uite cum sta treaba in cazul cu apendicita acuta sau colica apendiculara:
totul a inceput prin octombrie 2005 dupa o masa mai mult decat copioasa care includea si niste struguri.
a doua zi dimineata au inceput durerile abdominale
mam dus la doctor = dioagnostic colica apendiculara ...
ma duc de urgenta la camera de garda la spit uiversitar ....

nimic .."nu domnule nu ...nu e de operat...probabil de la mancare ...
bun
imi fac analize la sange ..toate ies ok
intre timp ::::::::dureri......??????!!!!!!!!!
imi fac ecografie...nimic!!!!!!!
in fine ma mai duc la un doctor de medicina interna ...imi zice colica apendiculara sau colon iritabil(asta cica e pe fond de stress oboseala..kestii)
ma mai duc odata la chirurg la urgenta ..........iarasi nimic
incep tratament pt colon iritabil( ka cika asta spre deosebire de apendic se trateaza) cu debridat, colobutine s.a.m.d
....iau pauza de la scola(perioda sarbatorilor) raman doar cu serviciul...(cika mai putin stresss)...+tratamentul......si incep sa ma simt mai bine......lucru care ma linisteste ca nu suport acele sa sa fiu taiat in zona toracica abdominala
....
vreau sa zic ca gandul la o operetie de apendicita ma ingrozea
...
in fine
mau lasat mau luat durerile pana acum 12 zile cand am inceput sa am febra frisoane ...de greata nu mai vb....aveam o great constanta de 3 luni....mam dus la spitalul 9 bagdasar la camera de garda unde am gasit pe medicul rezindent care ma mai operat de unghie incarnata de 3 ori ...(ultima data cu 2 sapt in urma)
mam internat miercuri de urgenta...desi durerile nu erau prea mari ...mau operat in aceeeasi zi la ora 16:30...la 6 ore dupa internare!!!!!!!
la ora 20:30....mergeam pe picioarele mele ma duceam la toaleta fara sa ma tin de pereti
dupa 5 zile de spitalizare..luni miau dat drumul
ce vreau e sa zic e ca nu va mai prostiti atat cu frica asta pt operatie nu doare nici cat negru sub unghie daca va duceti la timp
asta fara laser
e o operatie care daca nu e facuta la timp poate duce la deces
nu vreu sa va sperii pun pariu ca stiti asta ...eu am trecu prin 5 chirurgi care nau vrut sa ma opeereze si voi va vaitai ca nu vreti sa fiti operati....
sa dea Dumnezeu sa nu aveti perte de complicatii peritonita etc.
sa vedeti apoi cum e sa stai cu tuburi de drenaj care ies din tine ....pt puroi urina si sange ....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
si sa va zic cu injectiiile !!!!!!!!!111111
nu am fost intepat decat de 2 ori
odata pt sange
a doua oara pt branula( un ac de plastic care iti sta pe antebrat si prin care ti se administreaza antibioticul(am luat doar 24 de ore - adica 4-5 fiole de ampicilina) sau calmantul daca ai nevoie
asa ka daca va simtiti rau ducetica la chirug
apendicita e una din cele mai usoare interventii chirurgicale
nu o complicati!
...
eu sunt multumit acum in a 6sea zi dupa operatie....( din toate punctele de vedere)
adresa mea este nicu_silviu@yahoo.com...
nu sunt doctor ...dar din experienta va recomand sa ii ascultati pe doctori!!!!!!!!!!!!!!!