de ce mi-ati mutat topicul ? doar nu am incalcat nici un reguament
aveti ceva personal cu mine ?
locul acestui topic era la rubrica de psihologie pentru a discuta daca e normal sau nu tretamentul fortat
nu am jignit pe nimeni , si subiectul era on-topic
sa inteleg deci ca eu nu mai am voie sa postez nicaieri in afara sectiunii discutii divrese ?
mi se interzice sa mai discut pe forum in alta parte decit acolo ?
adica m-ati inchis si pe forum intr-o cusca
unde ma pot adresa pentru a ma plinge impotriva moderatorilor , sau pentru a cere o explicatie pentru mutarea topicului meu in alta sectiune ?
Pagina 1 din 1
protestez iarasi impotriva moderatorilor
Scris 26 March 2009 - 05:54 PM
Poate nu s-a inteles...Ce fac moderatorii NU SE COMENTEAZA.
Deci, de ce si-ar exprima cineva opinia fata de ceva ce oricum nu se discuta?
Cre ca exprimarea a fost foarte clara pe undeva: cui nu-i convine, ADIEU!
Oliver, topicul tau, atata timp cat nu este sters, fiecare poate scrie in el si te poate ajuta cum poate fiecare .
Deci, de ce si-ar exprima cineva opinia fata de ceva ce oricum nu se discuta?
Cre ca exprimarea a fost foarte clara pe undeva: cui nu-i convine, ADIEU!
Oliver, topicul tau, atata timp cat nu este sters, fiecare poate scrie in el si te poate ajuta cum poate fiecare .
Scris 26 March 2009 - 06:11 PM
Extras din regulament
Important:
Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor de pe forum (incluzand aici sanctiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de mesagerie. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata incalcare a regulamentului si pedepsita cu un avertisment. Aluziile de orice fel sunt de asemenea interzise.
Oliver, nu are nimeni nimic cu tine. Tu ai o arie proprie, asadar topicul tau nu a fost mutat la discutii diverse, ci pe aria TA pe care tu o poti modera dupa bunul plac. Anyway, pentru mai multe lamuriri ia legatura cu nightwish, insa PE MESAGERIA PRIVATA.
TOPIC INCHIS!
Important:
Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor de pe forum (incluzand aici sanctiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de mesagerie. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata incalcare a regulamentului si pedepsita cu un avertisment. Aluziile de orice fel sunt de asemenea interzise.
Oliver, nu are nimeni nimic cu tine. Tu ai o arie proprie, asadar topicul tau nu a fost mutat la discutii diverse, ci pe aria TA pe care tu o poti modera dupa bunul plac. Anyway, pentru mai multe lamuriri ia legatura cu nightwish, insa PE MESAGERIA PRIVATA.
TOPIC INCHIS!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
salutari tuturor
posibila hep b |
ciprian_gr | 22 | 14.332 |
|
INTREBARE:STREINU CERCEL