sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

problema cu clicknet Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Tommyz0r 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-September 08

Scris 29 March 2009 - 07:36 PM

salut...am o problema de aproximativ 3 zile care ma enerveaza foarte tare. mi-a scazut viteza de download de pe serverele romanesti de la 600 kb/s la 190 kb/s (precizez ca sunt abonat la 6 MB/s). i-am sunat de vreo 5 ori pe prostii aia de la romtelecom si le-am zis ca viteza a scazut si ca-mi mai cade din cand in cand (cam de 2 ori pe zi), ei bine am auzit aceleasi raspunsuri de fiecare data: conexiunea dumneavoastra este sincronizata la 6 MB, nu sunt probleme din partea noastra, linia este perfecta (nu sunt probleme cu linia) s.a.m.d. si acum 5 minute i-am sunat si mi-a raspuns pe un ton nervos unul dintre aia acelasi raspuns..ce as putea sa fac ? am reinstalat windows-ul in seara asta, viteza e la fel de slaba + ping-ul meu pe serverele de Counter-Strike depaseste 50...inainte aveam 10-15 mellow.gif va rog frumos sa ma ajutati, daca doriti
0

#2 Utilizator offline   Tommyz0r 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-September 08

Scris 30 March 2009 - 01:10 PM

Later edit: i-am sunat si astazi (luni) si mi-a trantit o replica: "acesta este un serviciu best-effort, nu putem garanta viteza de 6 mega, respectiv 600 kb/s" ... m-a enervat la culme si i`am trantit telefonul in nas...ce sa mai fac, nu stiu
0

#3 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 02 April 2009 - 09:36 AM

Vezi in primul rand ce scrie pe contract. Cel mai probabil nu ai semnat abonament cu viteza garantata, ergo, n-ai de ce sa te plangi ca ei nu se tin de o promisiune pe care nu au facut-o.

Replica lor e totusi de rahat, DAR in primul rand daca nu ai contract de 6 Mb garantat, nu se pune problema de "nu putem" ci de "contractul dvs. nu prevede viteza de 6 Mb garantat".

Apoi... viteza nu se testeaza in CS. Incearca aici de exemplu : www.speedtest.net , dai click pe steluta galbena.

Inca ceva... timpul de ping in nici un caz nu depinde de viteza. Daca ai 190 KBps, gandeste-te ca un pachet tipic de ping de Windows care are doar 32 bytes, zboara prin 190 KBps. Daca ai timpi mai mari poate sa fie, si cel mai probabil este, de la serverul de CS care a devenit mai cunoscut si mai aglomerat.

Incearca sa iesi din rutina tipica a romanului care prima data urla la altii si nu se intreaba daca nu cumva e problema de la el...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse