Apendicita - operatie Teme combinate
Scris 23 October 2005 - 09:18 PM
Frica asta de durere si fobia pt injectii nu o pot controla, ma gandeam sa consult un psiholog. Asta e inca o informatie pe care v-o cer. Daca stiti unul bun.
Va multumesc.
Scris 23 October 2005 - 10:59 PM
Scris 24 October 2005 - 06:20 PM
Scris 26 October 2005 - 08:39 AM
poate fi doar curatat, prin niste tehnici nu tocmai simple, dar naturale
Scris 26 October 2005 - 11:24 PM
Maria, asta am auzit si eu..mie mi-a dat doctorul homeopat remedii pt apendicita inflamata dar nu stiu daca e ok sau nu, caci totusi ma streseaza. Daca stii solutii sa-mi treaca de tot , spune-mi te rog.
Oricum, acum m-a mai lasat jena din partea dreapta. Nu mai simt nimic. Sper sa nu ma mai apuce
Multumesc.
Aceasta postare a fost editata de Niky: 26 October 2005 - 11:26 PM
Scris 31 October 2005 - 10:10 AM
Niky, la Oct 27 2005, 12:24 AM, a spus:
Oricum, acum m-a mai lasat jena din partea dreapta. Nu mai simt nimic. Sper sa nu ma mai apuce
Multumesc.
stiu despre remediile homeopate ca sunt eficiente, dar stiu ca este absolut necesar ca doctorul sa "te citeasca" corect, pentru ca o mica greseala poate dauna mai mult...
eu stiu de la cursurile de yoga o metoda de curatare a apendicelui, dare nu stiu daca este bine sa ti-o recomand eu - pentru o indrumare exacta, ar fi bine sa gasesti un medic naturist care practica yoga (eu cunosc unul, dar este in Bucuresti) - daca poti trece pe aici, este suficienta o singura consultatie - restul faci singura
metoda arata cam asa:
bei multa apa (intr-un anumit ritm), faci cateva miscari ritmic, si alimini apa pe anus
cateva zile trebuie sa ai un regim de hranire diferit, dar nu este imposibil
in ziua respectiva trebuie sa stai acasa, pe langa baie...
este un exercitiu recomandat pentru curatarea intestinelor de doua ori pe an
am facut si eu de cateva ori si m-am simtit bine
succes si sanatate!!!
Scris 31 October 2005 - 11:24 PM
Mai e o chestie care vreau sa va intreb : la Bucuresti mi-a zis doctorul cand imi facea echo abdominala ca apendicita are dimensiuni normale (anul trecut), iar la Iasi mi-a zis doctorul ca nici un echograf nu poate vedea apendicita. Cum e pana la urma?
Nu stiu ce sa mai cred, de aia nici nu vreau sa ma duc la doctori ca sunt foarte multe pareri si nu fac decat sa ma induca in eroare.
Multumesc.
Scris 01 November 2005 - 03:06 PM
In prima saptamana mi s-a pus diagnostic de toxinfectie alimentara....varsam..aveam dureri...39 grade....
dupa care am ajuns la spital la municipal..unde au vrut sa ma opereze, cu diagnostic de apendicita acuta....dupa 3zile de zacut in spital am avut norocul sa ma ia sub supraveghere un profesor care mi-a pus diagnosticul de plastron apendicular....si mi-a dat niste antibiotice care m-au pus pe picioare...
Am slabit 5kg in 2saptamani....si nici nu m-am mai ingrasat de atunci:doh:
Pe scurt o forma de apendicita rara...care trebuie racita in cel mai bun caz, iar apoi operata dupa 2-3luni de la declansare....
Dar acuum trebuie sa ma operez si nu stiu daca se poate face operatie la laparoscopic,---- in cazul meu..poate a facut cineva operatie la laparoscopic si imi zice si mie un nume de doctor bun..sa cer o consultatie
Scris 01 November 2005 - 04:12 PM
In prima saptamana mi s-a pus diagnostic de toxinfectie alimentara ....varsam..aveam dureri...39 grade....
dupa care am ajuns la spital la municipal..unde au vrut sa ma opereze, cu diagnostic de apendicita acuta ....dupa 3zile de zacut in spital am avut norocul sa ma ia sub supraveghere un profesor care mi-a pus diagnosticul de plastron apendicular ....si mi-a dat niste antibiotice care m-au pus pe picioare...
Am slabit 5kg in 2saptamani....si nici nu m-am mai ingrasat de atunci:doh:
Pe scurt o forma de apendicita rara...care trebuie racita in cel mai bun caz, iar apoi operata dupa 2-3luni de la declansare....
Dar acuum trebuie sa ma operez si nu stiu daca se poate face operatie la laparoscop ,---- in cazul meu..poate a facut cineva operatie la laparoscopic si imi zice si mie un nume de doctor bun..sa cer o consultatie
Aceasta postare a fost editata de ralucii: 01 November 2005 - 04:15 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chirurgie laparoscop | Vladevil | 0 | 2.137 |
|
Zambet absent
Nu am zambet |
unabletobenarcis | 9 | 2.808 |
|
Ruptura de ligament | calibrax | 16 | 7.207 |
|
Litiaza biliara | Maia2006 | 2 | 4.138 |
|
Chestionar: Proctologie - hemoroizi, fisuri anale, colonoscopie | proctolog | 0 | 11.303 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS