Antimarketing - tigarile Reducerea consumului de tutun in mediul liceal
Scris 30 November 2005 - 09:38 AM
ca, original, fumatul nu e bun, e amar, înecacios, scârbos, pute gura dupa aia, beaurk.
ce-i motiveaza ??
Scris 30 November 2005 - 10:04 AM
Scris 30 November 2005 - 11:50 PM
Scris 01 December 2005 - 09:00 AM
am înteles ca cei care fumeaza sunt priviti ca un fel de pedofili sau al-quaeda, cam asa ceva, este ?
sau tu esti mai degraba din canada ?
Scris 01 December 2005 - 03:56 PM
Scris 05 December 2005 - 11:57 AM
Scris 05 December 2005 - 06:01 PM
Marlboro, la Nov 29 2005, 05:38 PM, a spus:
cum sa nu fiu fumator ????
asta e cea mai buna, hahahaha...
dar ai dreptate, nu fumez.
Lasa, pina la urma fumatul este ceva bun, curata pieptul ( de plămîn, bineinteles...) oricum suntem prea multi si uite cit de greu este sa mentii curatenia....Cine nu este suficient de disciplinat si nu are vointa necesara sa-si pastreze sanatatea poate ca nici nu merita s-o aiba ....
Scris 30 January 2006 - 03:58 PM
Fumatul este o problema demna de luat in seama. Nu cred insa ca se poate face ceva prea curand, atata vreme cat tinerii mai ales nu sunt constienti pe deplin de implicatiile negative ale acestui viciu.
Daca nu au altceva mai bun de facut vor continua sa fumeze. Ei singuri trebuie sa vada lumea care exista in afara fumatului dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii lasam de capul lor.
Cred ca rezolvarea ar fi sa gasim ceva care sa ii preocupe sau sa ii stimuleze mai mult decat fumatul.
Inca ma gandesc la o varianta.
Sper din toata inima sa o gasim cat mai curand!
Zumm_Zumm, la Oct 28 2005, 10:46 AM, a spus:
Mi-a placut ce am gasit aici. Intrasem pentru un subiect despre cum ne lasam de fumat, dar aceasta problema este si una economica, daca ne gandim ca peste 15 % dintre fumatori incep din cauza reclamelor, iar varsta cea mai usor influentabila este adolescenta, asadar, cum ar trebui sa procedam ca sa reducem consumul de tigari la adolescenti.
Stiu ca sunt campanii desfasurate de centre de sanatate, ONG-uri sau chiar prin media, dar fumatul nu se reduce. Unde se greseste? Cum facem ca adolescentii sa nu mai fumeze in toaletele de la scoala?
Scris 30 January 2006 - 07:27 PM
Victor Apostu, la Oct 28 2005, 05:44 PM, a spus:
Si pe langa asta ar putea fi organizate si anumite competitii pentru cei care deja au inceput sa fumeze. Sa nu uitam ca adolescentii trec printro perioada dificila d.p.d.v.al personalitatii si din teribilism ar putea sa se impotriveasca oricarei metode de disciplinare dar in schimb sa raspunda pozitiv la un concurs de genul "cine e suficient de tare incat sa se lase de fumat?" Am fost fumatoare si am inceput in timpul liceului. Am fumat timp de 12 ani si nu a reusit nimeni sa ma determine sa renunt:parinti, profesori, cunostiinte,etc. Am renuntat acum 6 ani fara vreun motiv anume ci pentru ca am ajuns EU la concluzia ca nu mai vreau sa fumez. Dar, revenind la subiect, daca in liceu as fi avut o motivatie (de ex. sa arat ca sunt mai tare decat altii
Scris 31 January 2006 - 04:52 PM
Marlboro, la Nov 22 2005, 09:29 AM, a spus:
Eu m-am lasat demult de fumat(peste 10 ani).Fumam 1 pachet/zi si fara filtru.Nu cred ca pretul tigarilor v-a influenta vanzarea lor sau scaderea nr. de fumatori.Vor lua din banii de mancare sau altceva si tot vor fuma.Eu m-am lasat peste noapte.E o kestie de VOINTA...Faza cu rarit tigari sau alte metode nu prea au efect.Pt. cei care vor sa se lase de fumat:raul tb. taiat dintr-o singura lovitura de sabie cum faceau pe vremuri samuraii in Japonia.SUCCES
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Arta de a trage chiulul la serviciu | Black CAT | 8 | 8.503 |
|
Proiecte de finantare | chybrytel | 2 | 1.057 |
|
Rezerve asigurari | merlin6b | 3 | 3.535 |
|
Management european