Am si eu o dilema...as dori niste sfaturi si pareri,poate vi s-a intamplat si voua
Scris 27 March 2009 - 09:31 PM
Insa dupa revelion m-am hotarat sa ii spun despre sentimentele pe care le am pentru el,cu toate riscurile si consecintele care aveau sa urmeze.Spre surprinderea mea,el a spus ca si el ma simpatiza si ca ii place caracteru meu si de atunci am inceput o relatie impreuna,insa am avut parte de o mare surpriza.Eu am crezut ca implicandu-ne intr-o relatie,o sa fie ceva mai mult decat o prietenie,sa petrecem mai mult timp impreuna.La inceput nu prea mi-am dat seama,relatia mi se parea in regula,ieseam impreuna,ne vedeam si la scoala in pauze.Insa la un moment dat...nu imi dau seama cum ,relatia a ajuns...exact cum era inainte sa fim impreuna.pe mes nu prea vorbeam,la telefon destul de rar,mai mult prin msg.eu am inceput sa imi doresc mai mult ,pt ca relatia nu era deloc ceea ce-mi doream.e adevarat ca suntem in perioada dinainte de bac si el fiind foarte silitor,vrea neaparat sa intre la facultate fara taxa.se preocupa mult de scoala si s-a bagat si in alte activitati precum organizarea balurilor..am inceput sa ma simt f neglijata:(.adica avea timp pt chestii de genu asta,si cand il intrebam cand mai iesim si noi(pt ca nu mai iesisem de vreo 2-3 sapt) imi spunea ca nu are timp.am ajuns sa ne vedem doar cateva minute pe zi,doar in pauza dintre ore.Atunci mi-am luat inima in dinti si i-am spus de nemultumirea mea si ca daca nu gasim o solutie sa ne despartim.singura solutie pe care a gasit-o a fost "sa programeze" intalnirile noastre in weekend o data la sapt sau 2,iar eu nu am fost de acord.atunci am zis ca ne despartim si ne vedem fiecare de bac...si mai vedem noi dupa bac..insa intre timp sa ramanem prieteni buni.
Problema e ca totusi tin mult la el...si ma gandeam la posibiltatea de a relua relatia dupa bac.Astept sfaturi si va multumesc anticipat
Scris 27 March 2009 - 10:06 PM
2. Ce n-a mers de la inceput, greu ar merge mai tarziu.
3. Cu timpul il vei uita si-ti vei gasi pe altcineva.
4. Si nu in ultimul rand : nu mai lua tu taurul de coarne, lasa baietii sa vina sa-ti spuna ca te plac si atunci cand o fac, nu te 'arunca' in bratele lor dand de inteles ca abia asteptai sa iti spuna asta. O cetate cucerita prea usor, nu mai este atractiva.
Scris 27 March 2009 - 10:59 PM
flori de camp, la Mar 27 2009, 11:06 PM, a spus:
2. Ce n-a mers de la inceput, greu ar merge mai tarziu.
3. Cu timpul il vei uita si-ti vei gasi pe altcineva.
4. Si nu in ultimul rand : nu mai lua tu taurul de coarne, lasa baietii sa vina sa-ti spuna ca te plac si atunci cand o fac, nu te 'arunca' in bratele lor dand de inteles ca abia asteptai sa iti spuna asta. O cetate cucerita prea usor, nu mai este atractiva.
...intr-adevar..poate trebuia sa imi dau seama de la inceput ca nu ma place,asa cum mi-as fi dorit,dar eram prea indragostita ca sa imi dau seama.si intr-adevar eu am fost cea care a facut pasu in ceea ce priveste relatia...pt ca ma enerva situatia asta...in care eu sa am anumite sentimente pt el..si el sa nu stie...initial nu a fost "o cerere " in prietenie..ci doar o marturisire,desi intr-adevar speram la mai mult.si amandoi am fost de acord sa incepem relatia.nici mie nu mi-a convenit sa fac pasu asta...si acuma imi cam pare rau pt ca nu e deloc stilu meu...dar asta e
Scris 27 March 2009 - 11:13 PM
Ceea ce iti spune el sunt doar niste pretexte, daca vroia sa fie cu tine, nu ezita.
Nu cred ca te place indeajuns de mult ca sa continue.
Consider-o o experienta.
Scris 27 March 2009 - 11:41 PM
Scris 27 March 2009 - 11:49 PM
spunea cineva mai sus sa consideri totul o experienta si sunt de aceeasi parere, desi acum inca speri si vrei mai mult. dar iti va trece.
Scris 28 March 2009 - 12:07 AM
Scris 28 March 2009 - 03:02 PM
Scris 28 March 2009 - 03:45 PM
Scris 28 March 2009 - 04:03 PM
Dix, la Mar 28 2009, 03:45 PM, a spus:
Mai Dix,treaba e ca nu ma place,el a confundat lucrurile.Nu prea pot sa inteleg de ce la inceput a fost mai diferit...oricum am observat ca nu e nici pe departe asa afectat ca si mine...si oricum acum realizez ca degeaba incerc sa fac ceva...n-o sa iasa...si daca intre timp va aparea cineva..chiar sper sa fie fericit cu persoana respectiva...eventual tre sa gaseasca una tot asa de practica la fel ca si el.el e mai introvertit...si nu a fost indragostit niciodata...asa mi-a spus...deci nu mai am sansa;))....daca o sa ii para rau mai incolo ...si va vrea sa fim impreuna..desi ma indoiesc...o sa fie prea tarziu:)..am si eu limite...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Adi_truc | 105 | 11.989 |
|
Ce trebuie sa faci cand te mustra constiinta?
abuzul de sinceritate .... incercarea de a-l depasi dar cum? |
chante | 123 | 15.334 |
|
O vreau inapoi
am nevoie de un sfat |
Alin_24 | 25 | 4.131 |
|
Primul pas
am nevoie de ajutor |
anonim901 | 41 | 5.088 |
|
Oare e bine sa spun da? | love_is_all_I_need | 192 | 16.617 |