sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ochelari cu cilindru cat de repede se adapteaza vederea la astfel de ochelari? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Equilibrium Girl 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-April 08

Scris 08 April 2009 - 09:44 PM

Buna Ziua!

Ieri mi-am luat o pereche de ochelari pt miopie si cand am iesit din respectivul magazin (mi i-am pus imediat pe ochi ca eram nerabdatoare :) ) am avut senzatia ca o sa cad ........atat de deformata mi se parea imaginea iar pe trepte............le miroseam ca sa vad pe unde sunt :o: .....apoi cand am inceput sa merg pe strada mi se parea ca sunt foarte foarte aproape de pamant.................parca nu mai aveam deloc picioare :) (si evident iar senzatia ca o sa cad, panica si durere de cap)............de vazut ......vad bine sa citesc cu ei la distanta dar nu pot dupa 2 zile sa scap de senzatia asta......ca sunt foarte aproape de pamant si ca o sa cad in nas, durere de cap :order:

pe reteta mea scrie asa: ochelari de vedere departare: AD: -0.75=-0.75 aX120 (ACOLO SUS LA TABO LA OD ESTE TRASA LINIA PT 120)
OS: -0.75=-0.75 ax75 (aici sus la OS nu mai e trasa linia care sa bifeze 75....nu e trasa nicio linie )

am purtat ochelari si inainte .........dioptriile mi-au crescut putin in 2 ani de cand ii port iar cu cilindru nu prea mai stiu cum era reteta pentru ochelarii dinainte

intrebarea mea este: e normal asa?.....tre sa astept sa se obisnuiasca ochii sau trebuie poate sa se mai umble la cilindru asta?......poate n-o fi 120 bun....poate 110 samd

heeeelllllpppp........ :party:
0

#2 Utilizator online   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 08 April 2009 - 10:03 PM

Ochii mei deja s-au acomodat la 5 noi topicuri pe aceasi tema ... dar nu ti-a trecut prin cap sa te intorci inapoi sa schimbi ochelarii???? sau sa explici in magazin ce ti se intimpla!!!!
0

#3 Utilizator offline   Equilibrium Girl 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 08 April 2009 - 10:11 PM

Vezi postareaThe Unknown, la Apr 8 2009, 11:03 PM, a spus:

Ochii mei deja s-au acomodat la 5 noi topicuri pe aceasi tema ... dar nu ti-a trecut prin cap sa te intorci inapoi sa schimbi ochelarii???? sau sa explici in magazin ce ti se intimpla!!!!

banuiesc ca mai sunt probabil topicuri dar stii cum e?..............fiecare cu retetele lui..........trebuia sa cer si eu o parere pt reteta mea..........fireste ca m-am consultat putin cu tanti de la magazin......ea mi-a spus ca trebuie timp sa se obisnuiasca ochii si ca daca claritatea este buna (si este pt ca de vazut vad bine......... :) ......daca privesc drept inainte).......doar cand ma uit in jos se tulbura apele ...........si se tulbura rau..........e ciudat ca in camera nu am senzatia asta.......numai pe strada..........si era sa daram cativa stalpi deja..... :) ......nu vreau sa fiu chiar un pericol public :o:
0

#4 Utilizator online   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 08 April 2009 - 10:18 PM

Vezi postareamicutza2, la Apr 8 2009, 01:11 PM, a spus:

banuiesc ca mai sunt probabil topicuri dar stii cum e?..............fiecare cu retetele lui..........trebuia sa cer si eu o parere pt reteta mea..........fireste ca m-am consultat putin cu tanti de la magazin......ea mi-a spus ca trebuie timp sa se obisnuiasca ochii si ca daca claritatea este buna (si este pt ca de vazut vad bine......... :) ......daca privesc drept inainte).......doar cand ma uit in jos se tulbura apele ...........si se tulbura rau..........e ciudat ca in camera nu am senzatia asta.......numai pe strada..........si era sa daram cativa stalpi deja..... :) ......nu vreau sa fiu chiar un pericol public :o:

1.) Cand ai postat topicul, ai apasat de mai multe ori Enter key si s-au produs 5 duplicate din acest topic, cineva din manageri o sa le stearga cand se va face ziua si pe acolo :party:

2.) Nu exista asa ceva ca pleci de la optometrist cu ochelari aiuriti!!!! Ochii nu trebuie sa se obisnuiasca la NIMIC din cele scrise de tine. Reteta e total falsa sau ceva nu este clar acolo. N-ai probat ochelarii in magazin??? Inteleg ca poate era in alt birou doctorul si in alt loc ai ridicat ochelarii dar nici n-ai voie sa porti ceva ce te face sa fi ametita!!!
Cum ai curaj sa mergi pe jos??? de condus masina nici nu vorbesc!!!!!

3.) Insista ca vrei ceva care din primul moment ti se potriveste dar sa nu mai dai alti bani!!!!!

Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 08 April 2009 - 10:20 PM

0

#5 Utilizator offline   Equilibrium Girl 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 08 April 2009 - 10:38 PM

da........indeed........cand am apasat butonul adauga topic....se blocase sau cel putin asa mi s-a parut si am mai apasat de vreo 5 ori :o:
am crezut ca pot sa-mi repar greseala dar am constatat ca nu poti sa-ti prea stergi topicurile deschise ............altfel cred ca jumatate erau sterse deja :party: ...........in fine......o sa se rezolve in final

am fost si la oftalmolog dupa aceea....acelasi oftalmolog care mi-a spus la fel: ca trebuie timp ca sa se acomodeze ochiul dar nu credeam ca dureaza atata si ca socul pt ochi e atat de mare :)

am deschis topicul in speranta ca o sa gasesc persoane care au avut aceleasi probleme la un moment dat :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Tiuit urechi nike  2 2.219
Replici noi Ochi rosii sd00  0 375
Replici noi Atrofia nervului optic
Atrofia nervului optic