problema e ca ea vrut sa ne intalnim si a doua zi, dar mi-a zis ca vine si prietena ei,iar pe mine m-a deranjat acest lucru, desi nu i-am spus-o pentru ca avem totusi in jur de 30 de ani, deci nu mai suntem niste adolescenti.
de asemenea a doua zi neputand veni la intalnire [m-am simtit rau] i-am dat mesaje la care mi-a raspuns destul de sec, mi s-a parut foarte rece comparativ cu prima data.
as mai putea mentiona ca si-a updatat si profilul pe acel site pe care am cunoscut-o.
ce sa mai cred despre ea si schimbarea ei de atitudine? nu mai inteleg nimic.doar sa se fi jucat cu mine? sau nu si-a dorit niciodata nimic de la mine insistand sa vina cu prietena ei la a doua intalnire.?
sau ma mai gandesc si la o alta chestie,sper ca nu ma considerati paranoic,eu nu m-am despartit in relatii tocmai bune de fosta si am fost amenintat ca voi fi batut,etc[vroiam intr-o perioada sa fac plangere la politie] si ma tem sa nu fie o cursa ,mai ales ca dorea a doua zi sa ne intalnim in herastrau si sa stam acolo pana seara,iar herastraul ,seara are zone destul de pustii.
Cum am mai zis mi se pare destul de ciudat comportamentul ei.Voi ce credeti?
Aceasta postare a fost editata de burlan: 09 April 2009 - 12:08 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS