate o mana...si nu isi da seama ce face:((....vreun sfat ceva?ce poate fii....?:)(

Aceasta postare a fost editata de otilia_: 23 May 2009 - 02:18 PM
Motiv editare: post dublu

0

#28 Utilizator offline   agame 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 07-April 09

Scris 23 May 2009 - 01:43 PM

am cerut experiente ale oamenilor , nu despre practici oculte :)
0

#29 Utilizator offline   Stefan. 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-May 09

Scris 23 May 2009 - 01:47 PM

Vezi postareaagame, la May 23 2009, 02:43 PM, a spus:

am cerut experiente ale oamenilor , nu despre practici oculte :)

pai ea nu vrea sa vorbeasca....o face fara sa vrea..in somn!!!
0

#30 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 23 May 2009 - 03:55 PM

Vezi postareaStefan., la May 22 2009, 11:19 AM, a spus:

am si eu o intrebare...am o amica care viseaza aproape in fiecare noapte (zice ea) o ruda(un var care a murit la varsta de 8 luni)...ce e mai ciudat este ca ea il vede doar de la picioare pana la piept...si acum pers aceea are in jur de 37 de ani(in vis i`a spus amicei mele ca are 37 de ani)....mai ciudat este ca este imbracatcu o pelerina neagra si are un bat sau un baston in mana...iar cand viseaza amica mea...vorbeste in somn cu acea pers!persoana din vis o tot ameninta ca ii face vraji si ea tot il provoaca...iar cand il provoaca...acesta incepe sa faca ceva iar amica mea se ridica din pat in pozitie de drepti sau incepe sa ridici cate o mana...si nu isi da seama ce face:((....vreun sfat ceva?ce poate fii....?:)(

Spiritul rudei amicei tale, incearca sa ceara ajutorul. Probabil, moartea fulgeratoare sau accidentala, a derutat acest spirit. Posibil ca acest spirit, in viata anterioara sa fi practicat magia neagra, platindu-si karma cu o moarte violenta si inainte de vreme. Spiritul amicei tale poate ajuta acel spirit, daca reuseste sa fie lucida in timpul visului si sa-i transmita sa caute lumina si iubirea de Dumnezeu.

Ori poate fi doar un vis comun...:cheer:

Aceasta postare a fost editata de ironic: 23 May 2009 - 03:56 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »