Pagina 1 din 1
Ajutor ! sistem ?
Scris 27 October 2005 - 01:13 PM
Buna.Am o mare rugaminte la voi. Nu cunosc pe nimeni care se pricepe la calculatoare si va rog pe voi sa imi spuneti ce parere aveti de urmatorul sistem pe care l-am facut si pe care as dori sa il achizitionez:
1.AMD ATHLON 64 +2800;S754
2.MB ASUS K8N
3.MEMORIE KINGMAX 256 Mb PC 3200
4.PV ASUS ATI RADEON 9550GE/TD;128 Mb;128bit
5.HDD WD 80GB/7200rpm;8Mb
6.COMBO ASUS
7.FDD
8.PLACA SUNET GENIUS 5.1
9.CARCASA 400W
10Tastatura+mouse
11.Monitor CRT
E bun? Sunt compatibile piesele intre ele? Se poate schimba vreo piesa cu ceva mai bun si mai ieftin ?Va multumesc.
1.AMD ATHLON 64 +2800;S754
2.MB ASUS K8N
3.MEMORIE KINGMAX 256 Mb PC 3200
4.PV ASUS ATI RADEON 9550GE/TD;128 Mb;128bit
5.HDD WD 80GB/7200rpm;8Mb
6.COMBO ASUS
7.FDD
8.PLACA SUNET GENIUS 5.1
9.CARCASA 400W
10Tastatura+mouse
11.Monitor CRT
E bun? Sunt compatibile piesele intre ele? Se poate schimba vreo piesa cu ceva mai bun si mai ieftin ?Va multumesc.
Scris 27 October 2005 - 01:21 PM
Iti recomand un proc AMD Athlon 64 socket 939 (sunt mai bune decat 754)
si 512 mb DDRAM
si 512 mb DDRAM
Scris 27 October 2005 - 01:36 PM
Mda dar e mai scump.Si asa e destul de mult.Deci e bun sistemul ?
Scris 27 October 2005 - 02:06 PM
Sistemul il pot folosi si la jocuri ? Merge o carcasa de 350 W in locul celei de 400 W ? Ma costa in jur 2.100 RON.Merita banii ?Sau pot lua ceva mai bun la acelasi pret ?
Scris 27 October 2005 - 02:12 PM
Trebe o carcasa de 400
Merg si jocurile (nu o sa mearga extraordinar din cauza memoriei putine)
Merg si jocurile (nu o sa mearga extraordinar din cauza memoriei putine)
Scris 27 October 2005 - 04:26 PM
haiducul, la Oct 27 2005, 03:06 PM, a spus:
Sistemul il pot folosi si la jocuri ? Merge o carcasa de 350 W in locul celei de 400 W ? Ma costa in jur 2.100 RON.Merita banii ?Sau pot lua ceva mai bun la acelasi pret ?
ATENTIE......eu lucrez in domeniu si la firma avem carcase cu surse de 350 de w..dar acei 350 sunt REALI....si face mai bine fatza sursa aia de 350 w (producator...Micase)decat alta de 400 de w,sincer cu cele de care iti spuneam de 350 nu am avut probleme sa ne vina inapoi ca sau ars ..decat f rar..pe cand cele de 400....
Acuma vezi tu ce faci..si ce gasesti...
O Carcasa de care iti spuneam eu...cu o sursa 350 Micase la noi e la 1.350.000....
Scris 27 October 2005 - 04:56 PM
Pretul unei carcase de firma incepe de pe la 2 mil jumate.
Este adevarat o carcasa de firma merita bani daca nu vrei sa iti asumi riscul de ati arde componentele interne ale PC-ului in cazul in care se arde sursa si in plus la o sursa de firma de 350 W aceasta valoare de 350 W este valoarea pe care o da sursa in mod normal de functionare, pe cand la o sursa "noname" 350 W inseamna valoare maxima la care poate ajunge.
Pentru cei ce vor o carcasa de firma le recomand una din urmatoarele firme: Chieftec, Antec, Thermaltake, Enermax. Preturile la ele este destul de piperat, da cand ai bagat bani frumosi in componentele calculatorului parca nu-ti vine sa ai incredere intr-o sursa noname.
Am auzit destule cazuri in care sursele noname au prajit la propriu calculatorul.
Este adevarat o carcasa de firma merita bani daca nu vrei sa iti asumi riscul de ati arde componentele interne ale PC-ului in cazul in care se arde sursa si in plus la o sursa de firma de 350 W aceasta valoare de 350 W este valoarea pe care o da sursa in mod normal de functionare, pe cand la o sursa "noname" 350 W inseamna valoare maxima la care poate ajunge.
Pentru cei ce vor o carcasa de firma le recomand una din urmatoarele firme: Chieftec, Antec, Thermaltake, Enermax. Preturile la ele este destul de piperat, da cand ai bagat bani frumosi in componentele calculatorului parca nu-ti vine sa ai incredere intr-o sursa noname.
Am auzit destule cazuri in care sursele noname au prajit la propriu calculatorul.
Scris 11 November 2005 - 11:46 PM
Mda... pai o sursa buna se alege cu cantarul 
Adica e un rationament destul de simplu... o sursa no name are transformarea de curent pe baza de tiristoare... pe cand o sursa de renume transforma prin transformatoare...
Un tiristor are 20g, un transformator cam 200g ...
Tiristorul pusca cel mai ades unind contactele sale interne... unui transformator nu prea i se mai ard firele de ceva ani de zile incoace dar daca i s-ar arde ar ramane fara curent secundarul... in plus sursele ce se respecta au supravegherea tensiunilor la iesirea din sursa pe fiecare canal... cele no-name au o protectie generala pe linia de 12 v care e fix un mare fas... e ca siguranta de protectie dintr-un aparat care cel mai adesea se arde dupa ce aparatul si-a incasat deja socul de curent...
Adica e un rationament destul de simplu... o sursa no name are transformarea de curent pe baza de tiristoare... pe cand o sursa de renume transforma prin transformatoare...
Un tiristor are 20g, un transformator cam 200g ...
Tiristorul pusca cel mai ades unind contactele sale interne... unui transformator nu prea i se mai ard firele de ceva ani de zile incoace dar daca i s-ar arde ar ramane fara curent secundarul... in plus sursele ce se respecta au supravegherea tensiunilor la iesirea din sursa pe fiecare canal... cele no-name au o protectie generala pe linia de 12 v care e fix un mare fas... e ca siguranta de protectie dintr-un aparat care cel mai adesea se arde dupa ce aparatul si-a incasat deja socul de curent...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
VPU recover has reset your graphics accelerator as it no longer responding to graphics driver comands
PROBLEME ATI RADEON 9200 |
LOBBY_force_ONE | 1 | 5.932 |
|
imprimanta
imprimanta imprimeza gresit |
razvanandrei | 1 | 1.104 |
|
Probleme placa video | Yliuta | 9 | 2.264 |
|
AMD OPTERON
cer sfaturi |
petreaflx | 0 | 1.935 |