Unde "ne ducem" cand suntem anesteziati?
Scris 25 April 2009 - 11:52 PM
Tare mie frica ca,cand murim sau cand suntem inconstienti nu ne ducem nicaieri,pur si simplu in acele momente nu existam si nu mai stim de noi
cred insa ca,cand esti aneseteziat crierul mai functioneaza si deci mai poti visa(exista)!!dar tare mie frica ca dupa ce murim pur si simplu nu mai existam in nicio dimensiune,este ca si in acele nopti cand dormi fara sa visezi,adica fara sa sti de tine.Insa pana la urma trebuie sa credem in Dumnezeu si atat
Scris 25 April 2009 - 11:55 PM
nayomi, la Apr 10 2009, 03:23 PM, a spus:
Unde ne ducem cand suntem anesteziati?
Ce se intampla cu noi cand suferim o interventie chirurgicala si este necesara anestezia generala?
Ce se intampla cu noi atunci cand datorita unei lovituri sau suferirii unui soc ne pierdem constiinta?
Se vorbeste frecvent de tunelul de lumina. Ce se intampla de fapt, care sunt mecanismele care isi dau concursul pentru ca noi sa ramanem (teoretic) intacti?
Ce se intampla cu noi cand suferim o interventie chirurgicala si este necesara anestezia generala?
Ce se intampla cu noi atunci cand datorita unei lovituri sau suferirii unui soc ne pierdem constiinta?
Se vorbeste frecvent de tunelul de lumina. Ce se intampla de fapt, care sunt mecanismele care isi dau concursul pentru ca noi sa ramanem (teoretic) intacti?
in sala de asteptare de la birou' lu' sf. petru!
Scris 26 April 2009 - 10:32 AM
Anca.S, la Apr 24 2009, 01:55 PM, a spus:
Eu am 2 anestezii totale la activ (doua cezariene). Am dormit bustean si chiar am visat. Anestezia e numai un somn foarte adanc, indus de substante chimice. In timpul anesteziei nu ne ducem nicaieri, ca sunem legati de masa de operatie 
fizic da...esti legat de masa de operatie...dar spiritul/sufletul nu poate fi legat de masa de operatie.....
Scris 30 June 2009 - 09:05 AM
Super Vegeta, la Apr 26 2009, 12:52 AM, a spus:
Tare mie frica ca,cand murim sau cand suntem inconstienti nu ne ducem nicaieri,pur si simplu in acele momente nu existam si nu mai stim de noi
cred insa ca,cand esti aneseteziat crierul mai functioneaza si deci mai poti visa(exista)!!dar tare mie frica ca dupa ce murim pur si simplu nu mai existam in nicio dimensiune,este ca si in acele nopti cand dormi fara sa visezi,adica fara sa sti de tine.Insa pana la urma trebuie sa credem in Dumnezeu si atat
Scris 30 June 2009 - 09:07 AM
mai clar, va rog. unde ne ducem ca am si eu de mers si nu stiu unde tre sa ajung.
Aceasta postare a fost editata de Somesh: 30 June 2009 - 09:10 AM
Scris 30 June 2009 - 09:44 AM
pt mine asta suna foarte "serios" - lista lui Somesh pt azi, 30 iunie a.c.:
1. sa cumpar 3 l lapte
2. sa spal masina
3. sa platesc gazul
si ... a, da ... 4. sa fac o anestezie generala
daca e pe bune, atunci in prealabil trebuie sa-ti faca analize, sa vada daca nu esti alergica la ceva din anestezic, iar trezirea dintr-o anestezie generala dureaza cateva zile
1. sa cumpar 3 l lapte
2. sa spal masina
3. sa platesc gazul
si ... a, da ... 4. sa fac o anestezie generala
daca e pe bune, atunci in prealabil trebuie sa-ti faca analize, sa vada daca nu esti alergica la ceva din anestezic, iar trezirea dintr-o anestezie generala dureaza cateva zile
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cifre care se repeta - ce inseamna? | Nemo! | 22 | 4.264 |
|
Femeie vazuta utilizand telefonul mobil in 1928 (?) | bydy | 58 | 5.914 |
|
Cine sunt Ceilalti?
...sau cine este impotriva Sistemului? |
bethatron | 49 | 7.314 |
|
Instalarea lui Antihrist...apropiata dupa criza?
instalarea lui antihrist prin noua tehnologie..posibila inselare a ome |
rebelfire | 14 | 3.554 |
|
|
**Lux** | 297 | 19.818 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS