sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Am si eu o dilema...as dori niste sfaturi si pareri,poate vi s-a intamplat si voua Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   elena a 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-March 09

Scris 27 March 2009 - 09:31 PM

am 18 ani..si tocmai am trecut printr-o perioada ciudata...anul trecut prin intermediul unui curs..am cunoscut un baiat care era din acelasi liceu cu mine,de aceeasi varsta.L-a inceput nu l-am remarcat prea tare,mi se parea dor un baiat de treaba,insa cu timpul am ajuns sa il cunosc mai bine..cu ajutorul altui prieten..care din intamplare il cunoaste f bine si sunt prieteni buni.vara trecut am tot iesit in oras..in grup cu alti prieteni..si din vorba in vorba...tot iesind..am onceput sa il plac.La inceput am crezut ca e ceva trecator...doar o simpatie,insa vazandul relativ des...nu mi-a trecut "indragosteala"..spre iarna,am ajuns asa buni prieteni incat am ajuns sa avem f mare incredere unul in celalalt.era f galat,sincer,glumet,simpatic,cu mult bun simt...adica mi se parea foarte ok si am inceput sa imi doresc sa fim impreuna,dar nu stiam cum sa ii spun,pt ca mi-era teama de un refuz si sa stric si relatia frumoasa de prietenie pe care o aveam deja.
Insa dupa revelion m-am hotarat sa ii spun despre sentimentele pe care le am pentru el,cu toate riscurile si consecintele care aveau sa urmeze.Spre surprinderea mea,el a spus ca si el ma simpatiza si ca ii place caracteru meu si de atunci am inceput o relatie impreuna,insa am avut parte de o mare surpriza.Eu am crezut ca implicandu-ne intr-o relatie,o sa fie ceva mai mult decat o prietenie,sa petrecem mai mult timp impreuna.La inceput nu prea mi-am dat seama,relatia mi se parea in regula,ieseam impreuna,ne vedeam si la scoala in pauze.Insa la un moment dat...nu imi dau seama cum ,relatia a ajuns...exact cum era inainte sa fim impreuna.pe mes nu prea vorbeam,la telefon destul de rar,mai mult prin msg.eu am inceput sa imi doresc mai mult ,pt ca relatia nu era deloc ceea ce-mi doream.e adevarat ca suntem in perioada dinainte de bac si el fiind foarte silitor,vrea neaparat sa intre la facultate fara taxa.se preocupa mult de scoala si s-a bagat si in alte activitati precum organizarea balurilor..am inceput sa ma simt f neglijata:(.adica avea timp pt chestii de genu asta,si cand il intrebam cand mai iesim si noi(pt ca nu mai iesisem de vreo 2-3 sapt) imi spunea ca nu are timp.am ajuns sa ne vedem doar cateva minute pe zi,doar in pauza dintre ore.Atunci mi-am luat inima in dinti si i-am spus de nemultumirea mea si ca daca nu gasim o solutie sa ne despartim.singura solutie pe care a gasit-o a fost "sa programeze" intalnirile noastre in weekend o data la sapt sau 2,iar eu nu am fost de acord.atunci am zis ca ne despartim si ne vedem fiecare de bac...si mai vedem noi dupa bac..insa intre timp sa ramanem prieteni buni.
Problema e ca totusi tin mult la el...si ma gandeam la posibiltatea de a relua relatia dupa bac.Astept sfaturi si va multumesc anticipat
0

#2 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cârcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 27 March 2009 - 10:06 PM

1. A spus ca te simpatizeaza, nu ca te place si tine la tine altfel decat la o prietena.
2. Ce n-a mers de la inceput, greu ar merge mai tarziu.
3. Cu timpul il vei uita si-ti vei gasi pe altcineva.
4. Si nu in ultimul rand : nu mai lua tu taurul de coarne, lasa baietii sa vina sa-ti spuna ca te plac si atunci cand o fac, nu te 'arunca' in bratele lor dand de inteles ca abia asteptai sa iti spuna asta. O cetate cucerita prea usor, nu mai este atractiva. :airkiss:
0

#3 Utilizator offline   elena a 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 27 March 2009 - 10:59 PM

Vezi postareaflori de camp, la Mar 27 2009, 11:06 PM, a spus:

1. A spus ca te simpatizeaza, nu ca te place si tine la tine altfel decat la o prietena.
2. Ce n-a mers de la inceput, greu ar merge mai tarziu.
3. Cu timpul il vei uita si-ti vei gasi pe altcineva.
4. Si nu in ultimul rand : nu mai lua tu taurul de coarne, lasa baietii sa vina sa-ti spuna ca te plac si atunci cand o fac, nu te 'arunca' in bratele lor dand de inteles ca abia asteptai sa iti spuna asta. O cetate cucerita prea usor, nu mai este atractiva. :o:

...intr-adevar..poate trebuia sa imi dau seama de la inceput ca nu ma place,asa cum mi-as fi dorit,dar eram prea indragostita ca sa imi dau seama.si intr-adevar eu am fost cea care a facut pasu in ceea ce priveste relatia...pt ca ma enerva situatia asta...in care eu sa am anumite sentimente pt el..si el sa nu stie...initial nu a fost "o cerere " in prietenie..ci doar o marturisire,desi intr-adevar speram la mai mult.si amandoi am fost de acord sa incepem relatia.nici mie nu mi-a convenit sa fac pasu asta...si acuma imi cam pare rau pt ca nu e deloc stilu meu...dar asta e :cheer:
0

#4 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 27 March 2009 - 11:13 PM

Eu zic ca e bine sa intelegi si sa te obisnuiesti cu astfel de comportamente, pentru ca baietii iti fac toate complimentele din lume. Pana la un 'moment dat'.
Ceea ce iti spune el sunt doar niste pretexte, daca vroia sa fie cu tine, nu ezita.
Nu cred ca te place indeajuns de mult ca sa continue.

Consider-o o experienta.
1

#5 Utilizator offline   masha rasputina 

• Streliţia
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-February 09

Scris 27 March 2009 - 11:41 PM

Tipul pare sa fie un cerebral si un ambitos, din cauza situatiei modeste, probabil. Considerand ca singura lui sansa de a ajunge cineva in viata este sa aiba studii, probabil considera total nepotrivit momentul ales de tine, pentru a se implica intr-o relatie serioasa. Cand o va face, banuiesc ca va fi la fel de constiincios, ca si cu scoala :cheer:
0

#6 Utilizator offline   bridget jones 

• între mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 27 March 2009 - 11:49 PM

ai incercat sa faci prea multe, te-ai straduit prea tare, ai facut compromisuri, degeaba.si bineinteles ca nu esti multumita pentru ca el nu e ceea ce-ti doresti.
spunea cineva mai sus sa consideri totul o experienta si sunt de aceeasi parere, desi acum inca speri si vrei mai mult. dar iti va trece.
0

#7 Utilizator offline   elena a 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 28 March 2009 - 12:07 AM

pai da...imi dau seama ca ar trebui sa imi vad de ale mele.....dar mi-e foarte drag ;) ..si masha....el nu are deloc o situatie modesta...ba din contra...are tot ce vrea e singur la parinti...e foarte ambitios de felul lui....dar si eu sunt ambitioasa....eu sunt cea cu situatie modesta....dar eu eram gata sa imi sacrific din timpul meu pt el...sa ma preocup si de relatie pe langa scoala...pe cand el nu...si mi-e destul de greu sa comunic decat pe anumite subiecte...daca doresc sa vb ceva cu el...mai mult...sa "palavragim"..el nu e persoana potrivita...imi da raspunsuri scurte...incat nu mai stiu ce sa zic...dar totusi....tin mult la el....mi-a facut si surprize placute...si nu ma asteptam....speram sa reiau relatia cu el la vara...gandindu-ma ca poate intr-adevara bacu e f important si nu-mi dau seama...si atunci..va avea si el mai mult timp pt mine...nu stiu ce sa spun :o: ma simt bine cand sunt cu el :cheer:
0

#8 Utilizator offline   K-ramel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 28 March 2009 - 03:02 PM

...nu are rost sa te astepti la ceva ce nu va avea nicio sansa :o:: ...dac acum nu si-a dat interesul nici dupa bac nu o sa faca mare lucru,cel putin asa cred eu...sunt sigura ca sunt multi mai multi baieti care te merita mai mult decat el..si lumea nu se invarte in jurul lui...oricum cred ca ti-ai dat si u seama de lucrul asta...dac vreo data isi va da seama de ce a pierdut o s fie mult prea tarziu pt ca nu are rost sa astepti pana cand isi ia el bacu si ajunge la facultatea la care isi doreste,...ca pe urma o s isi doreasca si o cariera destul de stralucita...si mult mai multe lucruri pe plan profesional...dar cu viata lui personala ce o sa se intample...o sa se opreasca in loc pana iese la pensie? :cheer: ...Cel mai bn e s iti traiesti viata si sa nu te mai gandesti la el...ca in relatia asta u ai facut aproape tot...
0

#9 Utilizator offline   Dix 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-December 06

Scris 28 March 2009 - 03:45 PM

Este ceva tipic baietilor. Aceste fluctuatii pot avea n motive. Am observat cat de strucurat ai ajuns sa ai incredere in el. Pas cu pas. Si acum ti-e greu sa desamblezi relatia dintr-un foc. La el nu functioneaza neaparat asa. Baietii sunt fitosi. Cine stie ce i s-a casunat, dupa ce ati fost impreuna. Clarifica cu el. Ai dreptul sa stii. Prinde-l de boase si intreba-l clar ce vrea. Nu lasa lucrurile in suspans. Durerea asta mocnita, ca te neglijeaza este cumplita. Si inca altceva: daca intre timp va aparea, cumva, cu altcineva, vei fi terminata, de tot. Asa ca ia-l la cuseta. Nu permite eschivari ieftine, si bulsituri cu scoala, etc. Pana aici nu avea scoala, nu vroia sa dea la faculta? Succes!!!
0

#10 Utilizator offline   elena a 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 28 March 2009 - 04:03 PM

Vezi postareaDix, la Mar 28 2009, 03:45 PM, a spus:

Este ceva tipic baietilor. Aceste fluctuatii pot avea n motive. Am observat cat de strucurat ai ajuns sa ai incredere in el. Pas cu pas. Si acum ti-e greu sa desamblezi relatia dintr-un foc. La el nu functioneaza neaparat asa. Baietii sunt fitosi. Cine stie ce i s-a casunat, dupa ce ati fost impreuna. Clarifica cu el. Ai dreptul sa stii. Prinde-l de boase si intreba-l clar ce vrea. Nu lasa lucrurile in suspans. Durerea asta mocnita, ca te neglijeaza este cumplita. Si inca altceva: daca intre timp va aparea, cumva, cu altcineva, vei fi terminata, de tot. Asa ca ia-l la cuseta. Nu permite eschivari ieftine, si bulsituri cu scoala, etc. Pana aici nu avea scoala, nu vroia sa dea la faculta? Succes!!!

Mai Dix,treaba e ca nu ma place,el a confundat lucrurile.Nu prea pot sa inteleg de ce la inceput a fost mai diferit...oricum am observat ca nu e nici pe departe asa afectat ca si mine...si oricum acum realizez ca degeaba incerc sa fac ceva...n-o sa iasa...si daca intre timp va aparea cineva..chiar sper sa fie fericit cu persoana respectiva...eventual tre sa gaseasca una tot asa de practica la fel ca si el.el e mai introvertit...si nu a fost indragostit niciodata...asa mi-a spus...deci nu mai am sansa;))....daca o sa ii para rau mai incolo ...si va vrea sa fim impreuna..desi ma indoiesc...o sa fie prea tarziu:)..am si eu limite... :cheer:
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Ajutati-ma sa invat tainele sarutului! Adi_truc  105 11.989
Hot Topic (New) Ce trebuie sa faci cand te mustra constiinta?
abuzul de sinceritate .... incercarea de a-l depasi dar cum?
chante  123 15.334
Hot Topic (New) O vreau inapoi
am nevoie de un sfat
Alin_24  25 4.131
Hot Topic (New) Primul pas
am nevoie de ajutor
anonim901  41 5.088
Hot Topic (New) Oare e bine sa spun da? love_is_all_I_need  192 16.617