Fara karma in astrograma
Scris 31 March 2009 - 07:09 PM
Scris 01 April 2009 - 10:52 AM
Scris 01 April 2009 - 02:17 PM
Persoana pe care o stiu nu este nascuta in 2000 si nici nu prea cred ca aceste fiinte au intr-adevar legatura cu vreun an anume.
Primul lucru pe care cei mai multi oameni il observa la Copiii de Cristal sunt ochii lor, mari, patrunzatori si inteligenti peste varsta lor. Ochii lor iti retin privirea si te hipnotizeaza, in timp ce realizezi ca sufletul ti-e dezvelit ca sa-l poata copilul vedea. Probabil ca ati observat aceasta noua "semintie" de copii populand rapid planeta noastra.
In general, la prima vedere mamele sunt fascinate de privirea copilului "Parca imi privea direct in suflet; parca lumina camera cu privirea." Nu reiau discutia despre aceste personaje (indigo, cristal), stiu ca s-a mai discutat pe undeva, dar trebuie sa fac legatura cu ceea ce ma intereseaza. Apropo de 'ochi mari patrunzatori' - in general se spune ca anumiti hibrizii au asemenea ochi si cei cu mult adn reptilian si anunnaki, teoretic. Acesti 'cristalini' sunt 'noi spirite', astfel se poate explica non existenta 'karmei' in aceasta astrograma. Cel mai probabil sunt manipulati genetic (cum ar spune unii fabricati printr-o alta dimensiune), deci programati sa faca 'all the good deeds they were meant to' - urmand doar un anume tipar/o agenda.
http://www.neurodive...com/indigo.html
de exemplu http://www.youtube.c...h?v=YHi9gp5iDqk hybrid eyes
Scris 01 April 2009 - 02:20 PM
Ce-si fac cu mina lor...
Sa nu luam exoftalmia drept ceea ce nu e...
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 01 April 2009 - 02:23 PM
Scris 01 April 2009 - 02:33 PM
Bagherra, la Apr 1 2009, 03:20 PM, a spus:
Este cu siguranta genul care schimba destine
Scris 25 May 2009 - 09:34 AM
AzulaFirePrincess, la Apr 1 2009, 11:52 AM, a spus:
Cu alte cuvinte ,toate planetele iti sunt in casele 5, 6, 7, 8 .Vezi ce configuratie holistica ai(bol,ciorchine,aripi de pasare,etc),si,cauta-i pe undeva interpretarea(o gasesti si in cartea lui Ciuperca).Si Noul Nord ti-e direct?
Scris 06 June 2009 - 02:25 PM
papadya, la May 25 2009, 10:34 AM, a spus:
ce inseamna configuratia holistica, daca poti scrie ceva aici, mersi. noul nord? nu vad decat "true node".
AzulaFirePrincess, la Jun 6 2009, 03:18 PM, a spus:
Scris 06 June 2009 - 02:46 PM
AzulaFirePrincess, la Apr 1 2009, 11:52 AM, a spus:
Chiar daca nu exista planete retrograde, Nodurile Lunare aproape intotdeauna se misca in sensul acelor de ceasornic, adica retrograd , invers fata de restul corpurilor ceresti. Exista doar momente foarte scurte, cand nodurile Lunare au mers direct. Vrei sa spui ca persoana s-a nascut intr-un asemenea moment? Ne poti spune cand? Sau macar anul si in ce semn se afla Soarele la momentul nasterii?
Intr-adevar, majoritatea venirilor la intrupare pe Terra sunt in Legea Karmei ( semn ca au venit aici in calitate de elevi, sa asimileze o lectie de viata, necesara lor pentru evolutia spirituala de mai departe) Si un numar mic de persoane ( care in ultimii ani a crescut) a Invatatorilor, cei care se nasc in Legea Iubirii si vin de buna voie aici, ca sa ne ajute sa evoluam. Acestia pot avea de cele mai multe ori ( dar nu e obligatoriu) un horoscop cu putine aspecte karmice.
De obicei, scopul venirii si directia in care trebuie sa meara in viata actuala o arata Nodul Nord, iar Nodul Sud arata bilantul la "plecarea" entitatii din ultima viata.....pe scurt,cu ce bagaj vine
Scris 06 June 2009 - 02:56 PM
masha rasputina, la Jun 6 2009, 03:46 PM, a spus:
De unde stii lucrurile astea? Poti fi tu oare unul dintre ei?
Scris 06 June 2009 - 03:09 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vezi aici in ce zodie esti dupa noua ordine astrologica! | otilia* | 43 | 5.667 |
|
din perspectiva astrologica |
Arcangelo | 8 | 3.080 |
|
Zodie vs. Ascendent
Lamuriri |
«Nsl» | 15 | 3.373 |
|
Cum cuceresti un barbat in zodia pesti? | Ralush1989 | 101 | 7.978 |
|
Cum este barbatul Capricorn intr-o relatie? | crista_c | 158 | 45.388 |
Contact