Pippo, la Apr 1 2009, 03:30 AM, a spus:
1) Aici nu combatem posibila existenta a divinitatii, ci daca exista incercam sa ne apropiem de ea intelegand-o.
2) Aici sunt bineveniti toti cei ce discuta rational, cu mintea si cu inima deschisa, indiferent de bagajul de cunostinte.
3) Aici sunt binevenite ca argumente Biblia, Coranul, etc etc - si orice alte scrieri sacre.
4) De asemenea discutiile pot devia pe aspecte filozofice reale (nu fantezii) pe orice teme. - libertate
5) Succes!
Inceputul este cel mai greu
Foarte bine ca ai deschis acest topic!Sper insa sa nu fii adeptul ecumenismului fals si fara DUMNEZEU!Eu stiu si cred ca daca nu vom vedea Adevarul Existentei Umane ca Suflet in primul rand atunci vom fi departe de Adevarul lui DUMNEZEU TATAL CERESC si de Adevarul Creatiei Sale de la atom pana la om!Daca fiecare om ar vedea "Nevazutul" adica daca ar vedea Sufletul sau propriu sau al unui alt om,atunci toti ar intelege ca DUMNEZEU TATAL CERESC ESTE UNICUL CREATOR AL CELOR VAZUTE SI AL CELOR "NEVAZUTE"!AMIN!Aceasta este esenta ADEVARULUI!Cine nu va sti care este natura Sufletelor de la atom pana la om va fi in intuneric adanc!Multa LUMINA de la DUMNEZEU TATAL CERESC caci EL ESTE LUMINA!AMIN!
Contact
Facebook
Twitter
RSS