vise lucide
Scris 11 April 2009 - 10:00 PM
Scris 11 April 2009 - 10:14 PM
agame, la Apr 11 2009, 11:00 PM, a spus:
si inca cum..., dar stii tu... cand ai logica, gandesti, modifici, si altele sa stii ca de fapt acel vis este de fapt o dedublare semi-constienta...
o sa revin mai incolo cu detalii
Scris 13 April 2009 - 07:50 AM
agame, la Apr 12 2009, 08:24 PM, a spus:
ai putea spune si asa... nu prea deosebita... toata lumea viseaza, dar unori se mai unesc si cu iesirile din trup aceste vise... toata lumea pateste asta macar de cateva ori... ca-si dau seama sau nu... e problema lor... deci nu ai ceva special pe care altii nu-l au
Scris 13 April 2009 - 02:58 PM
agame, la Apr 13 2009, 09:57 AM, a spus:
ma bucur ca ai inteles...
toti suntem speciali sau nici unul nu este special legat de spiritualitate... Toti avem ceva in minus si alceva in plus...
toti avem sanse la ceva bun sau rau...
doar talentele sunt discutabile deoarece acestea se formeaza prin experimentarea continua in decursul mai mltor intrupari... cum ar fi cei care au o inclinatie spre muzica... acesta nu este un lucru spiritual... ci se obtine prin munca... aceasta se numara la experiente...
calitatile supraomenesti(spirituale) le avem cu totii... in stare latenta sau dezvoltate(in diferite grade) in functie de nivelul nostru de manifestare a sursei...
calitatea de a avea vise profetice, sau altfel de vise ciudate... o are toata lumea... in diferite grade... sunt persoane(foarte putine) care cand dorm sunt intr-o alta lume... in cea astrala... si acolo au o alta viata diferita fata de cea de aici... constient
Aceasta postare a fost editata de Ingp: 13 April 2009 - 02:55 PM
Scris 13 April 2009 - 08:37 PM
Scris 13 April 2009 - 08:37 PM
şi de multe ori mi s-a īntāmplat īn timp ce visam să intervin logic - adică să-mi zic că nu-mi place desfăşurarea visului şi s-o schimb sau să mă opresc din visat sau să-mi dau seama că "vaiii, cum de-o visez acuma pe colega mea din clasa a treia?". Deseori gāndesc logic īn timp ce visez, dar asta probabil şi pentru că nu dorm adānc, cu o jumătate de ochi sunt mereu trează.
Scris 13 April 2009 - 08:48 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Povestea unei foste magiciene | Dimineata | 60 | 7.179 |
|
Avertismente
in vis |
Finnian | 35 | 1.938 |
|
Cand incercam sa deschid al treilea ochi....
ceva s-a inamplat |
Gpro | 21 | 1.921 |
|
Paranormal...ori "informat"? | Bagherra | 35 | 5.223 |
|
Deprivarea senzoriala in meditatie | zdjqwee | 3 | 546 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS