sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Scandalul crucii diverse puncte de vedere privitoare la moartea Domnului nostru Isus Evaluare topic: - - - - -

#101 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 25 August 2010 - 08:42 PM

Vezi postareaDementius, la Nov 21 2009, 04:12 AM, a spus:

Nu s-a revolatat deloc , de aia l-au crutat nu-i asa?;))

Pai daca li se alia lor nu mai era condamnat ..chiar biserica ai propune un targ a-ti uitat ?

Referitor la un al doilea legamant ''cel nou'':giggle: aveam eu o idee si o spun acum ..eu ziceam asa

ce cred eu "

Eu credeam si cred asa ca unii oameni au legamantul facut cu Dumnezeu si ai slujesc lui iar altii au legamant cu

acel ''luceafar stralucitor'' care a fost izgonit de isusi Tatal Ceresc si aruncat pe pamant ...
Acel lucifer in latina care s-a ridicat mai presus de stelele lui Dumnezeu si a vrut sa fie ca si Tatal

si pentru acest lucru si-a luat un ''poc'' pe pamant '' dar Scriptura ne-a avertizat in legatura cu asta :

11. Strălucirea ta s-a pogorât şi ea în locuinţa morţilor, cu sunetul alăutelor tale; aşternut de viermi vei avea, şi viermii te vor acoperi.
12. Cum ai căzut din cer, Luceafăr strălucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pământ, tu, biruitorul neamurilor!
13. Tu ziceai în inima ta: "Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; voi şedea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănoaptei;
14. mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Preaînalt."
15. Dar ai fost aruncat în locuinţa morţilor, în adâncimile mormântului!

Cum se face ca luciferul acela este aruncat in mormint,il minca viermnii.
Moare de moartea celor netaiati imprejur,i si maninca poprul si multe altele.
Face comert maritim si stringe bogatii de la imparatii pamintului..
Cum puteti sa-l asemanati cu Satana,si nu puteti intelege adevarul?

12. De aceea bucuraţi-vă, ceruri, şi voi care locuiţi în ceruri! Vai de voi, pământ şi mare! Căci diavolul s-a pogorât la voi, cuprins de o mânie mare, fiindcă ştie că are puţină vreme.

4. potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte "Dumnezeu", sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.

Uitasem ceva ...era vorba de primul legamant ''cel vechi cum spun unii care au legamantu nou in locul celui dintai''..acel legamant facut de Avramm va ramane vesnic asa spune Sfanta Scriptura .

0

#102 Utilizator offline   Pa. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-March 08

Scris 25 August 2010 - 10:43 PM

Anunt important pentru TOTI crestinii!!!!!
Isus si Satan sint FRATI! Daca tot credeti legendele bibliei, bagati ochiul si pe textele originale, nu doar pe traducerile falsificate pe care vi le dau popii vostri de toate felurile: In vechiul testament ( in ebraica ) Satan este "unul dintre fii lui dumnezeu" pe care ala il tot trimite pe pamint cu diverse ucazuri. Popii crestini de tradusera si plastografiara biblioara, au inlocuit "fii lui dumnezeu" cu "INGERII lui dumnezeu".
SATAN este fiul lui dumnezeu. ISUS Este fiul lui dumnezeu. SATAN si ISUS sint frati , au acelasi tata. Biblia voastra o zice clar! Alfabetizati-va!
Iar daca aia 2 sint frati, bisericile lor (Crestinismul si Satanismul) sint ...biserici surori! Traiasca CrestinoSatanismul, biserica unificata cu adevarat si faca-se in veci voia domnului!
0

#103 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-November 07

Scris 26 August 2010 - 06:23 AM

Vezi postareaHistrion, la Aug 25 2010, 11:43 PM, a spus:

Anunt important pentru TOTI crestinii!!!!!
Isus si Satan sint FRATI! Daca tot credeti legendele bibliei, bagati ochiul si pe textele originale, nu doar pe traducerile falsificate pe care vi le dau popii vostri de toate felurile: In vechiul testament ( in ebraica ) Satan este "unul dintre fii lui dumnezeu" pe care ala il tot trimite pe pamint cu diverse ucazuri. Popii crestini de tradusera si plastografiara biblioara, au inlocuit "fii lui dumnezeu" cu "INGERII lui dumnezeu".
SATAN este fiul lui dumnezeu. ISUS Este fiul lui dumnezeu. SATAN si ISUS sint frati , au acelasi tata. Biblia voastra o zice clar! Alfabetizati-va!
Iar daca aia 2 sint frati, bisericile lor (Crestinismul si Satanismul) sint ...biserici surori! Traiasca CrestinoSatanismul, biserica unificata cu adevarat si faca-se in veci voia domnului!

de ce te tot salti? De ce esti vesel?
Cain si Abel nu au fost frati?
Iaacov si Esav nu au fost frati?
Izhac si Ishmail nu au fost frati?
Prieten alegi, frate primesti.
Spune-mi cu cine te infratesti si-tivoi spune cine-i frati-tu.
Erau Iisus si Satana preteni?
Ai?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Planeta la control!
Despre aroganta sfidatoare a omului modern.
hans  67 2.396
Hot Topic (New) Despre, cu si pentru atei.
topic combinat
_Radu  368 20.239
Hot Topic (New) Iubirea - solutie integrala
-structura ideatica .....
Apex_77  47 1.405
Hot Topic (New) De ce orice credinta este urmata de îndoiala ?
Fa ce spune popa ... !
GeoFiloRo  37 4.265
Hot Topic (New) Dumnezeu ne pune sa alegem dintre scenarii karmice? VictorN  68 6.109