sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Istoria interzisa a omenirii Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 10 April 2009 - 10:47 PM

Istoria interzisa a omenirii “Esti materie, esti un amestec intamplator de substante chimice. Esti un animal superior, o maimuta evoluata, esti…un accident al legilor fizicii.” Te simti vizat? Ar trebui, pentru ca, desi nimeni nu ti-a spus-o fatis, nu doar stiinta, toate asa-zisele medii de promovare a cunoasterii te bombardeaza zilnic cu aceasta idee. Este ceea ce ne spun cercetatorii sau, mai degraba, ceea ce sunt lasati sa ne spuna. Nu este oare paradoxal ca, desi magulitorul curent New Age plaseaza individul in centrul Universului, incoronandu-l stapan absolut al naturii si al propriei existente, de la promotorii aceluiasi crez aflam ca nu suntem decat niste primate oportuniste si un pic norocoase, diferite de “suratele” animale doar printr-un continut cranian mai consistent?"

http://www.descopera.ro/teoria-conspiratie...zisa-a-omenirii

sa fi inebunit lumea? sau este o deschidere spre spiritual? zilnic apar noi curente religioase , noi concepte , stiinte stravechi sunt actualizate si redenumite . zilnic " paranormalul " devine mai normal in viata noastra , ne redescoperim . unii cauta scoli gen inforenergetica ,reiki ,qiqong... altii le contesta . ce ma deranjeaza cel mai mult este ca majoritatea se limiteaza doar la a acumula dar nu fac nimic . mohamad spunea ceva de genul daca nu pui in practica ceea ce ai invatat esti ca un magar care cara desagi pline de carti . faptul ca nu ne place sa fim sclavii sistemului nu ne face cu nimic mai buni si nu ne ajuta in evolutie daca nu luam masuri. eu personal am hotarit (atat cat imi sta in puteri si ma lasa partea materiala) sa urmez toate scolile ezoterice . sa iau tot ce este bun in aceste scoli si sa expun ceea ce mie imi pare gresit .

Aceasta postare a fost editata de vali_: 10 April 2009 - 10:49 PM

0

#2 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 23 May 2009 - 12:36 PM

Poate este mai mult uitata, ascunsa si gresit interpretata decat interzisa. De fapt nu ne obliga nimeni sa acceptam minciuna, o facem de buna voie in urma educatiei primite. Daca oamenii si-ar pune mai multe intrebari si ar cauta raspunsuri acceptand concluziile adevarate, oricare ar fi acestea, nimic pe pamant nu ar mai putea fi ascuns oamenilor.
1

#3 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 23 May 2009 - 12:52 PM

Vezi postareaPippo, la May 23 2009, 01:36 PM, a spus:

Poate este mai mult uitata, ascunsa si gresit interpretata decat interzisa. De fapt nu ne obliga nimeni sa acceptam minciuna, o facem de buna voie in urma educatiei primite. Daca oamenii si-ar pune mai multe intrebari si ar cauta raspunsuri acceptand concluziile adevarate, oricare ar fi acestea, nimic pe pamant nu ar mai putea fi ascuns oamenilor.

o facem din varia considerente . daca ii explici unui popa anumite chestii te considera eretic desi ei stiu ca e adevarat sau iti zice ca lumea nu e pregatita ( in aceasta oala intra tot clerul indiferent de religie) putini sunt cei care sunt deschisi. mai apare si aberatia new age si cei care nu fac diferenta intre unele tehnici si new age. mai exista unii care nu au incredere in ceea ce simt si atunci se dau dupa cum bate vantul .
atat momentan .
0

#4 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 23 May 2009 - 01:35 PM

Nimic nu va mai fi ascuns oamenior si niciodata sa nu uitam "neprevazutul".

Vali, dupa parerea mea , te zapacesti daca esti hotarat sa urmezi, redau cum ai scris tu:"eu personal am hotarit (atat cat imi sta in puteri si ma lasa partea materiala) sa urmez toate scolile ezoterice". Poate nu-ti mai sunt necesare...
0

#5 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 23 May 2009 - 01:41 PM

Vezi postareavali_, la May 23 2009, 12:52 PM, a spus:

o facem din varia considerente . daca ii explici unui popa anumite chestii te considera eretic desi ei stiu ca e adevarat sau iti zice ca lumea nu e pregatita ( in aceasta oala intra tot clerul indiferent de religie) putini sunt cei care sunt deschisi. mai apare si aberatia new age si cei care nu fac diferenta intre unele tehnici si new age. mai exista unii care nu au incredere in ceea ce simt si atunci se dau dupa cum bate vantul .
atat momentan .

Vali, descopar sistematic lucruri relativ banale, care nu ca ar fi interzise, ci sunt nescrise si neacceptate oficial. Bine, la unele lucruri importante apar si Man in Black sa te intimideze, ba chiar primesti si un glont in cap... dar daca lumea de rand ar deschide ochii, ei nu le-ar mai putea acoperi, deoarece sunt prea banale, nu trebuie sa fii un geniu ca sa le intelegi si sa le pui in practica. Vezi, problema suntem noi, ca ne lasam mintiti si nu luptam sa scoatem adevarul la lumina. Daca toti si-ar da silinta sa expuna adevarul si sa refuze minciuna, singura lor solutie ar fi sa ne extermine pe toti. Dar oamenii sunt lasi, inchisi, invatati sa inghita moca fara sa gandeasca singuri. Oamenii nu depun efort sa iasa din starea asta, si de aceea nemernicii care ne tin la jug reusesc sa faca asta, sa ne ascunda atat istoria cat si adevarata realitate care este intr-un mod natural pe intelesul oricui.

La scoala ce facem? Depunem efort sa invatam, doar asa intra in noi doctrina sistemului prin educatia standard. Tot asa ca sa ne eliberam, trebuie sa depunem efort pe cont propriu. Cati depun efort? Visul omului de rand e sa-si faca studiile si sa gasesca un job sa-si intemeieze o familie si sa traiasca linistit... Adica efort pentru indoctrinare si o viata apoi in hibernare. Deci depune efort sa se integreze in sistem, adica exact invers de ce ar trebui sa faca. Asta este sinuciderea liberului arbitru.

Ar fi ideala educatia intr-o societate mareata care preaslaveste adevarul. Dar din pacate societatea care ne educa copiii este canceroasa in putrefactie si preaslaveste minciuna.
0

#6 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 23 May 2009 - 03:18 PM

Vezi postareaLuciaD, la May 23 2009, 02:35 PM, a spus:

Nimic nu va mai fi ascuns oamenior si niciodata sa nu uitam "neprevazutul".

Vali, dupa parerea mea , te zapacesti daca esti hotarat sa urmezi, redau cum ai scris tu:"eu personal am hotarit (atat cat imi sta in puteri si ma lasa partea materiala) sa urmez toate scolile ezoterice". Poate nu-ti mai sunt necesare...

mie nu imi este frica sa le urmez , spre deosebire de altii carora le e frica de manipulare . am parasit sahaja yoga cand am inteles mecanismul si asa voi face cu orice alta scoala .
acest sistem te deschide dar evoluezi numai cat faci meditatie la sala cand o faci acasa creezi un string prin care dai energie in loc sa primesti .
0

#7 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 23 May 2009 - 03:44 PM

Oriunde-ai fi viata este daruire totala. Te-ai gandit ca tu ai un anumit fel de asteptari? Sunt aspecte care nu ti se reveleaza decat atunci cand iti sunt necesare si uneori, nu sunt sub un control constient. Explicatia ar fi, ca le-ai selecta si selectate constient, poti sa le dirijezi intr-un anumit mod, care nu-ti este necesar.

............
Cu drag, Lucia
0

#8 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 23 May 2009 - 04:15 PM

E greu sa-ti trezesti constiinta in momentul in care esti setat, din frageda pruncie, sa gandesti si sa te comporti conform programului acelei matrice prezente, in care iti duci existenta umila. Cu atat mai mult sa cunosti istoria adevarata a acestei specii. Sunt trist cand vad nenumarati zombi, plimbandu-se nestingheriti in jurul meu, complacandu-se programului turmei, fara mustrari de constiinta. Dar in acelasi timp sunt bucuros ca se intrevede o raza de lumina undeva in departare.... :)

Aceasta postare a fost editata de ironic: 23 May 2009 - 04:18 PM

0

#9 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 23 May 2009 - 04:23 PM

Vezi postareaLuciaD, la May 23 2009, 04:44 PM, a spus:

Oriunde-ai fi viata este daruire totala. Te-ai gandit ca tu ai un anumit fel de asteptari? Sunt aspecte care nu ti se reveleaza decat atunci cand iti sunt necesare si uneori, nu sunt sub un control constient. Explicatia ar fi, ca le-ai selecta si selectate constient, poti sa le dirijezi intr-un anumit mod, care nu-ti este necesar.

............
Cu drag, Lucia

daca nu risti viata trece pe langa tine precum trece gasca prin apa . so degeaa te faci toa de carte daca nu experimentezi.
0

#10 Utilizator offline   Dally 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-May 07

Scris 23 May 2009 - 04:29 PM

de cand citesc pe aici imi tot zboara prin minte o intrebare... dupa ce vom afla ce cautam, oare cat timp vom mai ramane aici? in forma in care suntem acum...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Relatia spirit-materie. NASTYPRIMUL  42 5.166
Hot Topic (New) Pamantul, o holograma uriasa?
pareri si idei noi?
Daemonicus  79 7.650
Hot Topic (New) Manipularea proprie
Viata de zi cu zi si platile karmice
nightwish  76 10.253
Hot Topic (New) Felul meu de a fi este dat de destin?! VictorN  86 7.427
Hot Topic (New) Teologia scientologiei ironic  35 5.485