Pagina 1 din 1
CEVA INTERESANT cine stie sa modifice fisierele din messenger
Scris 31 March 2009 - 02:39 PM
oare s-ar putea modifica unele fisiere din messenger ca atunci cand selectezi No do not save any of my messages , el defapt sa actioneze ca si Yes save all my messages, si invers. pentru k de fiecare data cand accesez calculatorul unei cunostiinte apropiate nu gasesc nimic acolo la arhiva pentru k s-a informat si el sa puna No do not save any of my messages. si asa vreau sa i injectez un astfel de fisier modificat sa i dau replace si atunci sa pot vedea si eu ce manevreaza el cand nu sunt eu prin zona (adica sa citesc .dat'urile) ma poate cineva ajuta? mersi
Scris 31 March 2009 - 02:54 PM
vrei sa-ti desenez?
presupunand ca ai dat afirmativ din cap......
e moral ce vrei dumneata?
judeca daca poti
apoi, daca toti ar proceda ca tine unde s-ar ajunge frate?
sau te crezi mai destept ca altii?
repet, ia cianura
pariez ca nu ai depasit 22 ani
presupunand ca ai dat afirmativ din cap......
e moral ce vrei dumneata?
judeca daca poti
apoi, daca toti ar proceda ca tine unde s-ar ajunge frate?
sau te crezi mai destept ca altii?
repet, ia cianura
pariez ca nu ai depasit 22 ani
Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 31 March 2009 - 03:02 PM
Scris 02 April 2009 - 10:53 AM
Da, poti.
Stiu cu ce.
E foarte usor.
Se incadreaza la "reverse engineering" aka hacking, aka topic inchis. Citeste Regulamentul.
Stiu cu ce.
E foarte usor.
Se incadreaza la "reverse engineering" aka hacking, aka topic inchis. Citeste Regulamentul.
Scris 02 April 2009 - 11:15 AM
Eu zic ca nu-i o cerere de crack, dar ar merge mai bine la programare.
Setarile alea-s tinute in registrii; e suficient sa faci o aplicatie care sa monitorizeze cheia respectiva si sa o modifice inapoi la valoarea dorita iar apoi sa-i trimita la messenger un mesaj sa reincarce setarile. Easy like sunday morning; se poate face intre doua cafele.
Iar legat de moralitate trebuie stiut ca tot ce e bun, fie e ilegal, fie e imoral, fie ingrasa... deci ce mai conteaza
Setarile alea-s tinute in registrii; e suficient sa faci o aplicatie care sa monitorizeze cheia respectiva si sa o modifice inapoi la valoarea dorita iar apoi sa-i trimita la messenger un mesaj sa reincarce setarile. Easy like sunday morning; se poate face intre doua cafele.
Iar legat de moralitate trebuie stiut ca tot ce e bun, fie e ilegal, fie e imoral, fie ingrasa... deci ce mai conteaza
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Norton Antivirus cd-key
putin ajutor pls :) |
Alleks02 | 2 | 12.921 |
|
Utorrent
Ajutor in Utorrent |