sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Locuri unde putem expune...... si eventual si vinde... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 09 April 2009 - 12:54 PM

Hai sa ne gandim care ar putea fi locurile unde am putea expune lucrari astfel incat sa poata fi vazute de cat mai multa lume si sa punem din operele noastre in "pericol" de vanzare cu efect maxim si cheltuieli minimme sau deloc. O sa caut si o sa vin si eu cu sugestii. Unele variante presupun luarea legaturii cu echipele de marketind din mall-uri unde periodic se organizeaza tot felul de expozitii. Am inteles ca nu se plateste, este un fel de "ajutor reciproc" in sensul ca ei au ce pune in anumite spatii ca decor temporar, iar tu- ca artist ai o sansa sa-ti mai ia cite cineva o carte de vizita de langa sevaletul tau...
0

#2 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 09 April 2009 - 01:02 PM

Vezi postareaVictor Apostu, la Apr 9 2009, 01:54 PM, a spus:

Hai sa ne gandim care ar putea fi locurile unde am putea expune lucrari astfel incat sa poata fi vazute de cat mai multa lume si sa punem din operele noastre in "pericol" de vanzare cu efect maxim si cheltuieli minimme sau deloc. O sa caut si o sa vin si eu cu sugestii. Unele variante presupun luarea legaturii cu echipele de marketind din mall-uri unde periodic se organizeaza tot felul de expozitii. Am inteles ca nu se plateste, este un fel de "ajutor reciproc" in sensul ca ei au ce pune in anumite spatii ca decor temporar, iar tu- ca artist ai o sansa sa-ti mai ia cite cineva o carte de vizita de langa sevaletul tau...

Super faine expozitii au la Iulius Mall in jurul fantanii arteziene....pictura, grafica, fotografie....mereu au astfel de expozitii ... eu le urmaresc cu regularitate.
0

#3 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 09 April 2009 - 05:23 PM

depinde de subiect, de marimea lucrarilor, chiar si de valoare

in centrele medicale private de ex se pot expune lucrari, privitori sunt destui, se asteapta mult timp, sunt spatii ingrijite etc.

iar medicii cumpara tablouri, nu doar le expun in cabinete.
0

#4 Utilizator offline   1989 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-March 09

Scris 09 April 2009 - 07:57 PM

ceau.....in primul rand putem expune lucrari pe net......... gratis...... chiar aici:))))
apropo de iullius mall, cred ca le ia ceva bani la artisti care expun lucrari acolo........
cred ca o daca mai multi artisti ar inchiria un spatiu ar fii ok. spatiu este,,,,, lipsesc artisti:)

Fisiere atasate

0

#5 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 09 April 2009 - 08:43 PM

Vezi postareafulgdenea, la Apr 9 2009, 06:23 PM, a spus:

in centrele medicale private de ex se pot expune lucrari, privitori sunt destui, se asteapta mult timp, sunt spatii ingrijite etc.

la fel pot fi si cabinetele notariale sau de avocati...chiar am vazut arta expusa in majoritatea locurilor de acest fel in care am fost.
0

#6 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 10 April 2009 - 01:13 PM

Vezi postareafulgdenea, la Apr 9 2009, 06:23 PM, a spus:

Buna idee...eu am expus la un moment dat intr-un cabinet de reflexoterapie...dar intr-un mediu nu tocmai in armonie cu lucrarile mele...

Vezi postareaSomesh, la Apr 9 2009, 09:43 PM, a spus:

la fel pot fi si cabinetele notariale sau de avocati...chiar am vazut arta expusa in majoritatea locurilor de acest fel in care am fost.

da, astia sunt deschisi la asa ceva...
0

#7 Utilizator offline   arbex 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-January 09

Scris 04 June 2009 - 12:29 PM

vi se pare atractiva oferta noastra de a expune timp de 3 saptamani in spatiul nostru comercial (e drept, cam mic, dar situat in centrul municipiului Baia Mare, incap cca 18 lucrari de dimensiuni mici) fara chirie, drept recompensa ca inramati lucrarile de arta la atelierul nostru? Inafara de acest lucru se mai pot expune si in incinta unui hotel de 4 stele cu care colaboram, din statiunea Covasna.
0

#8 Utilizator offline   Vanumin 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-July 09

Scris 18 July 2009 - 08:49 AM

Invit iubitorii de arta plastica si nu numai sa adere la comunitatea artistilor amatori unde isi pot expune lucrarile prin crearea de portofolii si participa la discutiile legate de arta in general si de arta plastica in special. Va astept!

http://artisti-amatori.forumgratuit.ro
0

#9 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 18 July 2009 - 10:56 AM

unele insistutii cu spatii generoase opteaza pentru inchirierea tablourilor de la artisti sau firme specializate, astfel innoiesc decorul din timp in timp.
nu-i rau, nu?
0

#10 Utilizator offline   adrian pascu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 24-July 09

Scris 24 July 2009 - 10:53 AM

Un loc frumos unde mi-a placut este pe : http://www.picturi-celebre.ro/
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente pictorii romāni vesperala  23 14.195
Replici noi creatii proprii durul_25  0 2.225
Replici noi Mă ajutaţi să găsesc un tablou?
Camil Ressu-Vīrful cu dor
Trixi  4 4.050
Poll (No New) Chestionar:    Cat de des mergeti la vernisaje de pictura...? r4ull  35 13.890
Replici noi Vladlen Babcinetchi
artist in evenire, inzestrat cu un talent aparte
adyydanu  1 3.118