Ma doare gatul
Scris 01 April 2009 - 09:18 PM
Scris 01 April 2009 - 09:48 PM
Ia o pastila contra durerilor in gat.Pentru durerile de gat...nu mai dormii stramb.
Aceasta postare a fost editata de me and just me: 01 April 2009 - 09:49 PM
Scris 01 April 2009 - 09:58 PM
me and just me, la Apr 1 2009, 10:48 PM, a spus:
Ia o pastila contra durerilor in gat.Pentru durerile de gat...nu mai dormii stramb.
da stiu ca e interzis minorilor dar hai sa fim seriosi cati minori nu fumeaza in ziua de astazi?stiu unii care fumeaza de la 12 ani si pentru ca obtinerea unui pachet de tigari este fooarte usoara tot mai multi se apuca de fumat,printre care si eu
Scris 01 April 2009 - 10:13 PM
k_idho009, la Apr 1 2009, 10:58 PM, a spus:
Asta e primul indiciu care spune ca o sa imbatranesti si o sa fi tot cu tigarea-n gura.
Scris 01 April 2009 - 10:15 PM
aveam Bronshita si am luat antibiotic o saptamana, sirop de tusa cu codeina si spray in nas ca ma sufocam, respiram pe gura, abia am revenit.
Scris 01 April 2009 - 10:38 PM
The Unknown, la Apr 1 2009, 11:15 PM, a spus:
aveam Bronshita si am luat antibiotic o saptamana, sirop de tusa cu codeina si spray in nas ca ma sufocam, respiram pe gura, abia am revenit.
mda...poate ai dreptate.mam gandit ca ar fi de la tigara deoarece inainte de a ma apuca de fumat nu am mai avut vreo problema de genu asta.o sa vad daca o sa ma doara si daca continua o sa ma duc la un control.
Scris 02 April 2009 - 12:58 AM
k_idho009, la Apr 1 2009, 10:18 PM, a spus:
Durerea in gat, cand fumezi, nu inseamna nimic periculos - in afara de faptul ca ca o parte din faringele tau este agresat de fum...Deci daca te doare in gat este ok...poti sa fumezi in continuare.
Cancerul, ca urmare fumatului, nu se manifesta la nivelul cailor aerenie superioare ca o durere in gat. De exemplu cancerul de laringe se manifesta ca o ingrosare persistenta a timbrului vocal...vorbesti mai gros. In aceste caz poti sa faci o operatie si sa primesti un laringe electronic.
Cancerul de limba produs de fumat poate fi deseori confundat cu afte obisnuite - se manifesta la inceput ca zone albe, dureroase, pe lateralele limbi...in acest caz se face o limbotomie...se taie limba cu speranta ca cancerul de limba sa nu avanseze.
Cancerul de buze datorat fumatului este mai perfid...de obicei apare o pata maronie pe o buza, doar o pata de culoare...apoi incepe sa se dezvolte...normal...se taie buza ca sa nu avanseze cancerul.
Cancerul de plamani apare spontan la fumatori, indiferent de varsta si nu este curabil - nu se vindeca nici macar cu transpalnt de plamani - in acest caz cancerul iti ataca intai un plaman si apoi pe celalat. Cancerul de plamani este mortal - in faza finala o sa incepi sa te sufoci iar, daca creierul nu are suficient oxigen, ochii o sa inceapa sa se miste aiurea in cap. In acest caz, un medic de salvare chemat de rude o sa constate ca nu respiri dacat cu o parte din plamanul mai putin afectat. Oricum, dupa ce incepi sa te sufoci probabil ca o sa intri in coma inainte de a muri.
Deci poti sa fumezi in continuare daca doar te doare in gat...
Nu conteaza cate tigari fumezi/zi...daca fumezi esti deja drogat... si te poti lasa de buna voie sau de frica.
Eu de exemplu aveam probleme cu ingrosarea vocii si un medic ORL mi-a zis ca daca fumez in contiunuare fac cancer in gat. M-am lasat de fumat de frica!!!.
Aceasta postare a fost editata de fnicolici: 02 April 2009 - 01:09 AM
Scris 02 April 2009 - 07:47 AM
fnicolici, la Apr 2 2009, 01:58 AM, a spus:
Cancerul, ca urmare fumatului, nu se manifesta la nivelul cailor aerenie superioare ca o durere in gat. De exemplu cancerul de laringe se manifesta ca o ingrosare persistenta a timbrului vocal...vorbesti mai gros. In aceste caz poti sa faci o operatie si sa primesti un laringe electronic.
Cancerul de limba produs de fumat poate fi deseori confundat cu afte obisnuite - se manifesta la inceput ca zone albe, dureroase, pe lateralele limbi...in acest caz se face o limbotomie...se taie limba cu speranta ca cancerul de limba sa nu avanseze.
Cancerul de buze datorat fumatului este mai perfid...de obicei apare o pata maronie pe o buza, doar o pata de culoare...apoi incepe sa se dezvolte...normal...se taie buza ca sa nu avanseze cancerul.
Cancerul de plamani apare spontan la fumatori, indiferent de varsta si nu este curabil - nu se vindeca nici macar cu transpalnt de plamani - in acest caz cancerul iti ataca intai un plaman si apoi pe celalat. Cancerul de plamani este mortal - in faza finala o sa incepi sa te sufoci iar, daca creierul nu are suficient oxigen, ochii o sa inceapa sa se miste aiurea in cap. In acest caz, un medic de salvare chemat de rude o sa constate ca nu respiri dacat cu o parte din plamanul mai putin afectat. Oricum, dupa ce incepi sa te sufoci probabil ca o sa intri in coma inainte de a muri.
Deci poti sa fumezi in continuare daca doar te doare in gat...
Nu conteaza cate tigari fumezi/zi...daca fumezi esti deja drogat... si te poti lasa de buna voie sau de frica.
Eu de exemplu aveam probleme cu ingrosarea vocii si un medic ORL mi-a zis ca daca fumez in contiunuare fac cancer in gat. M-am lasat de fumat de frica!!!.
eu oricum am vocea mai groasa si nu cred ca o sa imi dau seama daca mi se schimba sau nu.
Scris 03 April 2009 - 04:18 PM
Scris 03 April 2009 - 04:18 PM
Behai aiurea si ...nu iau nimic.
Parca ar fi o tuse care merge mana in mana cu o alergie (alergodermie), dar ce-mi bat eu gura de pomana, ca parca vad ca voi ziceti ca fac misto de voi...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sindromul Crouzon | hope1 | 0 | 627 |
|
Oboseala creierului si a corpului | Xpmaniac4ever | 1 | 1.285 |
|
Rezidentiat in strainatate | Aura07 | 2 | 3.886 |
|
Aparatul Spiridus