sal...am si eu o mare intrebare de unde se face over clocku-l din bios sau exista vrun program anume care ruleaza in windows sau cum ??? ast raspunsurile voastre
Pagina 1 din 1
over clockare a procesorului cum fac over clock la un procesor
Scris 30 March 2009 - 11:15 AM
Intri īn BIOS, alegi BIOS Features Setup sau CPU Soft Menu, apoi dai Enter. Acolo modifici......dar mai departe nu spun pentru că nu vreau să sughiţ.
Oricum, dacă vei afla cum se face, īnainte de a trece la treabă, fii pregătit cu banii pentru un nou procesor şi o nouă placă de bază.
Oricum, dacă vei afla cum se face, īnainte de a trece la treabă, fii pregătit cu banii pentru un nou procesor şi o nouă placă de bază.
Aceasta postare a fost editata de lupini: 30 March 2009 - 11:15 AM
Scris 01 April 2009 - 04:17 PM
Din Bios poti sa ii faci ce vrei, doar sa nu fie blocat CPU ratio.
Poti modifica FSB, viteza memoriilor, voltajul...etc.
Inainte de a te apuca de treaba, cauta documentatie serioasa pe treaba asta si mai ales nu uita ca oricand iti poti strica orice componenta din calculator.
Spor la treaba! (cu toate ca nu e bun un overclocking) Mai bine iti setezi totul perfect, ca intre procesor, chipset si memorii sa mearga totul ok. Calculatorul e un sistem, nu e doar un procesor.
Poti modifica FSB, viteza memoriilor, voltajul...etc.
Inainte de a te apuca de treaba, cauta documentatie serioasa pe treaba asta si mai ales nu uita ca oricand iti poti strica orice componenta din calculator.
Spor la treaba! (cu toate ca nu e bun un overclocking) Mai bine iti setezi totul perfect, ca intre procesor, chipset si memorii sa mearga totul ok. Calculatorul e un sistem, nu e doar un procesor.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
HARD-uri | Kirodut | 8 | 2.014 |
|
Probleme cu tastatura | RHS | 1 | 1.786 |
|
Conectare panuo frontal audio(carcasa) la placa de baza | stefyd | 4 | 4.566 |
|