Fluffycat, la Apr 1 2009, 09:51 PM, a spus:
Buna seara.
In primul rand as vrea sa iti multumesc pentru raspunsul pertinent si de altfel folositor si tin sa te anunt ca nu am chef de joaca ,cel putin nu prin aceste tipuri de subiecte.
Ai spus in postul anterior ca ar trebui sa evit acea persoana.
Crede-ma ,nu am nicio legatura cu acea persoana,doar ca a fost colegul meu de camera in camin si el crede ca din cauza mea el a fost dat afara .Intotdeauna se pot gasi motive puerile pentru a-ti arata adevarata "valoare"
El este unul din acei smecherasi pe care in momentul cand ai inceput sa-l cunosti chiar si pentru 5 minute ai alege sa stai cat mai departe de el.
La inceput am crezut ca e bine sa las nebunul in apce,sa zic ca el,dar de 2 zile ma tot ameninta ca pune "bajetii" sa ma bata.
E destul de greu sa nu am tangente cu acest individ,adica sa nu ma vad deloc cu el, eu stau in camin studentesc,el la fel doar ca l-a mutat intr-unul mai rau famat.
Sincer,as vrea sa evit foarte tare un eventual conflict,nu sunt genul care sa agreeze bataile,chiar daca acea persoana ,la un moment dat va plati.
In legatura cu politia,nu ma pot lauda cu relatii sus puse,(galati) nu inteleg la bun imi este un aparat de inregistrat.
Cred ca acele persoane care au asistat la acele amenintari vor depune marturie,dar nu am inteles foarte bine partea cu depunerea plangerii.
Se va lua in prealabil vreo masura?? sau doar va fi pusa la dosar si se va astepta?
Cel putin nu are curajul sa ma infrunte el fata in fata... chiar daca as pierde cu siguranta(nu sunt tocmai vreun boxer sau golanas de pe strada care sa mearga pe strada si sa se ia de tine fara motiv.
Nu am aratat niciodata slabiciune, ceva de genul sa-l implor sa nu cheme prietenii, sunt mai presus de el,daca asta va crede ca e de cuviinta, asta e,voi spera ca Politia din Romania isi va face treaba.
Nu ma pot lauda cu prieteni care sa-mi sara in ajutor ,si nici familiei nu i-am povestit aceasta intamplare,de fapt nu mai stie nimeni decat cei de pe forumul acesta.
as mai vrea ,te rog, sa stiu ce pedepse pot fi aplicate in aceste cazuri...
Multumesc ca ti-ai alocat din timpul liber sa citesti acest mesaj.
Astept un raspuns ceva cat mai reede posibil.
O seara buna in continuare.
Ps scuze de erorile de gramatica si punctuatie ,ma doare ingrozitor capul,si mai mult scriu mecanic..