sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ajutor pt basarabeni cum il putem acorda Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Alecu87 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-January 09

Scris 10 April 2009 - 01:15 PM

Ce putem sa facem noi, din Romania, pt a-i ajuta pe basarabeni?

App, se intalnesc in fiecare seara, in jur de ora 8 la Universitate, Bucuresti. Haideti si voi sa le aratam ca ne pasa si ca ii sustinem!
0

#2 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 10 April 2009 - 01:23 PM

Eu zic sa ne gandim inainte la noi si la ce ne paste de Paste :evil: !
0

#3 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 10 April 2009 - 01:26 PM

Mai grav e ca ei se considera o natiune aparte si nu prea au vrut sa faca parte din Romania.
Vad ca nimeni nu mai spune nimic despre Unire.

Drept pentru care, mi-am pierdut respectul pentru 'fratii nostri'.
Mai putin (evident) pentru cativa patrioti de acolo (si de aici).
0

#4 Utilizator offline   Alecu87 

• Boboc
  • Pip

Scris 10 April 2009 - 01:28 PM

Vezi postareaScufita_modernizata, la Apr 10 2009, 02:23 PM, a spus:

Eu zic sa ne gandim inainte la noi si la ce ne paste de Paste :evil: !

eu zic sa ne punem in locul saracelor mame care au copiii arestati si batuti. Eu zic sa ne gandim la saracii tineri care traiesc in conditiile alea de tot c... Sunt frati cu noi. Au zis-o chiar ei ca se considera romani, nu moldoveni, ca vb romana, nu moldoveneasca.

eu zic sa nu mai fim egoisti.

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Apr 10 2009, 02:26 PM, a spus:

Mai grav e ca ei se considera o natiune aparte si nu prea au vrut sa faca parte din Romania.
Vad ca nimeni nu mai spune nimic despre Unire.

Drept pentru care, mi-am pierdut respectul pentru 'fratii nostri'.
Mai putin (evident) pentru cativa patrioti de acolo (si de aici).

Gresesti. chiar aseara la universitate au strigat asta. au cantat desteapta-te romane!
0

#5 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 10 April 2009 - 01:23 PM

Sincer mare lucru noi nu putem face...din doua mici motive......
1 ...nu sunt luati in seama cetatenii moldoveni de catre conducerea statului apai noi care suntem urati de catre presedinte Moldovei si mai si suntem cica vinovati.. ....

2..... Atat timp cat nici statul Romaniei nu se implica,se lasa calcat in picioare,se fac acuze peste acuze.... sunt sechestrati jurnalisti romani si nu se ia nici o masura...ha ce putem face noi,suntem niste nimicuri...se pare. no ofense

Eu una contest felul in care este condusa Moldova,si ce se face acolo,manipulare si tot ce vrei, sunt anticomunism,si sincer as vrea sa pot face ceva,dar vezi tu glasul meu nu se poate auzi...de fgapt al nimanui daca cineva care nu detine o putere mai mare nu ridica nici un deget.
0

#6 Utilizator offline   Alecu87 

• Boboc
  • Pip

Scris 10 April 2009 - 01:25 PM

Vezi postareagirl dream, la Apr 10 2009, 02:23 PM, a spus:

Sincer mare lucru noi nu putem face...din doua mici motive......
1 ...nu sunt luati in seama cetatenii moldoveni de catre conducerea statului apai noi care suntem urati de catre presedinte Moldovei si mai si suntem cica vinovati.. ....

2..... Atat timp cat nici statul Romaniei nu se implica,se lasa calcat in picioare,se fac acuze peste acuze.... sunt sechestrati jurnalisti romani si nu se ia nici o masura...ha ce putem face noi,suntem niste nimicuri...se pare. no ofense

Eu una contest felul in care este condusa Moldova,si ce se face acolo,manipulare si tot ce vrei, sunt anticomunism,si sincer as vrea sa pot face ceva,dar vezi tu glasul meu nu se poate auzi...de fgapt al nimanui daca cineva care nu detine o putere mai mare nu ridica nici un deget.

bun. 1 la mana, noi, populatia, suntem statul. 2 la mana, ce putem face ca guvernul, presedintele si toate celelalte organisme sa ne asculte pe noi, STATUL?
0

#7 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 10 April 2009 - 01:28 PM

Vezi postareaAlecu87, la Apr 10 2009, 02:28 PM, a spus:

eu zic sa ne punem in locul saracelor mame care au copiii arestati si batuti. Eu zic sa ne gandim la saracii tineri care traiesc in conditiile alea de tot c... Sunt frati cu noi. Au zis-o chiar ei ca se considera romani, nu moldoveni, ca vb romana, nu moldoveneasca.

Egoism??????? hmmm dar cine a vb de asa ceva.

Si stii ceva acele mame merita asta,pentru ca si-au lasat copii sa iasa in strada,sa lupte niste copii pentru parintii lor.cati trecuti de 30 de ani ai vazut tu la protestele din Chisinau? Majoritatea erau elevi studenti si tineri.... ei lupta pentru ceva anume isi doresc,dar degeaba daca parintii lor nu ridica un deget,le este frica si prefera ca copii lor sa sufere.

Vezi postareaAlecu87, la Apr 10 2009, 02:25 PM, a spus:

bun. 1 la mana, noi, populatia, suntem statul. 2 la mana, ce putem face ca guvernul, presedintele si toate celelalte organisme sa ne asculte pe noi, STATUL?

ASA si cum propui sa ne facem auziti? Daca presedinte nu a fost in stare sa contraatace spusele lui Voronim,si a lasat sa fim acuzati ca suntem vinovati de ce se intampla acum acolo..... Se pare ca exista o prea mare prietenie intre Voronim si Basescu...... care sincer acum,s-a lins pe bot de al doilea mandat.
0

#8 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 10 April 2009 - 01:35 PM

Vezi postareaAlecu87, la Apr 10 2009, 01:28 PM, a spus:

Eu zic sa te pui in locul meu sa ma ajuti niţel.
Esti de acord?
Hai sa fim seriosi, sunt o groaza de romani care nu o duc pe roze deloc si nu-s in stare sa se gandeasca la 'fratii nostri''...poate nici chiar la fratii aia buni si de sange.

Cine are initiativa si potente, nu sta pe forumuri cu slogane motivante pt altii: sa nu fim egoisti.
Ia zi drept, ce ai dat, cat ai dat pt fratii tai basarabeni?
Eu daca as avea, as da mai repde la casele de copii din Romania, la batranii nostri care mor pe capete senili, blonavi si murdari tanjind la o ciocolata macar de Paste...poate ultimul lor Paste.
Dar Romania e campioana la gargara.
0

#9 Utilizator offline   Alecu87 

• Boboc
  • Pip

Scris 10 April 2009 - 01:33 PM

Vezi postareagirl dream, la Apr 10 2009, 02:28 PM, a spus:

Egoism??????? hmmm dar cine a vb de asa ceva.

Si stii ceva acele mame merita asta,pentru ca si-au lasat copii sa iasa in strada,sa lupte niste copii pentru parintii lor.cati trecuti de 30 de ani ai vazut tu la protestele din Chisinau? Majoritatea erau elevi studenti si tineri.... ei lupta pentru ceva anume isi doresc,dar degeaba daca parintii lor nu ridica un deget,le este frica si prefera ca copii lor sa sufere.

ASA si cum propui sa ne facem auziti? Daca presedinte nu a fost in stare sa contraatace spusele lui Voronim,si a lasat sa fim acuzati ca suntem vinovati de ce se intampla acum acolo..... Se pare ca exista o prea mare prietenie intre Voronim si Basescu...... care sincer acum,s-a lins pe bot de al doilea mandat.

Asta intreb si eu. in afara de adunarea la Universitate, ce mai putem face?

Vezi postareaScufita_modernizata, la Apr 10 2009, 02:35 PM, a spus:

Eu zic sa te pui in locul meu sa ma ajuti niţel.
Esti de acord?
Hai sa fim seriosi, sunt o groaza de romani care nu o duc pe roze deloc si nu-s in stare sa se gandeasca la 'fratii nostri''...poate nici chiar la fratii aia buni si de sange.

Cine are initiativa si potente, nu sta pe forumuri cu slogane motivante pt altii: sa nu fim egoisti.
Ia zi drept, ce ai dat, cat ai dat pt fratii tai basarabeni?
Eu daca as avea, as da mai repde la casele de copii din Romania, la batranii nostri care mor pe capete senili, blonavi si murdari tanjind la o ciocolata macar de Paste...poate ultimul lor Paste.
Dar Romania e campioana la gargara.

s-o crezi tu! am dat si la case de copii si la sinistrati cand au fost inundatiile si cand nu am mai avut ce face cu haine si jucarii. asa ca inainte sa acuzi, gandeste nitel. si acum ce fac? nu va pun doar pe voi sa faceti ceva pt basarabeni, va intreb ce pot sa fac eu, habar nu am cum pot sa-i ajut. vreau ceva concret! eu, un "nimeni" alaturi de alti "nimeni" carora le pasa, ce putem face?
0

#10 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 10 April 2009 - 01:35 PM

Dar cred ca nu intelegi...nimic am zis...pentru ca nimeni...dar NIMENI nu ne baga in seama.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Vreau sa ajung in Marea Britanie kosfunny  6 10.459
Poll (No New) Chestionar:    Vreau sa ma nasc din nou, in Grecia
Credeti ca voi reusi?
Yaman  4 3.649
Hot Topic (New) Romani in UK Demiurgul  45 10.231
Hot Topic (New) Atasamente Dansatoare in strainatate? Dana1988ro  127 30.676
Hot Topic (New) Romanii din Irlanda
Cei care traiesc in irlanda postati aici.
yoghy  25 20.670