Buna,si eu am avut aceiasi problema timp de 3 ani,la inceput mi se intampla o data la doua luni sau ceva de genul,eram speriata iar dupa 2 ani si ceva a inceput sa mi se intample in fiecare noapte,si sa dureze mai mult decat de obicei,si uneori auzeam voci pe care nu le intelegeam.incercam sa ma trezesc,sa ma zbat sa pot sa ma trezesc si nu puteam,imi faceam cruce cu limba si spuneam rugaciuni si mai rau era,pana nu ma linisteam nu ma puteam trezi,era groaznic,insa de 2 ani nu mi s-a mai intamplat.M-am rugat la Dumnezeu si am crezut in puterea lui.
Experiente, ganduri, intrebari pareri, fara luat peste picior
Scris 09 May 2012 - 10:18 AM
Explicatia stiintifica
Paralizia in timpul somnului inseamna de fapt sa te simti constient, dar sa nu te poti misca. Se intampla cand o persoana traverseaza doua stadii de trezire si somn, cand creierul se trezeste din starea de REM (rapid eye movement - miscare rapida a ochilor), dar corpul ramane in continuare nemiscat. In timpul acestor tranzitii, s-ar putea sa nu poti sa te misti sau sa vorbesti timp de cateva secunde sau minute, poti sa simti o senzatie de sufocare sau de presiune. Unele persoane simt chiar niste prezente stranii in jurul lor, vad si aud lucruri ireale, avand halucinatii. Dereglarea poate fi insotita de narcolepsie, o nevoie incontrolabila de a dormi in timpul zilei, insotita de contractii scurte ale muschilor, cel mai adesea legate de emotii bruste, cum ar fi furia sau teama.
Patru din zece persoane pot avea aceasta dereglare a somnului care isi poate face aparitia inca din adoloescenta. Barbatii si femeile de toate varstele se pot confrunta cu ea; mai mult, este o dereglare ereditara. Alti factori pot fi legati de o lipsa a somnului, un program schimbator de somn, boli mentale cum ar fi dereglarea bipolara sau stresul, dormitul pe spate, alte dereglari de somn cum ar fi narcolepsia sau crampele musculare din timpul noptii, anumite medicamente, abuzul de substante.
Paralizia in timpul somnului inseamna de fapt sa te simti constient, dar sa nu te poti misca. Se intampla cand o persoana traverseaza doua stadii de trezire si somn, cand creierul se trezeste din starea de REM (rapid eye movement - miscare rapida a ochilor), dar corpul ramane in continuare nemiscat. In timpul acestor tranzitii, s-ar putea sa nu poti sa te misti sau sa vorbesti timp de cateva secunde sau minute, poti sa simti o senzatie de sufocare sau de presiune. Unele persoane simt chiar niste prezente stranii in jurul lor, vad si aud lucruri ireale, avand halucinatii. Dereglarea poate fi insotita de narcolepsie, o nevoie incontrolabila de a dormi in timpul zilei, insotita de contractii scurte ale muschilor, cel mai adesea legate de emotii bruste, cum ar fi furia sau teama.
Patru din zece persoane pot avea aceasta dereglare a somnului care isi poate face aparitia inca din adoloescenta. Barbatii si femeile de toate varstele se pot confrunta cu ea; mai mult, este o dereglare ereditara. Alti factori pot fi legati de o lipsa a somnului, un program schimbator de somn, boli mentale cum ar fi dereglarea bipolara sau stresul, dormitul pe spate, alte dereglari de somn cum ar fi narcolepsia sau crampele musculare din timpul noptii, anumite medicamente, abuzul de substante.
Scris 22 May 2012 - 12:07 AM
Eu aproape am patit asa, dar ma salvat ca sa spun asa pisica mea care e moarta de mult, am vazut=o ca si cand era vie, sarind pe pieptul meu si torcand, si am simtit o pace si o bunatate enorma, iar cele 3 babatai de la capul patului au disparut.Niciodata nu le-am putut vedea fatza. Cat despre demoni... sigur am avut un vis premonitor, un demon in metrou care ma intreba daca vreau sa le faca rau oamenilor, tuturor, iar raspunsul meu a fost :daca ar fi doar rau pe pamant ai putea sa mai faci diferentza? atunci ochii i s-au facut flacari si m-a intrebat cine sunt.Dar m-am trezit si am plecat la servici ca de obicei cu metroul. Norocul meu ca mi-am adus aminte de vis, si am iesit si am luat un taxi. Seara a aratat la tv, accidentul de la metrou intre pta victoriei si aurel vlaicu, 4 raniti si 1 mort. Acu, 4 ani cred.
Pot demonii sa ne previna? Asta-i mai face rai?
Pot demonii sa ne previna? Asta-i mai face rai?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Despre clarvazatori | Boby1976 | 18 | 4.463 |
|
Pune-ti 3 dorinte :) | Anonimul117 | 5 | 1.659 |
|
Deja-vu...Normalitate sau Para-normalitate? | ClaudiaGirl | 30 | 6.082 |
|
Cel de-al patrulea cal al apocalipsei | Ghijoi | 16 | 3.326 |