Cum ma inscriu intr-un partid politic?
Scris 02 April 2009 - 08:22 AM
Am si eu o intrebare: cum ma inscriu intr-un partid politic si ce presupune cand esti membru deja? Trebuie sa particip la intalniri cu ei? Am vreo sansa sa avansez?
Scris 02 April 2009 - 11:32 AM
Scris 02 April 2009 - 11:40 AM
cocky12, la Apr 2 2009, 09:22 AM, a spus:
Am si eu o intrebare: cum ma inscriu intr-un partid politic si ce presupune cand esti membru deja? Trebuie sa particip la intalniri cu ei? Am vreo sansa sa avansez?
Nasol moment ti-ai ales...urmeaza campania electorala pentru alegerile europarlamentare si e de munca nu gluma....iar greul pe cine crezi ca pica?
Scris 02 April 2009 - 11:58 AM
Scris 02 April 2009 - 12:12 PM
cocky12, la Apr 2 2009, 12:58 PM, a spus:
Organigrama e dupa cum urmeaza: I - parlamentari, membrii ai guvernului (daca e cazul) si II - restul
Incepi ca membru si ramai asa cat vrei daca nu esti in stare si in dispozitie sa finantezi partidul
Eu te sfatuiesc sa-ti vezi de meserie sau sa te mariti cu un membru important al unui partid mare.
Aceasta postare a fost editata de Somesh: 02 April 2009 - 12:13 PM
Scris 02 April 2009 - 12:34 PM
No ofense
Scris 02 April 2009 - 01:01 PM
Kahila, la Apr 2 2009, 12:34 PM, a spus:
No ofense
N-ai de unde sti...
Poate nu calca.
Poate sa lasa calcata
Si atunci toate ipotezele se schimba si fata poate avansa chiar super rapid si fara şaiba pe deşt.
Tipic pt Ro.
Scris 02 April 2009 - 01:14 PM
Va multumesc pentru raspunsuri...sunteti foarte amabile, in special Kahila!
Kahila, la Apr 2 2009, 01:34 PM, a spus:
No ofense
Scumpa mea, Facultatea de Drept are mai multe specializari. In cadrul ei, studiezi o materie care se numeste Drept Constitutional si la care treci mai mult decat vag prin politica. Ca sa fie pe intelesul tau, aproape deloc! Ma tem ca acest "filing" al tau iti joaca feste, pentru ca deja am calcat cu dreptul, cu stangul as putea calca numai daca nu ma tin de treaba!
Imi permiti sa te intreb cu ce te ocupi?
Scris 02 April 2009 - 01:22 PM
cocky12, la Apr 2 2009, 02:14 PM, a spus:
Va multumesc pentru raspunsuri...sunteti foarte amabile, in special Kahila!
Scumpa mea, Facultatea de Drept are mai multe specializari. In cadrul ei, studiezi o materie care se numeste Drept Constitutional si la care treci mai mult decat vag prin politica. Ca sa fie pe intelesul tau, aproape deloc! Ma tem ca acest "filing" al tau iti joaca feste, pentru ca deja am calcat cu dreptul, cu stangul as putea calca numai daca nu ma tin de treaba!
Imi permiti sa te intreb cu ce te ocupi?
Fillingul meu nu-mi joaca nici o festa.Sry. Stiu ca facultatea de drept are mai multe specializari,pentru asta nu trebuie sa studiezi dreptul ca sa afli. Sti ce este hilar? M a rog, pentru mine. Daca ai terminat dreptul si lucrezi in bransa, de ce deschizi asa topic?
Nu-ti permit nimic.
In orice caz, noi succese.
Scris 02 April 2009 - 01:58 PM
cocky12, la Apr 2 2009, 12:58 PM, a spus:
nu ar fi cel mai simplu sa intri la sediul unui partid si sa-i intrebi chiar pe respectivi??????
ca noi peacilea nu dam in bobi...si nici nu citim in cafele...doar le bem...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Legitimitatea legii si rostul prescriptiei - Reabilitarea legalitatii
Efectele acestei profunde lovituri anti-sociale se simt pregnant in... |
Zalmodegikos | 0 | 1.060 |
|
Politicieni contemporani asemanatori lui Catilina
din Romania sau nu |
Music Princess | 4 | 2.002 |