sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum ma inscriu intr-un partid politic? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 02 April 2009 - 08:22 AM

Hello,

Am si eu o intrebare: cum ma inscriu intr-un partid politic si ce presupune cand esti membru deja? Trebuie sa particip la intalniri cu ei? Am vreo sansa sa avansez?
0

#2 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 02 April 2009 - 11:32 AM

Te duci la sediul lor pregatit sa o iei in mana, sa o sugi si sa stai capra. Ca madular va trebui sa cotizezi o anumita suma si sa participi la sedintele dintre handicapati, unde temele predilecte vor fi ajutarea poporului si introducerea unui nou plan cincinal. Daca ai bani multi si prezinti o afinitate inascuta in a sta cu spatele parlamentul te va primi cu bratele deschise.
0

#3 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 02 April 2009 - 11:40 AM

Vezi postareacocky12, la Apr 2 2009, 09:22 AM, a spus:

Hello,

Am si eu o intrebare: cum ma inscriu intr-un partid politic si ce presupune cand esti membru deja? Trebuie sa particip la intalniri cu ei? Am vreo sansa sa avansez?

Nasol moment ti-ai ales...urmeaza campania electorala pentru alegerile europarlamentare si e de munca nu gluma....iar greul pe cine crezi ca pica? :king2:
0

#4 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 02 April 2009 - 11:58 AM

Eram curioasa...ca ma gandesc ca poate am noroc si ma avanseaza si pe mine astia, daca ma descurc? Care e organigrama la ei? Adica, ca ce incep? Ca membru? Apoi ce pot ajunge? Sunt studenta la Drept, in ultimul an!
0

#5 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 02 April 2009 - 12:12 PM

Vezi postareacocky12, la Apr 2 2009, 12:58 PM, a spus:

Eram curioasa...ca ma gandesc ca poate am noroc si ma avanseaza si pe mine astia, daca ma descurc? Care e organigrama la ei? Adica, ca ce incep? Ca membru? Apoi ce pot ajunge? Sunt studenta la Drept, in ultimul an!

Organigrama e dupa cum urmeaza: I - parlamentari, membrii ai guvernului (daca e cazul) si II - restul :>
Incepi ca membru si ramai asa cat vrei daca nu esti in stare si in dispozitie sa finantezi partidul
Eu te sfatuiesc sa-ti vezi de meserie sau sa te mariti cu un membru important al unui partid mare.
:king2:

Aceasta postare a fost editata de Somesh: 02 April 2009 - 12:13 PM

0

#6 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 02 April 2009 - 12:34 PM

Cel mai funny topic,iar daca spui ca mai esti si la drept....dar am asa un filling ca vei calca cu stangul.
No ofense :king2:
0

#7 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 02 April 2009 - 01:01 PM

Vezi postareaKahila, la Apr 2 2009, 12:34 PM, a spus:

Cel mai funny topic,iar daca spui ca mai esti si la drept....dar am asa un filling ca vei calca cu stangul.

N-ai de unde sti...
Poate nu calca.
Poate sa lasa calcata :>
Si atunci toate ipotezele se schimba si fata poate avansa chiar super rapid si fara şaiba pe deşt.
Tipic pt Ro.
0

#8 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 02 April 2009 - 01:14 PM

Dragele mele, era pur si simplu o curiozitate de-a mea...cu stangul nu mai am cum sa calc, pentru ca deja lucrez in bransa si imi este mai mult decat bine! Insa...intr-un timp ma tenta politica! Sau, de ce nu, sa le fac in paralel? Ceea ce lucrez acum cu politica, pentru cei care nu inteleg.
Va multumesc pentru raspunsuri...sunteti foarte amabile, in special Kahila!

Vezi postareaKahila, la Apr 2 2009, 01:34 PM, a spus:

Scumpa mea, Facultatea de Drept are mai multe specializari. In cadrul ei, studiezi o materie care se numeste Drept Constitutional si la care treci mai mult decat vag prin politica. Ca sa fie pe intelesul tau, aproape deloc! Ma tem ca acest "filing" al tau iti joaca feste, pentru ca deja am calcat cu dreptul, cu stangul as putea calca numai daca nu ma tin de treaba!
Imi permiti sa te intreb cu ce te ocupi? :>
0

#9 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 02 April 2009 - 01:22 PM

Vezi postareacocky12, la Apr 2 2009, 02:14 PM, a spus:

Dragele mele, era pur si simplu o curiozitate de-a mea...cu stangul nu mai am cum sa calc, pentru ca deja lucrez in bransa si imi este mai mult decat bine! Insa...intr-un timp ma tenta politica! Sau, de ce nu, sa le fac in paralel? Ceea ce lucrez acum cu politica, pentru cei care nu inteleg.
Va multumesc pentru raspunsuri...sunteti foarte amabile, in special Kahila!

Scumpa mea, Facultatea de Drept are mai multe specializari. In cadrul ei, studiezi o materie care se numeste Drept Constitutional si la care treci mai mult decat vag prin politica. Ca sa fie pe intelesul tau, aproape deloc! Ma tem ca acest "filing" al tau iti joaca feste, pentru ca deja am calcat cu dreptul, cu stangul as putea calca numai daca nu ma tin de treaba!
Imi permiti sa te intreb cu ce te ocupi? :king2:

Fillingul meu nu-mi joaca nici o festa.Sry. Stiu ca facultatea de drept are mai multe specializari,pentru asta nu trebuie sa studiezi dreptul ca sa afli. Sti ce este hilar? M a rog, pentru mine. Daca ai terminat dreptul si lucrezi in bransa, de ce deschizi asa topic?
Nu-ti permit nimic.
In orice caz, noi succese.
0

#10 Utilizator offline   desan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-July 08

Scris 02 April 2009 - 01:58 PM

Vezi postareacocky12, la Apr 2 2009, 12:58 PM, a spus:

nu ar fi cel mai simplu sa intri la sediul unui partid si sa-i intrebi chiar pe respectivi?????? :king2:
ca noi peacilea nu dam in bobi...si nici nu citim in cafele...doar le bem... :>
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Legitimitatea legii si rostul prescriptiei - Reabilitarea legalitatii
Efectele acestei profunde lovituri anti-sociale se simt pregnant in...
Zalmodegikos  0 1.060
Replici noi Politicieni contemporani asemanatori lui Catilina
din Romania sau nu
Music Princess  4 2.002
Hot Topic (New) Evreii si Iudaismul, din Palestina in lume si inapoi in Palestina
Exodul-Cum a influentat si o mai face inca ,politica mondiala
Sancy5000  136 30.289
Hot Topic (New) "Inteligentii"
care ne conduc ... .
Ravl  41 10.088
Poll (No New) Chestionar:    Modificarea Constitutiei. Principii !
Necesitate sau propaganda
Moftangiu  80 17.347